Προς το περιεχόμενο

Καούρες

Tzimmys

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα insomniaks.

Να σας πω συντόμως ότι δεν έχω κλείσει μάτι από τη δυσφορία. Για να μην σας κουράζω, αυτό που ψάχνω είναι ένα καινούριο προιόν που είδα στη τηλεόραση. Που κατεβαίνουν κάτι πυροσβέστες και ψεκάζουν τον οισοφάγο. Πώς λέγεται?

Δημοσ.

Τα Simeco τα δοκίμασες?

Αν δεν κάνουν τίποτα ούτε τα Maalox ούτε τα Simeco μήπως πρέπει να επισκεφτείς κανένα γιατρό?

Εκτός αν μιλάς για το περιστασιακό φαινόμενο λόγω των γιορτών...

Πάντως οι συνεχείς καούρες δεν είναι κάτι που πρέπει να το παίρνουμε αψήφιστα, γιατί μπορεί να υποδεικνύει έλκος - οισοφαγίδιδα,

ή ευαισθησία που με τα χρόνια και την καταπόνηση των συγκεκριμένων οργάνων μπορεί να οδηγήσει σε αυτές τις παθήσεις...

Και ο γιατρός μπορεί να δώσει άλλα σκευάσματα (με συνταγή) ή διατροφή κλπ.

Δημοσ.

Γι' αυτό είπα πως δεν θέλω να σας κουράσω. Έχω χρόνια πρόβλημα. Έχω κάνει θεραπείες αλλά λίγο το άγχος λίγο η διατροφή μία στο τόσο με πιάνει καλά. Το χθεσινό όπως λες ήταν λόγω φαγητού. Τζατζίκια, τυροσαλάτες, τηγανιές, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τι να κάνει το έρμο το στομάχι? Τα simeco δεν τα έχω δοκιμάσει. Θα περιμένω λίγο μπας και βρω αυτά που είδα στην διαφήμιση και αν δεν, θα πάω για τα simeco. Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

δεν μπορεις απλα να πας σε ενα φαρμακειο και να σου δωσουν αυτοι αυτο που χρειαζεσαι?:rolleyes: θα καταλαβουν πιο λες..αν και σημερα ειναι και κλειστα τα φαρμακεια:fear:

Δημοσ.
Περαστικά............

Σε ευχαριστώ :-)

δεν μπορεις απλα να πας σε ενα φαρμακειο και να σου δωσουν αυτοι αυτο που χρειαζεσαι?:rolleyes: θα καταλαβουν πιο λες..αν και σημερα ειναι και κλειστα τα φαρμακεια:fear:

Φίλε το σκέφτηκα αλλά επειδή δεν το θυμάμαι καθόλου δε θέλω να μου πασάρουν ό,τι να 'ναι.

Δημοσ.

φιλη βασικα :-(αλλα δεν πειραζει..για να μην περιμενεις το ειπα..γκαβεσιλ η καπως ετσι το λενε αλλα δεν ειμαι και σιγουρη..περαστικα κι απο μενα:-)

Δημοσ.
φιλη βασικα :-(αλλα δεν πειραζει..για να μην περιμενεις το ειπα..γκαβεσιλ η καπως ετσι το λενε αλλα δεν ειμαι και σιγουρη..περαστικα κι απο μενα:-)

Αφηριμάδα, little loulou και σε είπα φίλε? :-D:cool:

Και ναι, είναι το gaviscon. Το googlara με το όνομα και είδα τους πυροσβέστες. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...