tech_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 εγώ έχω αγοράσει συχνά αλλά δεν ξαναγοράζω....καλύτερα από το foxmarket!
antreasM77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 κι εγω ενα αντοιστιχου υφους mail τους εστειλα.Δεν την δεχομαι τετοια κοροιδια και τετοια υποτιμηση της οποιας νοημοσυνης μου.
Blondeamon Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλ'α εσύ δε φαίνεσαι να έχεις και πολύ...ελληνάρα (με το συμπάθειο)
Mr V Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αφου δεν ειπαν οτι πουλαγανε το πλαστικο περιβλημα του σκληρου.............τρεχα γυρεβε....
kamui Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Τι να λέμε τώρα και μόνο για το πως το χειρίστηκαν ΔΕΝ τους κάνει επαγγελματίες. Κ μόνο από πείσμα δεν θα αγοράσω τπτ από κει! ΕΙΝΑΙ δυνατόν. Κάναμε λάθος, "δεν το βάλαμε στη σελίδα του stock house!! και ααα ας πω κάτι επιστημονικό μέσα στο mail μου logistics". Aκόμη κ εκεί να το βάζαν 12 ευρώ δεν θα το βάζαν ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Τι να μας πούνε που έχουν 500αριδες σκληρούς στο stock house με 100 ευρώ Η μήπως το 12,30 δεν κάνει μπαμ πως είναι λάθος του 123,00. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Από την αρχή ήξερα πως θα ακυρωθεί το όλο πράμα. Οκ λάθος κάναν δεν τους το δικαιολώ αλλά οκ. Με έκαιγε όμως να δω πως θα το χειριστούνε. ΑΝΤΙ να πουν μια ΣΥΓΝΩΜΗ και να κάνουν 2-3 προσφορές μόνο κ μόνο για να ευχαριστήσουν τους πελάτες, απλά μας βγάζουν κ ΧΑΖΟΥΣ! Γιατί δεν έλεγε πως ο σκληρός είναι ανοιγμένος στα χαρακτηριστηκά ακόμη κ αν δεν μπήκε στη stock house σελίδα? Φαίνεται κόψαν 2-3 αποδείξεις "αόρατον σκληρών" και ξεμπλέξαν κ νομικά
Federer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Θα το πω απλα στους επιδοξους Λυκουρεζους και επαναστατες κτλ: 1)Ολοι ξερουμε τι θα παρουμε...(κι εγω μαζι γιατι κι εγω παραγγειλα 2 δισκους) 2)Οι υπευθυνοι του e-shop ισως διαβαζουν το topic αλλα στανταρ γελανε και πινουν χαλαροι τα ποτακια τους 3)Απο αυριο το 99% των εδω μεσα θα ξαναγορασει απο το e-shop γιατι θα βρει κατι 1..10..20 ευρω φθηνοτερα απο καπου αλλου
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 κανα account δεν εχει κανεις στο σκρουτζ να γραψει για το θεμα?εκει βλεπω απαντανε απο το eshop... Για ποιόν λόγο υπάρχει περίπτωση το skroutz να βγάλει το e-shop όπως είχε κάνει με άλλο μαγαζί.Δεν βλέπω κάποιο λόγο να το κάνει για να του απαντήσει του έχει στείλει ίδη το mail δεν νομίζω να του πούν κάτι άλλο. οχι εννοω εκει που γραφουν αξιολογησεις μαγαζιου http://www.skroutz.gr/m/3/E-shop
alexzzz Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σκάτε. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζετε ότι σας κοροϊδεύουν... εμείς δηλαδή που πήραμε 2 και 3 τεμάχια σε αυτά τα λεφτά δηλαδή δεν κοροϊδεύαμε; Γράψτε, μιλήστε, απειλήστε... το ότι σκάτε από τον θυμό σας δεν καταλαβαίνω.
michael_aj_3007 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ΣΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΘΕΙ ΛΑΘΟΣ Η ΤΙΜΗ (ΔΙΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙ ΤΡΙΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ) ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΛΕΙ . Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ 278 ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΚΟΞΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ foxxmarket.gr ΔΙΟΝ. ΣΑΡΡΗΣ SALES MANAGER THΛ. 210.2585.980(10ΓΡ)
antreasM77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλ'α εσύ δε φαίνεσαι να έχεις και πολύ...ελληνάρα (με το συμπάθειο) Φιλε μου,αν το γεγονος το οτι δεν δεχομαι να με κοροιδευει το καθε μαγαζακι σου δειχνει οτι δεν εχω νοημοσυνη,τοτε ναι δεν εχω...Αν θες εσυ κανε γαργαρα την καθε μαλ*κια που σου λεει ο καθενας.Εγω δεν...
denthnpalevw Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Προσωπικα και δωρεαν να δωσει κατι το συγκεκριμενο καταστημα δεν το περνω..... ειχα παλιοτερα μια εμπειρια και απο τοτε δεν χαλαω τον χρονο και την ψυχικη μου υγεια για 5-10 ευρω το πολυ. οποτε εχω σταματησει ακομα και να τσεκαρω το site τους.
evts Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Θα το πω απλα στους επιδοξους Λυκουρεζους και επαναστατες κτλ:1)Ολοι ξερουμε τι θα παρουμε...(κι εγω μαζι γιατι κι εγω παραγγειλα 2 δισκους) 2)Οι υπευθυνοι του e-shop ισως διαβαζουν το topic αλλα στανταρ γελανε και πινουν χαλαροι τα ποτακια τους 3)Απο αυριο το 99% των εδω μεσα θα ξαναγορασει απο το e-shop γιατι θα βρει κατι 1..10..20 ευρω φθηνοτερα απο καπου αλλου Θα γελάνε αλλά δεν γνωρίζουν τι ενέργειες μπορούν να ακολουθήσουν κάποιοι απο αύριο. Έχουν δώσει και τα ονόματά τους όποιος έστειλε τα e-mail. To δέχομαι να πουν συγνώμη κάναμε λάθος και τελειώνει εκει. Αλλά μας δουλεύουν και απο πάνω ότι ήταν εκθεσιακά κομμάτια που τελειώσαν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 το γέλιο είναι ότι στα emails αναφέρει κάτι για printscreens (ποια?) που έχουμε τραβήξει θα πάω αύριο στο eshop Χαλανδρίου να ρίξω το γέλιο της αρκούδας (μιας και είχα παραγγείλει και κάτι άλλα πράγματα)
kamui Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μόλις τώρα ήρθε κ το mail από το foxmarket. Τουλάχιστο αυτοί είπαν ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΣ η τιμή είναι "τόσο" αν θέλετε πάρτε. Και δεν είπαν stock house, logistics, εμπορικές αποθήκες κλπ κλπ. Πάντως όλοι μαζί ξαφνικά είπαν να κάνουν "λάθος - διαφήμιση". Τους βγαίνει φθηνά. Φανταστείται μόνο πόοοοοσοι κάναν account στα 2 καταστήματα για να αγοράσουν ενώ σε άλλη περίπτωση θα βαριόντουσαν κ θα πέρναν 4-5 ευρώ πιο ακριβά πό το κατάστημα που ήδη είχαν account. + αποστολή διαφημιστικών στα email.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.