vagpap Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς, η τιμή προσφοράς στα 12,30€ αναφερόταν σε περιορισμένο άριθμο τεμαχιών του stock house καθώς επίσης σε εκθεσιακά τεμάχια και προϊόντα βιτρίνας, τα οποία λόγω έντονης ζήτησης έχουν ήδη εξαντληθεί Κομμάτι από mail που μόλις έλαβα.
xouzel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Κομμάτι από mail που μόλις έλαβα.[/size][/font] Π*π*ριες του κ*λου λεω εγω. Να μας πουν ποιοι τα πηραν αυτα τα "εκθεσιακα" κομματια
greekboy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 μελος απο αλλο φορουμ εχει περασει στο επομενο σταδιο " Συγκέντρωση Προϊόντων"
koprodogis Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το ιδιο ακριβως mail μου ηρθε και μενα απο υπάλληλο του e-shop. Η δικαιολογια νομιζω ειναι το λιγο τερο παιδικη. Εστω και ο πρωτος θα παρει δλδ??? Αντε μερες που ειναι ας κανουμε οτι το πιστευουμε
Land_Of_Banania Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τι παθαίνει δηλαδή ένας σκληρός δίσκος βιτρίνας για να τον πουλήσεις 100 ευρώ λιγότερο? Ξεθώριασε το πλαστικό? Η μήπως έχεις και κανέναν υπάλληλο στη βιτρίνα να σβήνει και να γράφει συνέχεια στο δίσκο? Χαχα, άθλια δικαιολογία. Μάλλον είναι απλά για να καλύπτει και αυτά που γράφατε πολλοί πως πρέπει να τους στείλουν αν είναι τυπογραφικό λάθος.
fonzi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δεν μου εστειλαν τίποτα ακόμα και είναι στον έλεγχο διαθεσιμότητας... Λέω να τους πάρω και να τους ζητήσω ακύρωση διότι "έμαθα ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή κάτω από τα 12 ευρώ!" Αν είναι να μας παραμυθιάζουν, ας το κάνουμε πρώτοι!
N1ghtW0lf Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εγω μολις ελαβα αυτο το mail... Αγαπητέ/ή κύριε/α,σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά...!! Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν "WESTERN DIGITAL WDH1CS7500E MYBOOK HOME EDITION 750GB TRIPLE INTERFACE", που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο σε αυτήν την τιμή. Δυστυχώς, η τιμή προσφοράς στα 12,30€ αναφερόταν σε περιορισμένο άριθμο τεμαχιών του stock house καθώς επίσης σε εκθεσιακά τεμάχια και προϊόντα βιτρίνας, τα οποία λόγω έντονης ζήτησης έχουν ήδη εξαντληθεί. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε επόμενή σας παραγγελία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση. Με εκτίμηση, ________________________________ Μιχάλης Αθανάσιος Τμήμα Πωλήσεων e-shop.gr Α.Ε. Βασιλέως Γεωργίου 47 Χαλάνδρι, 15232 Αθήνα T: +30 211 50 00 500 F: +30 210 68 35 837 E: [email protected]
tech_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 ούτε εμένα μου ήρθε κάτι...ακόμη. Στον έλεγχο διαθεσιμότητας... N1ghtW0lf>> Τί γράφει στο στάδιο παραγγελίας σε εσάς που έστειλαν ήδη το mail?
vagpap Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τί γράφει στο στάδιο παραγγελίας σε εσάς που έστειλαν ήδη το mail? Ακυρώθηκε στον έλεγχο διαθεσιμότητας
ApSiMan Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 αυτο μου στειλανε απο το e-shop Αγαπητέ/ή κύριε/α, σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά...!! .................. τι να κανω?? Το ίδιο εδώ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κ πολλά νομίζω.... Είναι καλυμμένοι........ (πραγματικά υπήρχε κανείς εδώ μέσα που πίστευε ότι θα του έρθει ο σκληρός με 12.30€...?????)
Theos_Gr Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αυτοι χανουν,ισα ισα πιο πολλα θα βγαζανε με τοσες παραγγελιες.
gfilippas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αυτοι χανουν,ισα ισα πιο πολλα θα βγαζανε με τοσες παραγγελιες. Ναι, ότι πεις.
philos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αυτοι χανουν,ισα ισα πιο πολλα θα βγαζανε με τοσες παραγγελιες. Όχι δε θα βγάζανε περισσότερα με τόσες παραγγελίες. Μιλάμε για 10 φορές μικρότερη τιμή. Δε νομίζω τους σκληρούς αυτούς να τους προμηθεύονται 13 ευρώ και να τους πουλάνε 123 Θα ήταν προτιμότερο πάντως να παραδέχονταν ότι επρόκειτο για τυπογραφικό... -petros
fonzi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μπορεί να έχαναν αλλά και να τους συνέφερε... πχ:Θυμάμαι φίλο με κατάστημα υπολογιστών που τον συνέφερε να σπρώξει εκτυπωτές γνωστής μάρκας αρκετά κάτω του κόστους διότι μετά από έναν αριθμό εκτυπωτων πέρναγε αυτόματα σε +5% bonus έκπτωση από την εταιρεία για όλα όσα είχε παραγγείλει στο έτος. Αν βάλετε ότι είναι και τέλος χρονιάς τώρα θα μπορούσε να παίζει και τέτοιο σενάριο. Εντάξει, όχι και για 1/10 της τιμής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.