Προς το περιεχόμενο

[split] Συζήτηση για την "προσφορά" του e-shop.gr με 12,30 ευρώ

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχώς, η τιμή προσφοράς στα 12,30€ αναφερόταν σε περιορισμένο άριθμο τεμαχιών του stock house καθώς επίσης σε εκθεσιακά τεμάχια και προϊόντα βιτρίνας, τα οποία λόγω έντονης ζήτησης έχουν ήδη εξαντληθεί

Κομμάτι από mail που μόλις έλαβα.

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κομμάτι από mail που μόλις έλαβα.

[/size][/font]

Π*π*ριες του κ*λου λεω εγω. Να μας πουν ποιοι τα πηραν αυτα τα "εκθεσιακα" κομματια

Δημοσ.

Το ιδιο ακριβως mail μου ηρθε και μενα απο υπάλληλο του e-shop.

Η δικαιολογια νομιζω ειναι το λιγο τερο παιδικη.

Εστω και ο πρωτος θα παρει δλδ???

Αντε μερες που ειναι ας κανουμε οτι το πιστευουμε

Δημοσ.

Τι παθαίνει δηλαδή ένας σκληρός δίσκος βιτρίνας για να τον πουλήσεις 100 ευρώ λιγότερο? Ξεθώριασε το πλαστικό? Η μήπως έχεις και κανέναν υπάλληλο στη βιτρίνα να σβήνει και να γράφει συνέχεια στο δίσκο? Χαχα, άθλια δικαιολογία. Μάλλον είναι απλά για να καλύπτει και αυτά που γράφατε πολλοί πως πρέπει να τους στείλουν αν είναι τυπογραφικό λάθος.

Δημοσ.

Δεν μου εστειλαν τίποτα ακόμα και είναι στον έλεγχο διαθεσιμότητας...

Λέω να τους πάρω και να τους ζητήσω ακύρωση διότι "έμαθα ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή κάτω από τα 12 ευρώ!"

Αν είναι να μας παραμυθιάζουν, ας το κάνουμε πρώτοι!

Δημοσ.

Εγω μολις ελαβα αυτο το mail...

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά...!!

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το προϊόν "WESTERN DIGITAL WDH1CS7500E MYBOOK HOME EDITION 750GB TRIPLE INTERFACE", που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο σε αυτήν την τιμή. Δυστυχώς, η τιμή προσφοράς στα 12,30€ αναφερόταν σε περιορισμένο άριθμο τεμαχιών του stock house καθώς επίσης σε εκθεσιακά τεμάχια και προϊόντα βιτρίνας, τα οποία λόγω έντονης ζήτησης έχουν ήδη εξαντληθεί. Μας συγχωρείτε για την ταλαιπωρία και θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε σε επόμενή σας παραγγελία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Αθανάσιος

Τμήμα Πωλήσεων

e-shop.gr Α.Ε.

Βασιλέως Γεωργίου 47

Χαλάνδρι, 15232

Αθήνα

T: +30 211 50 00 500

F: +30 210 68 35 837

E: [email protected]

Δημοσ.

ούτε εμένα μου ήρθε κάτι...ακόμη. Στον έλεγχο διαθεσιμότητας...

N1ghtW0lf>>

Τί γράφει στο στάδιο παραγγελίας σε εσάς που έστειλαν ήδη το mail?

Δημοσ.

αυτο μου στειλανε απο το e-shop

Αγαπητέ/ή κύριε/α,

σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή χρονιά...!!

..................

τι να κανω??

Το ίδιο εδώ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κ πολλά νομίζω....

Είναι καλυμμένοι........

(πραγματικά υπήρχε κανείς εδώ μέσα που πίστευε ότι θα του έρθει ο σκληρός με 12.30€...?????)

Δημοσ.
Αυτοι χανουν,ισα ισα πιο πολλα θα βγαζανε με τοσες παραγγελιες.

Όχι δε θα βγάζανε περισσότερα με τόσες παραγγελίες. Μιλάμε για 10 φορές μικρότερη τιμή. Δε νομίζω τους σκληρούς αυτούς να τους προμηθεύονται 13 ευρώ και να τους πουλάνε 123 :lol:

Θα ήταν προτιμότερο πάντως να παραδέχονταν ότι επρόκειτο για τυπογραφικό...

-petros

Δημοσ.

Μπορεί να έχαναν αλλά και να τους συνέφερε...

πχ:Θυμάμαι φίλο με κατάστημα υπολογιστών που τον συνέφερε να σπρώξει εκτυπωτές γνωστής μάρκας αρκετά κάτω του κόστους διότι μετά από έναν αριθμό εκτυπωτων πέρναγε αυτόματα σε +5% bonus έκπτωση από την εταιρεία για όλα όσα είχε παραγγείλει στο έτος.

Αν βάλετε ότι είναι και τέλος χρονιάς τώρα θα μπορούσε να παίζει και τέτοιο σενάριο.

Εντάξει, όχι και για 1/10 της τιμής...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...