CloudConnected Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά κάπου πρέπει να ακουστεί και η φωνή της λογικής. Ένας άνθρωπος - από απόφοιτος δημοτικού έως διδάκτορας - έκανε ένα τυπογραφικό λάθος για έναν οιονδήποτε λόγο: μπορεί να ήταν πιωμένος, ζαλισμένος ή απλά αφηρημένος, εξάλλου όλοι κάνουμε λάθη. Εμείς όλοι λοιπόν σπεύσαμε να εκμεταλλευθούμε αυτό το λάθος προς όφελός μας. Το λάθος όμως διαπιστώθηκε και οι παραγγελίες ακυρώθηκαν. Παίξαμε και χάσαμε, τόσο απλά... Πώς εγείρεται η απαίτηση να μας πουλήσει το προϊόν και μάλιστα σε όλους σε μία τέτοια τιμή τελείως παράλογη αναλογικά με τις ισχύουσες στην αγορά; Επειδή είναι το e-shop και κάνει 45M τζίρο το χρόνο; Αν ήταν το συνοικιακό μαγαζί θα είχαμε τις ίδιες απαιτήσεις; Αλλά στο κάτω κάτω επαγγελματίες έμποροι δεν είναι και οι δύο και δεν οφείλουν να προστατεύσουν - με σωστό βέβαια τρόπο - τα συμφέροντά τους; Η αιτιολόγηση που έδωσαν μπορεί να μη μας αρέσει, αλλά ας μείνουμε στην ουσία. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο, αλλά όχι κι έτσι... Κι εγώ συμφωνώ. Το θέμα όμως είναι ότι δεν ξέρουμε αν όντως έγινε τυπογραφικό λάθος ή αν ήταν κάποιο trick ώστε να τραβήξει κόσμο. Και πιστεύω ότι αν απαντούσαν ειλικρινά, τότε όποιος θα κινούταν νομικά θα ήταν παράλογος και ακραίος. Τώρα όμως που είπαν ψέμματα, βγαίνει εις βάρος τους.
torrentleech Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δεν αμφιβάλλει σφοδρά, σφόδρα αμφιβάλλει Εάν εστω και με τα πιο ψιλα γραμματα αναφερει καπου ''δεν φερουμε ευθυνη για τυχον τυπογραφικα λαθη'', τοτε δε μπορεις να κανεις τιποτα και λυπαμαι τοσο πολυ γιαυτο... Εαν οχι, καλο αγωνα φιλε [και οταν δικαιωθεις εδω θα μαστε να σε ακουσουμε...] ναι φίλε μου προσκείμενε στην καθαρεύουσα δια ελιτιστικούς σκοπούς, θα σε ενημερώσω και θα το καταλάβεις και από την αλλαγή των Όρων Χρήσης του e-shop.gr
Blondeamon Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Υπο άλλες περιπτώσεις θα το θεωρούσα και εγώ παίξαμε και χάσαμε αλλά στην περίπτωση αυτή δεν είναι έτσι παιδιά. Είναι δικό τους το site όχι τρίτων που χειρίζονται τους καταλόγους όπως πχ σε προσπέκτους που το γράφουν αυτο το δε φέρουμε ευθύνη σε περίπτωση που ο τυπογράφος έκανε λάθος. Έγινε τρελλή διαφήμιση στο μαγαζί με τέτοια προσφορά και δεν υπάρχει ούτε σήμερα 5 μέρες μετά κάποιος να δώσει μια επίσημη απάντηση. Απο την στιγμή που λένε "Δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο" νομικά παραδέχονται οτι όντως πουλήσανε τέτοια προιόντα σε αυτήν την τιμή , σωστά ? Άν λοιπόν ΔΕΝ πουλήσουν κανέναν πρόκειται για απάτη και μάλιστα μεγάλη. Σε περίπτωση παραδοχής του τυπογραφικού θα φερόμασταν αλλιώς , αλλά όπως βλέπετε αυτοι απολαμβάνουν την τζαμπέ χριστουγεννιάτικη διαφήμιση τους μια χαρά. Y.Γ Και μια χαρά ενεργά emails μαζέψανε με το κιλό απο τα ανυποψίαστα θύματα (όπως εγώ)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ναι φίλε μου προσκείμενε στην καθαρεύουσα δια ελιτιστικούς σκοπούς, θα σε ενημερώσω και θα το καταλάβεις και από την αλλαγή των Όρων Χρήσης του e-shop.gr Καααααααλα οκ.. Μολις δικαιωθειτε σφυριξτε
kage Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 <<Ολα αυτά τα disclaimers του τύπου "Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΑ ΛΑΘΗ" ¨ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΚΛΟΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ" "ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΚΛΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΊΣΑ" είναι για όποιον πιάσουν κώτσο στην κυριολεξία κ υπάρχουν κ δεδικασμένα... Οταν μια εταιρία είναι πιστοποιημένη με iso σημαίνει απλά ότι έχει TQM και είναι πιστοποιημένη σε όλο το cycle παραγωγής και διάθεσης! Ότι όλα περνάνε από ελέγχους. Αυτό είναι παραπληροφόρηση αγοραστικού κοινού κ έτσι θα το αντιμετωπίσω κ είμαι πολύ περίεργος να δω τι θα βγει!!! Παράπονα πελατών υποχρεούνται να απαντούν γραπτώς εντός 30 ημερών>>
Tenshi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Όταν όμως το ΠΛΑΙΣΙΟ και Multirama βάζουν λάθος τιμές,εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα... Α,ξέχασα,αυτοί κάνουν λάθος την τιμή...πρός τα πάνω
insi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 tenshi, σε ποιο e-shop εργαζεσαι? τοση υπερασπιση.............................
snowPrincess Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Όταν όμως το ΠΛΑΙΣΙΟ και Multirama βάζουν λάθος τιμές,εμείς σφυρίζουμε αδιάφορα... Α,ξέχασα,αυτοί κάνουν λάθος την τιμή...πρός τα πάνω Το θέμα δεν είναι ότι βάλανε λάθος τιμή, αλλά συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν. Πουθενά δεν έλεγε πως πρόκειται για προϊόν στοκ. Όπως είπαμε και παραπάνω, είναι ψεύτες. Ας τους αφήσουμε, λοιπόν, να κάνουν ότι θέλουν και ας συνεχίσουμε να τους επιβραβεύουμε με τις αγορές μας. Είμαστε τελείως κορόιδα... Αθάνατο Ελλαδιστάν!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Θα επιστήσω την προσοχή των μελών στις εκφράσεις που χρησιμοποιούν. Χαρακτηρισμοί όπως 'κλέφτης', 'απατεώνας', 'λωποδύτης' και παρόμοιοι καθώς και ύβρεις δεν επιτρέπονται εδώ.
poscaman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ωπα μισο λεπτακι.. οταν το μαγαζι σου πουλαει ενα προιον,ανεξαρτητα απο την τιμη σωστη η μη, σαν καινουριο,και μετα σου λεει οτι ειναι προιον βιτρινας κλπ,αυτο δεν ειναι απατεωνια;;;;; οταν για να δικαιολογησει ενα σφαλμα που ανθρωπινο ειναι να γινει σου πεταει στα μουτρα την πιο ηλιθια δικαιολογια του κοσμου,λες και εισαι κανα πενταχρονο τοτε ναι αυτος ειναι λωποδυτης. δλδ αν πραγματι εστελναν τους δισκους,και στην πορεια αποδεικνυοταν οτι ειναι προιοντα βιτρινας κλπ,ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΨΙΑ,ΕΦΟΣΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ; τελος,παρεδωσε αφησε τους στρουθοκαμηλισμους παραπερα.οι λεξεις που αναφερεις εχουν χρησιμοποιηθει απειρες φορες,και πιο χειροτεροι χαρακτηρισμοι μαλιστα,τοσο προς το συγκεκριμενο καταστημα,οσο και για αλλα της ιδια λογικης-συμπεριφορας.
Tenshi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 tenshi, σε ποιο e-shop εργαζεσαι?τοση υπερασπιση............................. Σε κανένα,είμαι και εγώ ένας καταναλωτής-πρόβατο.Στην προκειμένη περίπτωση αν ήταν να διαλέξω ανάμεσα στους Απατεώνες -Επιχειρηματίες και τους Απατεώνες -Καταναλωτές,θα τασσόμουν με τους πρώτους...γιατί (α.) τους αναγνωρίζω το ελαφρυντικό του "λάθους" και (β.) γιατί μου προκαλεί απέχθεια η κουτοπονηριά του Έλληνα,ειδικά δέ όταν την βλέπω και σε αριθμούς. Το θέμα δεν είναι ότι βάλανε λάθος τιμή, αλλά συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν.Πουθενά δεν έλεγε πως πρόκειται για προϊόν στοκ. Όπως είπαμε και παραπάνω, είναι ψεύτες. Ας τους αφήσουμε, λοιπόν, να κάνουν ότι θέλουν και ας συνεχίσουμε να τους επιβραβεύουμε με τις αγορές μας. Είμαστε τελείως κορόιδα... Αθάνατο Ελλαδιστάν! Σαφώς και δέν το ανέφεραν πουθενά και αυτό είναι μείον για τους ίδιους.Καμία επιχείρηση όμως δέν είναι κοινωφελής οργανισμός,ούτε φιλόπτωχο ταμείο.Αν καταφέρουν να βγάλουν κέρδος ή έστω να περιορίσουν την ζημιά με την πώληση κομματιών βιτρίνας,καλά κάνουν,αφού προσπαθούν να πετύχουν τον στόχο τους.Απο εκεί και πέρα υπάρχουν και οι ανάλογοι φορείς οι οποίοι θα κάνουν τις ανάλογες ενέργειες για να κόψουν μερικούς γλουτούς. Πρόσφατα (πρίν καεί η Στουρνάρη δλδ) στο service της Ζαΐμη μπήκε ένας κύριος με μια Foxconn Blackops,μητρική των 300+ ευρώ η οποία πασιφανώς ήταν used (κατακρεουργημένο κουτί).Ε λοιπόν ούτε φώναξε,ούτε έβρισε,ούτε σταύρωσε κανέναν.Μπήκε μέσα,απαίτησε οτι είχε δικαίωμα να απαιτήσει και βγήκε κύριος. Τις τσουγκράνες, τα δρεπάνια και τις φωτιές μόνο στους (μεγαλο)μαγαζάτορες ξέρουν να τ βγάζουν οι Έλληνες; Σε τελευταία ανάλυση κανένας δέν μας υποχρεώνει να αγοράζουμε απο μεγάλες αλυσίδες. Ευτυχώς το δικαίωμα της επιλογής το έχουμε ακόμα...για την ώρα
o_magazatoras Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 ...τελος,παρεδωσε αφησε τους στρουθοκαμηλισμους παραπερα.... Πάρτο αλλοιώς Πατρινέ,θα βρεις...
chrismas Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Έτσι που το θέτετε έχετε απόλυτο δίκιο και εγώ μαζί σας , αν και δεν παράγγειλα.
poscaman Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Πάρτο αλλοιώς Πατρινέ,θα βρεις... δεν με ενδιαφερει αν θα βρω. εχω αδικο σε αυτο που αναφερω;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.