Προς το περιεχόμενο

HTPC με hdmi, wifi, tv tuner για εγγραφή

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλετε να μου προτείνετε κάποια σύνθεση; Σημαντικό το όλο εγχείρημα να είναι σε κουτί htpc όχι σε τπτ tower κουτιά.

Αυτά που ζητώ από το htpc μου είναι να μπορεί να γράψει στο σκληρό από την κεραία (αν γίνεται και από τα ψηφιακά της ερτ) με εσωτερικό tv tuner, να συνδέεται μέσω wifi στο δίκτυο μου, με hdmi στην τηλεόραση και να έχει ένα μεγάλης χωρητικότητας σκληρό δίσκο καθώς και dvd recorder. Καλό θα ήταν να μπορεί να παίξει 1080p, να πιάνει σταθμούς fm και να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο (γιατί θα μένει ανοιχτό και ως κατεβαστήρι :whistle:). Τα παιχνίδια δε με ενδιαφέρουν καθόλου.

sos το κουτί να μην έχει ύψος πάνω από 17cm..

Γίνονται όλα αυτά με 500-600€ (ή και λιγότερα δεν είναι θέμα :P );;

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 03 : 16 : 39-----

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806528

Αυτό το κουτί φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.. Τι γνώμη έχετε;

Δημοσ.

Ιδέες σου ρίχνω. Πάρε ότι πιο φθηνή μνήμη, επεξεργαστή βρεις. Τώρα για μητρική προτίμησε μια με κάρτα γραφικών ati για που να χει δυνατότητα dxva (μην κουράζεις τον επεξεργαστή). Ολες επίσης έχουν και spdif έξοδο (για ενισχυτή). Πετάς τη μαμήσια ψύκτρα και παίρνεις μια ninja scythe (προσοχή θέλει μεγάλο κουτί και όχι micro atx ). αλλά είναι αθόρυβη. σκληρός αυτός που είναι στο προηγούμενο ποστ. Κουτί πάρε μεγάλο, αλλά χωρίς ανεμιστήρια. Τροφοδοτικό παίρνεις fanless είχα τσεκάρει στο πλαίσιο με 80 ευρώ, ίσως υπάρχει κι αλλού. Θα παίζεις άνετα 1080p και adventures.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...