michsof Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους ! Θα ήθελα , αν ξέρει κάποιος , να μου πείτε κάποιο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που να νοικιάζει παιχνίδια για το Wii . Eυχαριστώ πολύ . Υ.Γ. Γνωρίζω την πολιτική της Nortec , oπότε αν υπάρχει πρόβλημα με το φόρουμ στείλτε μου πμ.
thief7710 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε μου 2 χρονια πριν οταν κυκλοφορησε το wii καναμε εδω αυτη τη συζητηση και συγκεκριμενα για Θεσσαλονικη.Ειχαμε φαει τους δρομους αλλα τζιφος... Και τωρα ακομα η ιδια κατασταση.Στη Λαρισα μονο ειχα βρει ενα video club (το οποιο πια εχει κλεισει) που νοικιαζε παιχνιδια για DS!!! αλλα οχι για wii...
sebastianF13 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τα Sevenspots (http://www.videoseven.gr/) νοικιάζουνε παιχνίδια για wii. (Έτσι τουλάχιστον φαίνεται από το site τους) και έχουν αρκετά διευρυμένο δίκτυο, οπότε μπορεί να σε καλύπτουν!
michsof Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δυστυχώς τα Seven πουλάνε μόνο και δεν νοικιάζουνε παιχνίδια για Wii
epsilon753 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί δεν κάνεις το soft mod να βρεις την ησυχία σου; Έλεγχε τα παιχνίδια και οποιο σου αρέσει το αγοράζεις. Μας έχει ταράξει η νιτεντο με τις βλακείες που βγαίνουν στο γουι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.