Προς το περιεχόμενο

[split] Συζήτηση για την "προσφορά" του e-shop.gr με 12,30 ευρώ

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήταν προτιμότερο πάντως να παραδέχονταν ότι επρόκειτο για τυπογραφικό...

-petros

πιθανόν δεν θα ηταν καλυμμένοι τυπικά - νομικά με αυτο ...

Δεν υπάρχει κάπου στο site γραμμένο για το τι γίνεται σε περίπτωση λάθους αναγραφής τιμής ( εκτός αν μου διέφυγε...)

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ούτε εμένα μου ήρθε κάτι...ακόμη. Στον έλεγχο διαθεσιμότητας...

Εγώ τους πήρα το πρωί και μου είπαν λάθος τιμή...Αντιφάσκουν

N1ghtW0lf>>

Τί γράφει στο στάδιο παραγγελίας σε εσάς που έστειλαν ήδη το mail?

Έλεγχος Διαθεσιμότητας Προϊόντων ματαιώθηκε

Δημοσ.

επειδη το φαινομενο με τις ακυρωσεις απο τα μεγαλυτερα eshop της Ελλαδας ειναι καθημερινο φαινομενο...ειμαι σιγουρος οτι αυτο γινεται μιας κ δεν τους νοιαζει γιατι κανενας δεν το κυνηγαει το θεμα-Δεν χρειαζονται δικηγοροι,ειχα δωσει ενα λινκ με καποια ινφο-.οποτε κ λαθος να κανουν στελνουν ενα μαζικο sms,email με μια δικαιολογια κ τελος.το θεμα ειναι αν ισχυουν οι ιδιοι νομοι για τα απλα μαγαζια κ για τα ηλεκτρονικα μαγαζια...

Δημοσ.

Όταν παραγγείλαμε τους δίσκους, έγραφε πουθενά πως είναι "περιορισμένο άριθμο τεμαχιών του stock house καθώς επίσης σε εκθεσιακά τεμάχια και προϊόντα βιτρίνας" ?

Νομίζω πως τη θέλουν την καταγγελία τους για παραπλάνηση καταναλωτών!

Ας έλεγαν ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Όχι να προσπαθούν να μας κοροιδέψουν!

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303930

Δημοσ.
Όταν παραγγείλαμε τους δίσκους, έγραφε πουθενά πως είναι "περιορισμένο άριθμο τεμαχιών του stock house καθώς επίσης σε εκθεσιακά τεμάχια και προϊόντα βιτρίνας" ?

Νομίζω πως τη θέλουν την καταγγελία τους για παραπλάνηση καταναλωτών!

Ας έλεγαν ότι είναι τυπογραφικό λάθος. Όχι να προσπαθούν να μας κοροιδέψουν!

Ακριβώς όπως τα λες. Περισσότερα θα το εκτιμούσα. Αν όμως το έλεγαν, τότε είχαν πρόβλημα σοβαρό αν κάποιος προχωρούσε σε καταγγελία.

Δημοσ.

Ίσα ίσα που τώρα μου φαίνεται πως προχώρησαν σε μεγαλύτερη πατάτα.

Την αβλεψία και την κουταμάρα να τη συγχωρέσουμε, αλλά την ψευτιά και την κοροϊδία...Ντροπή!

Δημοσ.

Όντως ειναι κοροιδία αλλά σκεφτείτε όμως και το άλλο. Όσο μεγάλο να ειναι το στοκ, αν παραγγείλουν 10 άτομα από 5 σκληρούς (πράγμα που έγινε στο 10πλάσιο, πολλοί παρήγγειλαν πάνω από 50 κομμάτια) τότε λογικό να "εξαντλήθηκαν". Άμα το ζήταγαν μονο 5,6 άτομα τότε ΙΣΩΣ και να γινόταν κάτι, όταν έχουν παραγγελία για 200 σκληρούς (τυχαίο το νούμερο) ε τότε...:P:p

Δημοσ.
Όντως ειναι κοροιδία αλλά σκεφτείτε όμως και το άλλο. Όσο μεγάλο να ειναι το στοκ, αν παραγγείλουν 10 άτομα από 5 σκληρούς (πράγμα που έγινε στο 10πλάσιο, πολλοί παρήγγειλαν πάνω από 50 κομμάτια) τότε λογικό να "εξαντλήθηκαν". Άμα το ζήταγαν μονο 5,6 άτομα τότε ΙΣΩΣ και να γινόταν κάτι, όταν έχουν παραγγελία για 200 σκληρούς (τυχαίο το νούμερο) ε τότε...:P:p

σωστά αλλά πιστεύεις πραγματικά οτι εδωσαν έστω και εναν (1) σε αυτη την τιμή;

τώρα που το ξανασκέφτομαι η διαφορετική τιμή στο ''ράφι'' από αυτή στο ταμείο είναι αγορανομικό παράπτωμα και τιμωρείται σε super market - πολυκαταστήματα , έστω και αν δεν γίνεται εσκεμμένα και οφείλεται σε λάθος...(είναι και από τις πιο καταγγελόμενες και συνηθισμένες παραβάσεις για τις οποιες επιβάλλονται πρόστιμα...)

Δημοσ.

Παίδες δε νομίζω να έδωσαν ούτε ένα σκληρό. Να δηλώσουν τυπογραφικό λάθος δεν είναι καλλυμένοι εφόσον δεν αναγράφουν κάτι στην σελίδα τους.

Κάπως έπρεπε να τα μπαλώσουν.

Μας τελείωσε. Δε κάναμε λάθος βέβαια, ήταν βιτρίνας. Λες και βιτρίνας τα πουλάνε 13 ευρώ. Αν είναι δείτε στο stock τους που βάζουν βιτρίνας τι τιμές έχουν.

Δημοσ.

Εάν θυμάστε το ίδιο είχαν κάνει με το internet της forthnet. Ήταν τόσο χαμηλές οι τιμές που έπεσαν όλο να πάρουν και στο τέλος πήραν το ίδιο μήνυμα με αυτό που πήρατε τώρα.

Δημοσ.

Όμως όπως αναφέρθηκε παραπάνω δεν αναγράφουν καμία από τις δικαιολογίες που αναφέρουν και στα προϊόντα τους που είναι στο stock house τους έχουν διαφορετική επιγραφή

http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.303878&oem=WCAPW4030654

Διότι εάν δεν ήταν διαθέσιμο θα έπρεπε να το αναφέρουν και όχι να ζητάνε τα στοιχεία μας για πληρωμή.

Όσοι δώσαν τα στοιχεία τους και δεν πήραν τίποτα σε λίγο καιρό θα αρχισουν να λαμβάνουν ενημερωτικά για τις προσφορές του εν λόγω μαζαγιού.

Δημοσ.

Εγώ απάντησα στο email που μου στείλανε και είπα ότι σε περίπτωση μη εξόφλησης της παραγκελίας μου θα προσφύγω στον συνήγορο του καταναλωτή! Έχει κανείς άλλος όρεξη να ακολουθήσει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...