Προς το περιεχόμενο

Καλυτερη Τριλογια+

Θου-Βου

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποια τριλογια+ αγγιζει την τελιοτητα οπωs θα ελεγε και ο Τοκοs :mrgreen:

The Matrix

The Godfather

Star Wars

James Bond

The Lord of the Rings

Blade

Pirates of the Caribbean

Indiana Jones

Rocky

Die Hard

Alien

Police Academy

Jurassic Park

The Vengeance

Rambo

The Mummy

Mad Max

Superman

Back to the future

A Nightmare on Elm Street {Freddy Kreuger}

Austin Powers

Jaws

Beverly Hills Cop

Asterix & Obelix

The Naked Gun

Batman

Rush Hour

Highlander

Terminator

Scream

Robocop

Spiderman

καποια αλλη..

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

το μονο που μπορω να κανω ειναι να αποκλεισω καποια και μετα να τα καψω, βαλε μεσα και την τριλογια της εκδικησης και τα τρια χρωματα, γιατι το να εχεις μεσα τη μουμια και αυτα απ εξω μου προκαλει ριγη...:P

Δημοσ.
το μονο που μπορω να κανω ειναι να αποκλεισω καποια και μετα να τα καψω, βαλε μεσα και την τριλογια της εκδικησης και τα τρια χρωματα, γιατι το να εχεις μεσα τη μουμια και αυτα απ εξω μου προκαλει ριγη...:P

Ποια ειναι η τριλογια τηs εκδικησηs? :confused:

Δημοσ.

Ασχετο αλλα καποιες ΔΕΝ ειναι τριλογιες αλλα...6λογιες, αλλα δεν εχουν γινει 3 ακομα(πχ τα Batman) αλλα αν επρεπε να διαλεξω θα εβαζα

-Το LOTR σαν πιο ισορροπημένη τριλογια(δηλαδη και τα 3 πιάσανε τουλαχιστον ενα ικανοποιητικο level)

-Το Godfather ως απιστευτη ποιοτητα των 2 πρώτων που μπορεις να πεις οτι ''μπαλαντζαρει'' το μετριο τριτο(που αποψη μου ειναι οτι χανει μονο συγκριτικα, δεν ειναι ΤΟΣΟ κακο οσο λενε, απλα ο πηχυς ειχε μπει στον Θεο)

Αποκει και πέρα και το Terminator ειχε δυο παρα πολυ καλά για το είδος του και ενα μετριοταο προς το μουφα

Παντως πλακα πλακα καλη ιδεα το τοπικ, μολις συνειδητοποιησα οτι ζητημα να ειναι 3 με 4 τα franchises που μου αρεσαν πολυ πανω απο ενα μερος. Συνηθως μαρεσει η μια και οι αλλες 2 αντε στην καλυτερη να τρωγονται

Δημοσ.

To Star Wars είναι η συνολικά καλύτερη τριλογία που έχω δει. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω τις τρεις ταινίες. Τις θεωρώ ένα πράγμα.

-Το Godfather ως απιστευτη ποιοτητα των 2 πρώτων που μπορεις να πεις οτι ''μπαλαντζαρει'' το μετριο τριτο(που αποψη μου ειναι οτι χανει μονο συγκριτικα, δεν ειναι ΤΟΣΟ κακο οσο λενε, απλα ο πηχυς ειχε μπει στον Θεο)

Συμφωνώ.

Είχα την ατυχία να δω πρώτα το τρίτο μέρος και μου άρεσε. Μετά είδα το πρώτο και κατάλαβα γιατί είχε πέσει τόση γιούχα στο τρίτο. Ακόμα δεν έχω δει το δεύτερο, αλλά προφανώς θα είναι εξαιρετικό.

Περιμένουμε και να ολοκληρωθεί το Batman, ελπίζοντας ότι δε θα έχουμε το ίδιο φαινόμενο.

Και οι Πειρατές της Καραϊβικής έχουν καλή τριλογία, με εξαίρεση (και γνωρίζω ότι είμαι μόνος μου εδώ) το πρώτο μέρος που θεωρώ πολύ κλισεδιάρικο, σε σχέση με τα άλλα δύο όπου νιώθω ότι η ταινία αποκτά το δικό της χαρακτήρα. Αλλά επειδή και το πρώτο μέρος παρόλη τη σάχλα του έχει πολλά καλά, μπορώ να πω ότι είναι από τις τριλογίες που μ' αρέσουν συνολικά.

Δημοσ.

Να προσθέσω και την Bourne Trilogy, που παρόλο που δε φτάνει LOTR ή Godfather, τη θεωρώ καλογυρισμένη και με σταθερό επίπεδο μεταξύ των μερών της.

Δημοσ.

Είχα την ατυχία να δω πρώτα το τρίτο μέρος και μου άρεσε. Μετά είδα το πρώτο και κατάλαβα γιατί είχε πέσει τόση γιούχα στο τρίτο. Ακόμα δεν έχω δει το δεύτερο, αλλά προφανώς θα είναι εξαιρετικό.

Αυτο πρεπει να ναι παγκοσμιο φαινομενο.

Και θα συμφωνησω οτι το star wars ειναι η τριλογια με τους περισσοτερους οπαδους (μιλαω για τις τρεις πρωτες)

Δημοσ.
και τώρα ο κάφρος...

...το Lotr δεν είναι "τριλογία" :P

Όντως. Αλλά επειδή βλέπω να μας τρώνε, εγώ λέω να δώσουμε την ψήφο μας. Lord of the Rings ρεεεε!! :P

Δημοσ.
Kαι τώρα ο απορρημένος:

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΑ STAR WARS?

Εξαλογία είναι ρε παιδία. Episodes I-VI..

μιλαμε για τα επεισοδια 4-5-6 τα οποια και γυριστηκαν πρωτα, αυτο σε πειραξε? δλδ τα batman ειναι τριλογια? εκει που κανενας σκηνοθετης ακομα δεν εχει γυρισει συνολικα 3? (αν δεν κανω λαθος).

Κανονικα για μενα οι τριλογιες ειναι των σκηνοθετων και οχι των ταινιων και ειναι μια συστοιχια ταινιων οι οποιες ακομα μπορει να μην εχουν σχεση η μια με την αλλη. Τα αλλα απλα θεωρουνται συνεχειες ή εμπορικη εκμεταλλευση

Δημοσ.
Kαι τώρα ο απορρημένος:

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΤΡΙΛΟΓΙΑ ΤΑ STAR WARS?

Εξαλογία είναι ρε παιδία. Episodes I-VI..

Για το θεμα τηs τριλογιαs προσθεσα το + διπλα στην λεξη γιατι φετοs ξεφυγαν απο αυτη την ενοια ταινιεs οπωs το DieHard4,Indiana jones4, Rambo..γενικα η συζητηση αφορα τιs ταινιεs που εχουν βγαλει 3 συνεχειεs και πανω με το ιδιο ονομα ;)

Δημοσ.

Disqualified, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί κανείς να θεωρήσει τα Episodes I-III εμπορική εκμετάλλευση. Αποτελούν απαραίτητο πρελούδιο των IV-VI για να κατανοήσουμε την ιστορία της Jedi Order, το πώς φτάσαμε στον Πόλεμο, την ιστορία των χαρακτήρων κ.ο.κ.

Και δεν μπορούμε να συγκρίνουμε την εποποιία του Star Wars, όπου έχουμε να κάνουμε με ολόκληρο φανταστικό σύμπαν, με ταινίες τύπου Batman. Το Star Wars είναι ολόκληρο Lore, δεν εμπίπτει στην κατηγορία "ταινία του σκηνοθέτη".

Γενικότερα, μου φαίνεται τεράστιο λάθος να συγχέουμε τους κόσμους του Tolkien και το σύμπαν του Star Wars με απλές τριλογίες του στυλ Bourne πχ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...