popart1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα και Χρόνια πολλά!! Έχω ένα πρόβλημα με τον υπολογιστή μου. Όλα άρχισαν ως εξής. Αποφάσισα να απεγκαταστήσω το service pack 3 και την ώρα της απεγκατάστασης το laptop μου έσβησε. Όταν έκανα εκκίνηση ξανά έφτανε μέχρι ένα σημείο οπου μου έβγαζε ένα σφάλμα σε μπλέ οθόνη. Μετά από πολλές επανεκκινήσεις δεν έγινε τίποτα τελικά δοκίμασα και safe mode και ότι συνδυασμό ήξερα αλλά τίποτα. Μετά έβαλα ξανά τα windows σε recovery mode που πάλι τίποτα δεν έγινε. Οπότε έβαλα τα windows σε άλλο σημείο και έτσι κατάφερα και το άνοιξα και μπόρεσα να δω τα αρχεία μου. Τα αποθήκευσα σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο και το πρόβλημα ξεκινάει εδώ τώρα. Ένα αρχείο το οποίο είναι σε μορφή access .mdb δηλαδή, δεν ανοίγει. Βγάζει ένα σφάλμα οτι είναι κατεστραμμένο. Όπως και επίσης ορισμένοι φάκελοι με φωτογραφίες οταν τις ανοίγω λένε "No preview available". Ενώ κάποιες άλλες ανοίγουν κανονικά. Εντωμεταξύ φαίνεται οτι τα αρχεία αυτά έχουν κάποιο όγκο. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα ιδαιτέρως γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να ανοίξω αυτά τα αρχεία. Ευχαριστώ :(
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αν σου λέει ότι το αρχείο είναι κατεστραμμένο σε μερικά ενώ άλλα τα ανοίγει κανονικά τότε μάλλον αυτό συμβαίνει. Μπορείς να δοκιμάσεις κανένα εργαλείο recovery, αλλά χλωμό το βλέπω, από την στιγμή που ξαναεγκατέστησες το λειτουργικό στον ίδιο δίσκο. Δοκίμασε το Access Fix ή το Access Recovery για το αρχείο της access, για τις εικόνες, δοκίμασε με το Photo Rescue. Τελικά με τις ανοησίες που ξεκίνησαν μερικοί με το sp3, ότι είχαν και καλά προβλήματα και τους άκουσαν και οι υπόλοιποι και κάνουν απεγκατάσταση το service pack, πιο πολλά θέματα δημιουργήθηκαν από την αφαίρεσή του παρά από την εγκατάσταση. Το έχω βάλει σε πάνω από 10 διαφορετικά μηχανήματα, ακόμα και σε κάτι παλιατζούρες του 2000 και δεν έχω πρόβλημα σε κανένα.
popart1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πραγματικά αν ήξερα οτι θα πάθαινα όλα αυτά δεν θα πείραζα τίποτα. Όλα ξεκίνησαν επειδή δεν μπορούσα να εγκαταστήσω το Sims (έλεγε κάτι για το Direct X 9) και μου είπαν οτι έφταιγε το Service Pack 3 γι' αυτό. Σε ευχαριστώ για την απάντηση θα τα δοκιμάσω όλα αυτά και θα σου πω.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έχουν δίκιο. Ακόμα και για την μείωση του υδροφόρου ορίζοντα το SP3 φταίει. Τώρα το μελετάνε να δουν αν φταίει και που βγήκε ο Ομπάμα στις εκλογές και έχασε ο Μακέην. Ε, δεν πάμε καλά. Για DirectX9 δες στο Softwarepatch. Το τελευταίο πακέτο είναι του Νοεμβρίου.
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 @πορτοκαλίεικόνες Καλή φάση το Transpectrum (της υπογραφής σου).
orangepictures Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Σ'ευχαριστουμε φιλε να εισαι καλα...Συντομα θα ανεβει το δευτερο επεισοδιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.