Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη Τριλογια+

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
"You brought 2, too many" :-D

Aν σου αρεσε, εχει και μια παρακατω στο μπαρ

ειδες που φορανε κιτρινες καμπαρτινες?Αυτες υποτιθεται οτι ειναι το trademark μιας συμμοριας

Μπαινει ο Ρομπαρτς στο μπαρ και ειναι ο Μπρονσον και του λεει "Τα εχω ξαναδει αυτα τα κιτρινα παλτα. Μεσα στα παλτα ηταν κατι αντρες. Μεσα στους αντρες ηταν κατι σφαιρες"

Τα λογια δεν ειναι 100% αυτα αλλα ειναι κορυφαια η αλληλουχια παλτα-αντρες-σφαιρες

Δημοσ.
Aν σου αρεσε, εχει και μια παρακατω στο μπαρ

ειδες που φορανε κιτρινες καμπαρτινες?Αυτες υποτιθεται οτι ειναι το trademark μιας συμμοριας

Μπαινει ο Ρομπαρτς στο μπαρ και ειναι ο Μπρονσον και του λεει "Τα εχω ξαναδει αυτα τα κιτρινα παλτα. Μεσα στα παλτα ηταν κατι αντρες. Μεσα στους αντρες ηταν κατι σφαιρες"

Τα λογια δεν ειναι 100% αυτα αλλα ειναι κορυφαια η αλληλουχια παλτα-αντρες-σφαιρες

Εχω την ταινια και ξερω την ατακα :-)

βασικα νομισα στην αρχη οταν μπηκε στο μπαρ ο Cheyenne με τιs χειροπεδεs οτι ειναι μελοs τηs συμμοριας του Frank :-D

Δημοσ.
LOL...τα σκηνοθετησε!!!

Εσυ αναφερεσαι ως δυο πρωτα στο batman begins και dark night. Εγω σε αυτα του Burton

Παρεξηγηση

Oχι, οχι, μισο

Εαν εγω που δεν ξερω τον πατο μου απο Star Trek ας πουμε παρω την καμερουλα μου και βαλω ενα φιλο που εχω φτυστος Κλινγκολν να πηδαει αλογα μαστουρωμενα αυτο δεν σημαινει οτι γυριζω ταινια "Star Trek"

ή εγω δεν εχω καταλαβει κατι ή εσυ εκανες λαθος quote!!!!

Δημοσ.

Eσυ δεν καταλαβες οτι ο Μπαρτον δεν γυρισε ποτε κανενα Μπατμαν. Ο Μπαρτον γυρισε την δικη του εκδοχη για το Μπατμαν. Σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι. Αλλα να λεμε "τα 2 πρωτα Μπατμαν" για τις ιεροσυλιες του Μπαρτον ειναι λιγο ακομψο

Δημοσ.

Χαλαρα καλυτερη τριλογια για μενα το Back to future Robert zemekis με steven spielberg και μουσικη alan silvestri ηταν πραγματικα κατι αδιανοητο.

Επισης ιεροσυλια θεωρω τα batman με clooney και val kilmer πραγματικα ηταν απαισιες ταινιες εντελος γελοιες και επισης θεωρω μοναδικες ταινιες τα batman του burton.Μονο αυτος μπορεσε να δωσει στον batman αυτο που επρεπε.Εξαισιοι ηθοποιοι φοβερη μουσικη απο danny elfman,φοβερα σκηνικα.

τωρα σκηνοθετικα τα batman του nolan νομιζω πως ειναι ανωτερα απο ολα τα υπολοιπα,αν και παντα θα με ενοχλει που για διαφημιστικους λογους το dark knight εγινε ταινια για τον τζοκερ.(λογω θανατου του λετζερ).Δε φταει ο nolan γιαυτο βεβαια.

Επισης καλη η ερμηνεια του λετζερ αλλα οχι και να την συγκρινουν με αυτη του nicolson.Ο νικολσον γεννηθηκε για να παιξει τον τζοκερ στην κυριολεξια!!

αυτα!Απλες αποψεις βεβαια

Δημοσ.

φιλε, όντως κ μενα ο λέτζερ δε με τρέλανε σα τζόκερ.. γενικα διαβασα οτι λογω θανατου του προσθεσανε πιο πολλες σκηνες με αυτον..

κ τι καταφερανε?

Τζοκερ:"θα ανατιναξω ενα απ τα νοσοκομεια της Γκοθαμ"

Όλοι: ΑΑΑΑΑΑΑ!@#$$%^&&& τρεξτε να σωθειτε!!

Ο μπάρτον εκανε μια φοβερη μίξη gothic novel comic book-movie, κατι που ΔΕΝ θα ξαναγινει.

O Nolan το προσάρμοσε σε κατι πιο σοβαρο, που θυμιζε περισσότερο ταινια με ηρωα, παρα με ηρωα απο comic. δε λεω καλη ηταν, γουστα ειναι αυτα! (εκτος της προσθηκης της ατάλαντης Katie Holmes)

Δημοσ.
Eσυ δεν καταλαβες οτι ο Μπαρτον δεν γυρισε ποτε κανενα Μπατμαν. Ο Μπαρτον γυρισε την δικη του εκδοχη για το Μπατμαν. Σε καποιους αρεσει, σε καποιους οχι. Αλλα να λεμε "τα 2 πρωτα Μπατμαν" για τις ιεροσυλιες του Μπαρτον ειναι λιγο ακομψο

:confused:

Δημοσ.

orangepictures, κατ' αρχάς το Dark Knight, ήταν πάντα ταινία για τον Joker και δε θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Είναι ο βασικότερος αντίπαλος του Μπάτμαν. Δηλαδή αν δεν είχε πεθάνει, θα είχαν κάνει άλλο μοντάζ και η ταινία θα είχε πρωταγωνίστρια την Catwoman;

Δεύτερον και σημαντικότερο, όπως λέει και ο Kaiser, ο Νίκολσον δε γεννήθηκε για να παίξει τον Τζόκερ. Γεννήθηκε για να παίξει τον εαυτό του. Και ο εαυτός του δεν είναι ο Τζόκερ. Αν τον συμπαθείς περισσότερο σαν χαρακτήρα, έχει καλώς. Αλλά δεν είναι ο Τζόκερ.

φιλε, όντως κ μενα ο λέτζερ δε με τρέλανε σα τζόκερ.. γενικα διαβασα οτι λογω θανατου του προσθεσανε πιο πολλες σκηνες με αυτον..

Ναι, αυτό θα ήταν το πρόβλημα. Γιατί αν δεν είχε πεθάνει, δε θα ήταν μια από τις καλύτερες ερμηνείες της τελευταίας δεκαετίας.

Εδώ εχώ όταν βλέπω την ταινία, περνάω όλες τις σκηνές και βλέπω μόνο αυτές με τον Joker, κάτι που έχω βρει τον εαυτό μου να κάνει και με τον Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής. Οι ερμηνείες των ηθοποιών δώσανε σ' αυτούς τους ρόλους τέτοια διάσταση που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το να χαζεύεις το κάθε τι που κάνουν, το πως αναπνέουν, το πως κοιτάνε, είναι μάθημα υποκριτικής, τι λέμε τώρα;

Και εσύ μου λες ότι επειδή πέθανε τους ήρθε και βάλανε πιο πολλές σκηνές; Μακάρι! Γιατί θα ήταν απολύτως ηλίθιοι άμα είχαν κόψει σκηνές από τέτοια ερμηνεία! Και άμα υπάρχουν κι άλλες σκηνές με Τζόκερ, μακάρι να ξαναπεθάνει για να τις βάλουν κι αυτές!

Ο μπάρτον εκανε μια φοβερη μίξη gothic novel comic book-movie, κατι που ΔΕΝ θα ξαναγινει.

O Nolan το προσάρμοσε σε κατι πιο σοβαρο, που θυμιζε περισσότερο ταινια με ηρωα, παρα με ηρωα απο comic. δε λεω καλη ηταν, γουστα ειναι αυτα! (εκτος της προσθηκης της ατάλαντης Katie Holmes)

Έχεις διαβάσει έστω και ένα από τα κόμιξ;:confused:

Δημοσ.

Δεύτερον και σημαντικότερο, όπως λέει και ο Kaiser, ο Νίκολσον δε γεννήθηκε για να παίξει τον Τζόκερ. Γεννήθηκε για να παίξει τον εαυτό του. Και ο εαυτός του δεν είναι ο Τζόκερ. Αν τον συμπαθείς περισσότερο σαν χαρακτήρα, έχει καλώς. Αλλά δεν είναι ο Τζόκερ.

Κ ειναι ο Λετζερ δηλαδη... :eek:

Ναι, αυτό θα ήταν το πρόβλημα. Γιατί αν δεν είχε πεθάνει, δε θα ήταν μια από τις καλύτερες ερμηνείες της τελευταίας δεκαετίας.

οι αποψεις διυστανται! εγω οταν τα ακουσα ολα αυτα κ την ειδα την ταινια σε πολυ καλη ποιοτητα ηχου κ εικονας (για να κρινω σωστα) δεν εντυπωσιαστηκα.. ειπα επαιξε απλα καλα το ρολο του.. αλλα δεν τον θεοποιω οπως μερικοι για τον Α,Χ,Ψ λογο

Εδώ εχώ όταν βλέπω την ταινία, περνάω όλες τις σκηνές και βλέπω μόνο αυτές με τον Joker, κάτι που έχω βρει τον εαυτό μου να κάνει και με τον Jack Sparrow στους Πειρατές της Καραϊβικής. Οι ερμηνείες των ηθοποιών δώσανε σ' αυτούς τους ρόλους τέτοια διάσταση που δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από το να χαζεύεις το κάθε τι που κάνουν, το πως αναπνέουν, το πως κοιτάνε, είναι μάθημα υποκριτικής, τι λέμε τώρα;

εγω αυτο που ειδα κ τα ξαναπα:

Τζοκερ:"θα ανατιναξω ενα απ τα νοσοκομεια της Γκοθαμ"

Όλοι: ΑΑΑΑΑΑΑ!@#$$%^&&& τρεξτε να σωθειτε!!

Και εσύ μου λες ότι επειδή πέθανε τους ήρθε και βάλανε πιο πολλές σκηνές; Μακάρι! Γιατί θα ήταν απολύτως ηλίθιοι άμα είχαν κόψει σκηνές από τέτοια ερμηνεία! Και άμα υπάρχουν κι άλλες σκηνές με Τζόκερ, μακάρι να ξαναπεθάνει για να τις βάλουν κι αυτές!

δε λεω οτι επειδη πεθανε μονο το κανανε αυτο, αυτο που μου την εσπασε ειναι οτι τον θεοποιησανε! κ σε κριτικη κ σαν ανθρωπο.. ακομη κ η συγκριση με τον νικολσον που ηταν εντελως διαφορετικες ταινιες! (btw σε σημεια ο νικολσον εδειξε ποσο τζοκερ ηταν ενω ο λετζερ ειχε απλα καλες ατακες, δεν ηταν οσο phsycho κ απειλιτικος οσο )σε αυτο διαφωνω.

Έχεις διαβάσει έστω και ένα από τα κόμιξ;:confused:

Εχω διαβασει τα πολυ παλια μεχρι κ τα πιο προσφατα.. εσυ απ την αλλη μηπως εχεις διαβασει τα Graphic Novel? γιατι συμφωνα με ταινιες ειναι κ αυτα.

Δημοσ.

Ρε μαλακα Τουφα, εγω φταιω τωρα?

θεωρω μοναδικες ταινιες τα batman του burton.Μονο αυτος μπορεσε να δωσει στον batman αυτο που επρεπε.

Δηλαδη ενταξει, Βασιλης Σπανουλης κι ετσι...

θα με ενοχλει που για διαφημιστικους λογους το dark knight εγινε ταινια για τον τζοκερ.(λογω θανατου του λετζερ).

Το TDK του Τζοκερ?

ΤΟ TDK ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ?

Και η βλακεια του '89 τι ηταν δηλαδη?Του Αλφρεντ και του Γκορντον?Γιατι του Μπατμαν ή εστω του Μπρους ΓΟυεην δεν ηταν

Ο νικολσον γεννηθηκε για να παιξει τον τζοκερ στην κυριολεξια!!

Συμφωνω. Τι κριμα που ακομα δεν εχω δει καποια ταινια που ο Νικολσον να παιζει τον Τζοκερ

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 03 : 17 : 11-----

Εχω διαβασει τα πολυ παλια μεχρι κ τα πιο προσφατα.. εσυ απ την αλλη μηπως εχεις διαβασει τα Graphic Novel? γιατι συμφωνα με ταινιες ειναι κ αυτα.

Οταν λες τα graphic novel, ΠΟΙΑ απολα τα graphic novel του κοσμου?

Επισης, θες να μας πεις οτι το Batman και το Batman Returns εχουν μεγαλυτερη σχεση με τα The Long Halloween, The Killing Joke, Batman Year One, KnightFall κτλ απο του Νολαν...διαολε, το The Dark Knight Returns ειναι elseworld story με κατι τυπους σαν αυτους του ΣΥΡΙΖΑ που εκαναν πορεια εναντια στους μπατσους που ειχαν εξογκωματα σαν δεινοσαυροι και ο Μπαρτον το ξεπερασε.

Μεχρι και οι παπαριες τυπου Hush ειναι πιο realistic. Δεν αναφερουμε War Games κτλ...ΠΟΥ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ το προσφατο Batman RIP ειναι πιο "λογικο" και σε αυτο ο Μπατμαν εχει ενα ανθρωπακι που πεταει και μιλαει με αγαλματα

Δημοσ.
του chan-wook park ή αλλιως αυτη που μια ταινια της ειναι το Oldboy, και πλαισιωνεται απο τις ταινιες

Sympathy for Mr Vengeance και Sympathy for lady Vengeance

και το Old Boy δεν έιναι ? :eek:

-----Προστέθηκε 30/12/2008 στις 07 : 11 : 25-----

Απολογισμός:

Τα Star Wars, Godfather , και Dollars είναι ενα σκαλί πάνω από όλα.

Από τα σύγχρονα το LOTR και το Matrix είναι δημοφιλή όπως και ο Depp με τον πειρατικό σκούφο, αλλα προσωπικά θεωρώ πολύ πιο συγκλονιστική την κορεάτικη τριλογία Vengeance:

180px-VengeanceTrilogy_DVD.jpg

Δεν έχει εφε, δεν έχει σκοινια, δεν την φτιαχνουν οι υπολογιστές, ούτε οι ατέλειωτες σκηνές δρασης ΑΛΛΑ και οι τρεις ταινίες είναι μια γερή γροθιά στο στομάχι.

Και φυσικά μιλάμε για πραγματική τριλογία, με ανεξάρτητες ταινίες με παρόμοιο περιεχόμενο (την εκδίκηση τα αίτια και τα συνακόλουθα της) ούτε για μεταφορα που έτυχε να αποτυπωθεί σε τρία φιλμ, ούτε για ταινία που λόγω εισπράξεων την ξεζουμήσανε.

:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...