gargoyle1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παιδια χρονια πολλα,ο τιτλος που βλεπεται μου πεταγεται με ενα μεγαλο απαγορευτικο Χ οταν παω να μπω στον σκληρο και μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη Win 32.Υποθετω οτι ειναι ιος αλλα το nod 32 τον ανιχνευει και δεν βρισκει τιποτα.Στα windows δεν φαινεται καν, για να τον διαγραψω.Επισης καποια στιγμη τα windows κολλανε, μετα απο αρκετες επανεκιννησεις-κολληματα,ξεκολλαει και ξαναμπαινω στα windows.Εκανα format με καθαρη εγκατασταση των windows(γνησια)και με καθαρο κανουργιο σκληρο αλλα τιποτα.Εβγαλα καθαρισα μνημες παλι τα ιδια,οποιος ξερει και μπορει να βοηθησει θα με λυτρωσει απο μεγαλο πονοκεφαλο χριστουγεννιατικα,ευχαριστω.
TechFind Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Βαριέμαι να το μεταφράσω... "This is a virus coming from USB drive, but its easy to remove, just update your untivirus and scan your infected drive in safe mode ----> restart your PC ---> then go my computer ---> Tools ---> Folder Options ----> View ---> click on show hidden files and folders ----> go to your infected drive with right click and open it you should see hidden folder ( Recycler -- resycled -- Autorun.ini ) select them and click on shift+delete and hit enter then restart"
j1m4kos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή κι εγώ τον έβγαλα χθες από το PC μου άκου:Ψάξε το Malware Scanner σε torre... και κάνε scan.
gargoyle1 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 παιδια ευχαριστω ηταν πραγματι ιος, μπηκα σε safe mode εκανα scan με το nod 32 και μου βρηκε οχι μονο αυτον αλλα και αλλους,που δεν τους εντοπιζε στην κανονικη λειτουργια,ερωτηση(παντα ετσι πρεπει να σκαναρει το antivirus?και αν ναι πρεπει να τους διαγραφω χειροκινητα η τους κανει delete auto μετα το restart?)και κατι αλλο εχω δυο σκληρους εναν sata wd 250 gb εναν ide 80gb ο οποιος εχει χασει την μια επαφη-ακιδα στην υποδοχη που δεχεται την καλωδιοταινια,εχει περασμενα τα windows και μεσα απο αυτον ειμαι εδω.Τι να κανω να φορμαρω και να χρησιμοποιω τον αλλον και να εχω αυτον σαν κατεβαστηρι?πειτε μου τη γνωμη σας με ενδιαφερει.
j1m4kos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Βάλε autorun eater για να είσαι σίγουρος.
Grekos1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Γεια σας παιδια, χρονια πολλα! Επαθα κατι (και επειδη δεν ξερω και παρα πολλα απο υπολογιστες, ειπα να σας συμβουλευτω) Σημερα ξαφνικα για καποιο λογο, ανοιξα το pc μου και μολις πατησα Ο Υπολογιστης μου/Σκληρος Δισκος, μου πεταξε ενα -Χ- και μου λεει αυτο: '' Τα windows δεν ειναι δυνατο να βρουν το recycled/boot.com.Βεβαιωθητε οτι πληκτρολογησατε το ονομα σωστα και προσπαθηστε αργοτερα.Για την αναζητηση αρχειου καντε κλικ στο κουμπι Εναρξη και κατοπιν στο κουμπι Αναζητηση.":mad: Τι επαθε?? Τι να κανω? Εκανα σκαν για ιο με το Nortor kai to Ad-aware και βρικανε ενα 'trackin cookie'' το οποιο και εσβησα αλλα και παλι που πεταει το μνμ... Βοηθηστε ρε παιδια! plz!!!!
j1m4kos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Και επαναλαμβάνω κατεβάζουμε Autorun Eater!
SpyrosR Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Και επαναλαμβάνω κατεβάζουμε Autorun Eater! ... ή πιο απλά, δίνει "del C:\autorun.inf" σε μια γραμμή εντολών.
Grekos1990 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 oO!! Σας ευχαριστω πολυ!!!!!!!!!! Πετυχε!! Να στε καλα!!! :lol:thnx!!
m_08 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Από ότι φαίνεται αυτός ο ιός θα ταλαιπωρήσει πολλούς..Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Έχω xp sp2 και avast home edition το οποίο εντόπισε τα autorun.inf και επέλεξα "move to chest".Παρόλα αυτά εξακολουθεί να βγαίνει το ίδιο μνμ όταν προσπαθώ να ανοίξω το σκληρό.Τι προτείνετε να κάνω; Επισυνάπτω pic απο το chest του avast...Ευχαριστώ...
pabou13 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Από ότι φαίνεται αυτός ο ιός θα ταλαιπωρήσει πολλούς..Αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα.Έχω xp sp2 και avast home edition το οποίο εντόπισε τα autorun.inf και επέλεξα "move to chest".Παρόλα αυτά εξακολουθεί να βγαίνει το ίδιο μνμ όταν προσπαθώ να ανοίξω το σκληρό.Τι προτείνετε να κάνω; Επισυνάπτω pic απο το chest του avast...Ευχαριστώ... Δεν σε καλυψαν οι απαντησεις των παιδιων απο πανω;
m_08 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2009 Δεν σε καλυψαν οι απαντησεις των παιδιων απο πανω; απλά ρωτάω για να είμαι σίγουρη πριν κάνω ο,τιδήποτε...
"Giannis" Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2009 Απόλυτα σωστός ο j1m4kos για το autorun eater έκανε άψογη δουλειά. Το πρόβλημα τώρα είναι αλλού. Αφού διέγραψε τον ιο το autorun eater το pc μου σέρνετε ενω δεν είχε τέτοιο πρόβλημα πρίν, καμιά ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.