androu Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 απλά δεν θέλουν να τους δώσουν και λένε βλακίες. Απο την πρώτη στιγμή έπρεπε να πούνε "ξέρετε έγινε λάθος, απλά δεν μπορούμε να τους δώσουμε σε τέτοια τιμή.." ετσι θα φαινόταν και πιο φερέγγυοι! Διαφορετικά αυτό που λένε οτι λόγω της καλής κατάστασης (χωρίς να το γράφει οτι ήταν μεταχειρισμένο ) απλά τους "καίει" γιατί δείχνει οτι πουλάνε μεταχειρισμένα για καινούρια! (ωραίοι)
lampisd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αγαπητέ/ή κύριε/α, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον συγκεκριμένο κωδικό υπήρξε προσφορά στα 12,30€, σε περιορισμένο αριθμό εκθεσιακών τεμαχίων, η οποία εξαντλήθηκε από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής στο site. Η διαθεσιμότητα που έχετε κάνει prtscn, προφανώς έχει γίνει πριν την ανανέωση της ιστοσελίδας. Παρακαλώ σημειώστε ότι ανανέωση στους καταλόγους μας γίνεται περίπου κάθε δυο ώρες. Θα έπρεπε από την αρχή να μπει ο κωδικός στο stock house, αλλά το logistics έκρινε, εσφαλμένα, λόγω της άριστης κατάστασης (απλά αποσφραγισμένη συσκευασία, χωρίς χρήση), ότι έπρεπε να το εντάξει στην εμπορική αποθήκη. Τέτοιου είδους προσφορές -είτε στην εμπορική αποθήκη είτε στο stock house- ανακοινώνονται καθημερινά στο site μας, οι οποίες -σχεδόν πάντα- εξαντλούνται αμέσως, λόγω υπέρογκης ζήτησης. Με εκτίμηση, τα ιδια και σε εμενα μεγαλη ρομπατο eshop -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 06 : 53 : 15----- εστειλα μηνυμα αλλα σιγα μην πουνε και τιποτα ρε τι ρεζιλια ειναι αυτα γιατι δεν παραδεχονται το λαθος τους!
driver4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αγαπητέ/ή κύριε/α, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον συγκεκριμένο κωδικό υπήρξε προσφορά στα 12,30�, σε περιορισμένο αριθμό εκθεσιακών τεμαχίων, η οποία εξαντλήθηκε από τα πρώτα λεπτά της εμφάνισής στο site. Η διαθεσιμότητα που έχετε κάνει prtscn, προφανώς έχει γίνει πριν την ανανέωση της ιστοσελίδας. Παρακαλώ σημειώστε ότι ανανέωση στους καταλόγους μας γίνεται περίπου κάθε δυο ώρες. Θα έπρεπε από την αρχή να μπει ο κωδικός στο stock house, αλλά το logistics έκρινε, εσφαλμένα, λόγω της άριστης κατάστασης (απλά αποσφραγισμένη συσκευασία, χωρίς χρήση), ότι έπρεπε να το εντάξει στην εμπορική αποθήκη. Τέτοιου είδους προσφορές -είτε στην εμπορική αποθήκη είτε στο stock house- ανακοινώνονται καθημερινά στο site μας, οι οποίες -σχεδόν πάντα- εξαντλούνται αμέσως, λόγω υπέρογκης ζήτησης. Με εκτίμηση, ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΙ -----Προστέθηκε 28/12/2008 στις 06 : 59 : 16----- Οι ερασιτέχνες κάθονται κυριακάτικά να σώσουν να λάθη τους..Συνήγορο Καταναλωτή, ΕΚΠΟΙΖΩ, ΙΝΚΑ το e-shop σας έρχεται!!
HellasVagabond Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Και καταγγελιες να γινουν μεχρι να εκδικαστουν αν το τραβηξει το E-Shop μπορει να παρει απο 2 μεχρι 5 χρονια αν πεσουν και αναβολες.....
lampisd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 καλα ετσι κι αλλιως τπτ δεν προκειται να γινει αλλα γιατι να μας κοροιδευουν?τοσο εξυπνοι νομιζουν πως ειναι?
snowPrincess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Aν είναι ποτέ δυνατόν. Πού θα φτάσουν άραγε? Σε ποιο σημείο ξεφτίλας? Εγώ πάντως τον παρέλαβα το σκληρό. Αλλά δεν είναι αυτός της φωτογραφίας. Είναι το καινούριο μοντέλο και ήρθε μόνο του σπίτι. Μάλιστα έχει τη δυνατότητα και εξαφανίζεται, θα βγει στην παραγωγή το 3345. Άλλο παραμύθι σήμερα... Ζητω οι πρωτοπόροι του στοκατζίδικου, αμέσως να κατηγορήσετε την καινοτομία!
SwAToNeR Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια,μας λενε οτι καθε 2ωρες κανει refresh το site και καλα ετσι?λετε να μην εχουμε τοσες ωρες διαφορα ο καθενας μας απο την παραγγελια του?ελεος δηλαδη.αφου φαινετε Μήπως έχουν 2 μέρες ανανέωση; Εγώ παράγγειλα ανεμιστηράκια που μέχρι προχτές ήταν άμεσα διαθέσιμα και σήμερα εξαντλήθηκαν. Δηλαδή πόσα coolermaster με led έδωσαν χτες και σήμερα πριν απο μένα; Έχω παραγγείλει απο δευτέρα.
Federer Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εγω θα τους παω στο διεθνες δικαστηριο της Χαγης
snik Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Καλα αυτο με το 2 ωρες δεν παιζει,ειχα παει μια φορα να παρω ενα τριποδο που ειχε. Πηγα κατευθειαν στο καταστημα και οπως γυρναω σπιτι μπαινω στο pc μετα απο 20-30 λεπτα και εκανα ενα refresh στην σελιδα με το τριποδο και ελεγε οτι δεν υπαρχει διαθεσημο αποθεμα. Οποτε μην ακουτε τι σας λενε,δεν ισχυει κατι τετοιο εκτος αν το εχουν σε ορισμενες περιπτωσεις.
evts Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Η απάντηση που δώσανε οτι εξαντλήθηκε κλπ ειναι ένα έλεος πρέπει κατι να γίνει μην τους αφήσουμε έτσι . Ας μας λέγανε οτι κάνανε λάθος όχι να μας κοροϊδεύουν!
antreasM77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Αυτο ακριβως λεω και εγω.Θα βαλουμε ολοι μαζι τα print screen που εχουμε τα οποια θα ειναι σιγουρα 10 ωρες στο συνολο,εννοω διαφορα το ενα απ τα αλλο,και θα τα στειλουμε ολα μαζι.ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΔΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΑΓΓΕΛΕΙΑ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΩ.ΑΥΤΑ...Δεν ειναι το eshopAKI πιο εξυπνο απο μενα.ΕΓΩ ειμαι πιο εξυπνος απο αυτους.
tech_ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά εμένα τηλεφωνικά μου είπαν ότι ήταν λάθος η τιμή! Μίλησε κανείς μαζί τους?
antreasM77 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Εχουνε χασει τα αυγα,τα πασχαλια και οτι αλλο οι ανθρωποι.Δεν παιζονται...Εγω περιμενω να με παρουν τηλεφωνο,το κινητο μου εχει ηχογραφιση... ΥΓ...θελω να δω ομως ποσοι απο εσας που σας κοροιδευουν μεσ την μουρη σας,θα συνεχισετε να πηγαινετε εκει και να τους τα σκατε...
driver4 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 "Ή μου στέλνετε την παραγγελία μου ή αλλιώς θα κινηθώ νομικά εναντίον σας και ήδη με χάσατε από πελάτη σας, τα λάθη πληρώνονται. Ευχαριστώ!!" το mail που έστειλα. Σε παρόμοια κατάσταση μου στείλαν, όχι το εν λόγω μαγαζί?? αλλά κάποιο άλλο, παρόμοιο προιόν στην τιμή στην οποία είχαν κάνει το λάθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.