Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με dreamweaver


ΓΙΩΡΓΟΣ100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά.

Μια βοήθεια παίδες.Έχω φτιάξει μια σελίδα index με το Dreamweaver και έχω προσθεσει μέσα σε αυτή ένα flash swf.Όταν το ανοίγω με τον firefox όλα καλά,όταν όμως το

ανοίγω με τον internet explorer μου βγάζει το μήνυμα: " οι ρυθμίσεις ασφαλείας δεν επιτρέπουν στις τοποθεσίες web να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία ελέγχου Activex που ειναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας" με αποτέλεσμα το swf να μην τρέχει.

Μήπως μπορεί να βοηθείση κάποιος;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Βασικά είναι θέμα ρυθμίσεων στον Internet Explorer, και δεν έχει σχέση με κάτι άλλο. Χαμήλωσε τα επίπεδα ασφαλείας για τον ΙΕ και λογικά θα παίξει.

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την τρέχεις τοπικά την σελίδα ?

Αν δεν κάνω λάθος όταν τρέχεις την σελίδα από τον δίσκο σου βγάζει αυτό το μήνυμα αλλά όταν την ανεβάσεις εκεί που έχεις το hosting παίζει χωρίς να βγάζει κάτι.

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια έχω ακριβως το ίδιο προβλημα απο explorer δεν φορτώνει τα flash. τοπικα τα φορτώνει με το ίδιο που εβγαζε στον φιλο απο εδώ αλλα στον server που το στελνω τίποτα παιδες βοήθεια είναι επείγον.

Δημοσ.

Βάλε αυτό πριν το tag </body> και θα είσαι ok.

Είναι θέμα ασφέλειας στον IE και δεν επιτρέπει την αυτόματη εκτέλεση flash objects στη σελίδα παρά μόνο αν ο χρήστης κάνει κλικ ώστε να το επιτρέψει.

 

<script type="text/javascript" src="ieupdate.js"></script>

 

και ο κώδικας του ieupdate.js:

 

>objects = document.getElementsByTagName("object");
for (var i = 0; i < objects.length; i++)
{
   objects[i].outerHTML = objects[i].outerHTML;
}

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...