Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη Τριλογια+

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά το Star Wars το χάος...

Και ναι ρε, "I am your father Luke" !!! 1 στις 3 ταινίες που βγαίνουν έχουν ατάκες από Star Wars, για να μην πω για σειρές. Δεν έχω δει σειρά που να μην έχει έστω μία αναφορά στο Star Wars, από Friends μέχρι Lost!

Και the Godfather, για να μην ξεχνιόμαστε.

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
LOL...τα σκηνοθετησε!!!

Εσυ αναφερεσαι ως δυο πρωτα στο batman begins και dark night. Εγω σε αυτα του Burton

Παρεξηγηση

Oχι, οχι, μισο

Εαν εγω που δεν ξερω τον πατο μου απο Star Trek ας πουμε παρω την καμερουλα μου και βαλω ενα φιλο που εχω φτυστος Κλινγκολν να πηδαει αλογα μαστουρωμενα αυτο δεν σημαινει οτι γυριζω ταινια "Star Trek"

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 06 : 47 : 27-----

KaizerSoze η ανάγκη σου να μου την πείς σε οδήγησε στο να γράψεις άλλα αντί άλλων. Αυτό που λέω είναι πως δεν είναι δυνατόν να βάζουμε στο ίδιο καζάνι ταινίες που βασίζονται σε ένα ολόκληρο σύμπαν με φυλές, πλανήτες, γλώσσες κ.ά. , εξ' ολοκλήρου δημιουργημένο από το μηδέν, με ταινίες που μπορεί να βασίζονται σε ένα ΑΨΟΓΟ (από τα αγαπημένα μου) κόμικ, με μόνο συμπαντικό υπόβαθρο μια εναλλακτική-μη υπαρκτή μεγαλούπολη των ΗΠΑ.

Αν δεν καταλαβαίνεις, δε σου φταίει κανένας.

Αστειεύεσαι ετσι?

Επειδη ΑΚΟΜΑ δεν εχουμε δει το DCU στην οθόνη οπως και το Marvel Universe για να μην με λετε προκατηλλημενο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει, υπομονη για JLA

Αν κατσω να σου πω για Infinite Earthes, Crisis, Final Crisis, OA,Prime Earth, κτλ δεν θα εχουμε τελειωμο

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 06 : 52 : 48-----

Εσυ πρεπει να εισαι οντως λιγο ασχετος:X.Μαθε ποτε βγηκαν τα πρωτα star wars και δες αλλες αντιστοιχες ταινιες εκεινης της εποχης και μετα ελα να τα συγκρινουμε,οχι μονο με ταινιες του τοτε αλλα και του τωρα.

Οκ, περιμενω να μου δειξεις τον Anakin Skywalker εν ετη 1938...Ξεχασα, ο Λουκας δεν ειχε γεννηθει τοτε

Επειδη πολυ μου αρεσε παντα το επιχειρημα "Πηγαινε δες γιατι εισαι ασχετος" κανε τον κοπο και put your money where your mouth is γιατι αλλιως αυταπου γραφεις ειναι γκουχου-bullshit-γκουχου αν και εχω την αισθηση πως δεν εχεις καταλαβει ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ απο το τι εγραψα και απαντας σε αλλα αντι αλλων

υγ. Και πεςμου οτι εχει κατι καλύτερο απο το κλασικο οτι ο C3PO ειναι κοπια του ρομποτ στο Μετροπολις του Λανγκ γιατι μαλλον δεν καταλαβαινουν ολοι οτι αυτο ειναι ειχειρημα εναντια στα Star Wars

Δημοσ.

Ωχ, αγόρι μου, δεν πάει να έχει παπάδες από χαρακτήρες και ιστορίες το αμερικανικό comic universe (Marvel+DC), παραμένει ένα παράλληλο σε εμάς σύμπαν, χωρίς εκτεταμένη μυθοπλασία, φυλές κλπ. Δε σου λέω ότι αυτό το σύμπαν είναι φτωχο. Σου λέω ότι είναι διαφορετικό. Είναι κατά πολύ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ και με πολύ μικρότερο βάθος. Άλλο το ότι είναι γ@μ@το.

Δημοσ.

Εντελως στενομυαλα και προκατειλλειμενα θα πω το LotR ως την καλυτερη. :-)

Απο εκει και περα:

Godfather

Die Hard (για την καφριλα και τον John McLein)

Terminator (για την εποχη τους απιστευτα τα 2 πρωτα)

Star Wars (με πονο ψυχης το παραδεχομαι)

Να μην ξεχασουμε και τα Harry Potter που κατα την γνωμη μου σαν ταινιες ειναι αρκετα καλες

και εμειναν πολυ κοντα στα βιβλια.

Δημοσ.
Ωχ, αγόρι μου, δεν πάει να έχει παπάδες από χαρακτήρες και ιστορίες το αμερικανικό comic universe (Marvel+DC), παραμένει ένα παράλληλο σε εμάς σύμπαν, χωρίς εκτεταμένη μυθοπλασία, φυλές κλπ. Δε σου λέω ότι αυτό το σύμπαν είναι φτωχο. Σου λέω ότι είναι διαφορετικό. Είναι κατά πολύ ΑΠΛΟΥΣΤΕΡΟ και με πολύ μικρότερο βάθος. Άλλο το ότι είναι γ@μ@το.

Οκ, λοιπον, ας το αφησουμε εδω, το political disguise της ψυχροπολεμικης Αμερικης του '70 που εβγαλε το Star Wars σε κανουν να θεωρεις βαθος και "δημιουργια εκ νεου" την αλλαγη ονοματων και προσωπων που ηταν και ειναι μπροστα στα ματια σου.

Θεωρεις απλουστερους χαρακτηρες που σε ορισμενα Πανεπιστημια δινονται ως αντικειμενο για ψυχολογικη μελετη κοντρα σε πλανα που δινονται για μελετη σε φοιτητες κινηματογραφικων σχολων.

Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε, ο καθενας θεωρει βαθυτερο και με υφερπον νοημα κατι αλλο, ας μην τσακωνομαστε μερες που ειναι

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 07 : 02 : 06-----

Και ναι ρε, "I am your father Luke" !!! 1 στις 3 ταινίες που βγαίνουν έχουν ατάκες από Star Wars, για να μην πω για σειρές. Δεν έχω δει σειρά που να μην έχει έστω μία αναφορά στο Star Wars, από Friends μέχρι Lost!

Και the Godfather, για να μην ξεχνιόμαστε.

Ο μονος σοβαρος ηθοποιος αυτης της σειρας, ο Αλεκ Γκινες δεν γουσταρε που επαιξε και ζητησε να τον σκοτωσουν γιατι δεν ηθελε "να συνεχιζει να λεει αυτες τις μαλακιες για διαλογους". Βεβαια ο Λουκας το αρνειται αλλα...:-):-):-)

Δημοσ.

Ο μονος σοβαρος ηθοποιος αυτης της σειρας, ο Αλεκ Γκινες δεν γουσταρε που επαιξε και ζητησε να τον σκοτωσουν γιατι δεν ηθελε "να συνεχιζει να λεει αυτες τις μαλακιες για διαλογους". Βεβαια ο Λουκας το αρνειται αλλα...:-):-):-)

Θα ηταν εύκολο καποιο link με καποια δηλωση του πανω στο θεμα?

Το χρειαζομαι για να κλεισω κατι στοματα σε ενα αλλο forum που υπαρχει

LotR VS Star Wars thread...:-D

Edit

Βρηκα κατι στο wikipedia

Guinness' role as Obi-Wan Kenobi in the original Star Wars trilogy, beginning in 1977, brought him worldwide recognition by a new generation. Guinness agreed to take the part on the condition that he would not have to do publicity to promote the film. He was also one of the few cast members who believed that the film would be a box office hit and negotiated a deal for two percent of the gross, which made him very wealthy in later life. His role would also result in a Golden Globe Nomination and Academy Award Nomination for Best Supporting Actor.

Despite this, Guinness was never happy with being identified with the part, and expressed dismay at the fan following that the Star Wars trilogy attracted. In the DVD commentary of Star Wars: A New Hope, director George Lucas says that Guinness was not happy with the script re-write in which Obi-Wan is killed. However, Guinness stated in a 1999 interview that it was actually his idea to kill off Obi Wan, persuading Lucas that it would make him a stronger character. Lucas agreed to the idea, but Guinness confided in the interview, "What I didn't tell Lucas was that I just couldn't go on speaking those bloody awful, banal lines. I'd had enough of the mumbo jumbo." He continued by saying that he "shrivelled up" every time Star Wars was mentioned to him.[6] Despite his dislike, fellow cast members Mark Hamill, Harrison Ford, Anthony Daniels, and Carrie Fisher (as well as Lucas) have spoken highly of his courtesy and professionalism on and off the set, wherein he did not let his distaste for the material show to his co-stars. Lucas credited him with inspiring fellow cast and crew to work harder, saying he was instrumental in helping to complete filming of the movies.

Δημοσ.

Προσφατες δηλωσεις λιγο δυσκολο για ευνόητους λογους

Δοκιμασε στο imdb, στα trivia

edit: Στο βρηκα στα trivia του ίδιου του Γκινες!!Χαχα, οκ, στο imdb διαβαζεις παπαριες αλλα αν ηταν ψεματα καποιος φαν θα ειχε μπει στον κοπο να το κανει report

http://www.imdb.com/name/nm0000027/bio

Reportedly hated working on Star Wars (1977) so much, Guinness claims that Obi-Wan's death was his idea as a means to limit his involvement in the film. Guinness also claims to throw away all Star Wars related fan mail without even opening it.
Δημοσ.

Ρε συ, εχει και ενα γαματο personal quote(τοχει πει ο ιδιος δηλαδη) σχεδον κατω απο ενα προφανως star wars fan ππου παει να το σωσει λεγοντας πως απλα δνε ηθελε να τον θυμουντε σαν Ομπι-Ουαν

[On how much he disliked working on Star Wars (1977) and his attempts to encourage George Lucas to kill off Obi-Wan Kenobi]: And he agreed with me. What I didn't tell him was that I just couldn't go on speaking those bloody awful, banal lines. I'd had enough of the mumbo jumbo.
  • Super Moderators
Δημοσ.

Και ναι ρε, "I am your father Luke" !!! 1 στις 3 ταινίες που βγαίνουν έχουν ατάκες από Star Wars, για να μην πω για σειρές.

sorry αλλά κάμποσα ονόματα στο Star Wars έχουν Tolkienική προέλευση μιας και ο ίδιος ο Lucas ήταν Lotr fanboy :P

Δημοσ.

Ώστε ο Άλεκ Γκίνες δεν πέρασε καλά στα γυρίσματα, μετάνιωσε που πήρε μέρος σ'αυτό το σκουπίδι και μουλάρωσε ξέρωγω. Σο φάκεν γουάτ.

Μυγιάγγιχτες Αγγλίδες.

Επίσης και ο Λούκας πως είναι έτσι! Έχει δει τη φάτσα του στον καθρέφτη?

Συμπέρασμα: Μάπα το Star Wars.

These are.

Δημοσ.

Όντως το σταματάμε εδώ γιατί δε βγαίνει νόημα. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι σε ορισμένες περιπτώσεις είχαμε ολόκληρη κοσμογονία. Από μόνο του δίνει ένα άλλο υπόβαθρο στην ταινία ως γεγονός. That's all.

Δημοσ.

Desperado Trilogy ... Antonio Banderas :devil::devil::devil:

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 08 : 32 : 12-----

There's only one trilogy you fucking morons!

Ξεχασαμε τις ταινιες του Kevin Smith !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock::shock:

ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΤΩΡΑ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...