Προς το περιεχόμενο

Mobo για τον 8500..

onty

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Προτιμώ "δουλεμένες" και σίγουρες λύσεις : DFI LP DK P45-T2RS

Καλα σιγουρα ειναι τουμπανο αλλα ειναι διαφορα 50Ε Tenshi και ειναι πολλα λεφτα..

Δεν πιστευω να βγει τοσο ελλατωματικη η 2η που ανεφερα..Η να παθει κατι και να πανε τσαμπα τα χρηματα..:confused:

Δευτερα παραγγελνω οποτε πρεπει να καταληξουμε σε κατι καλο-προσιτο

Δημοσ.
Καλα σιγουρα ειναι τουμπανο αλλα ειναι διαφορα 50Ε Tenshi και ειναι πολλα λεφτα..

Δεν πιστευω να βγει τοσο ελλατωματικη η 2η που ανεφερα..Η να παθει κατι και να πανε τσαμπα τα χρηματα..:confused:

Δευτερα παραγγελνω οποτε πρεπει να καταληξουμε σε κατι καλο-προσιτο

Συγνώμη αν ακουστώ καυστικός,άλλα απο την στιγμή που σκέφτεσαι σοβαρά να επενδύσεις χρήματα για crossfire σύστημα,σημαίνει οτι είσαι διατεθειμένος να δώσεις "κάτι παραπάνω" απο τον μέσο χρήστη.Όταν λοιπόν μόνο οι vga σου κοστίζουν περι τα 300 ευρώ,θεωρώ άστοχο να κάνεις "οικονομία" επιλέγοντας μια κατώτερη ποιοτικά μητρική.

Δημοσ.

Ελευθερα φιλε μου πες την γνωμη σου.

Απλα δεν καταλαβες οτι εχω ηδη μια 4850 και το crossfire ειναι για το μελλον δλδ σε 2-3 μηνες οταν παρω και tv.

Ειπες κατωτερη ποιοτικα..Δεν εχει καλο προσωπο δλδ αυτη η εταιρια?

Επισης 50 Ε αυτη την περιοδο θα μου λειψουν..Ενω αργοτερα θα εχω ανεση γιαυτο κ θα κανω crossfire κτλ..

Δημοσ.

Το κατάλαβα βρε boy οτι την έχεις ήδη την 4850 και θα κάνεις τράμπα μόνο την cpu/mobo σου.Το θέμα είναι οτι σε 2-3 μήνες που σκέφτεσαι να βάλεις και την δεύτερη κάρτα...θα υπολείπονται 2-3 μήνες ακόμα μέχρι να βγεί μια 5850 (οr whatever) που θα προσφέρει παρεμφερείς επιδόσεις με 2x4850, σχεδόν στα μισά χρήματα απο αυτά που έδωσες συνολικά και για τις 2 κάρτες.

Η Asrock είναι θυγατρική της Asus.Έχω δουλέψει και με τις συγκεκριμένες μητρικές,χωρίς να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα.Απλά προσφέρονται πιο πολύ για low-budget pc,με ότι συνεπάγεται αυτό.Αυτό δέν σημαίνει βέβαια οτι θα σου μείνει στα χέρια,άλλα δέν μπορώ να πώ οτι είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

Προσωπική μου γνώμη πάντα,crossfire/sli αξίζει μόνο να το κάνεις μιά και έξω και όχι σε βάθος χρόνου (βάζω μια κάρτα τώρα και την δεύτερη ...σε κάτι μήνες)

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη πάντα,crossfire/sli αξίζει μόνο να το κάνεις μιά και έξω και όχι σε βάθος χρόνου (βάζω μια κάρτα τώρα και την δεύτερη ...σε κάτι μήνες)

Αφου τοτε θα παρω μεγαλη tv στο νεο μου σπιτι..Τι να το κανω απο τωρα το crossfire με την 19''(τροπος του λεγειν) ?

Μαλλον θα προτιμησω κατι 'οικονομικο' ..Μεχρι την Δευτερα ομως που θα παραγγειλω ποιος ξερει τι θα αλλαξει..

Μπορει να κερδισω στ στοιχημα..η να βρω μια mobo καλη στο δρομο..:-)

η να υπαρχει mobo σετακι με τον cpu...η...η...η....:lol:

Δημοσ.

Το πιο πιθανο ειναι να παω για την asrock. Και αφου δεν υπαρχει καποιος να

μου πει εντυπωσεις θα την παρω και θα ποσταρω εγω ...Αντε να δουμε...

Δημοσ.

Καλού κακού κάνε ένα search στο google για ASROCK P45XE review,τουλάχιστον να ξέρεις πάνω κάτι τι παίρνεις.Μπορεί να έχουν πεί τα καλύτερα,μπορεί και τα χειρότερα.Απλά κάνε μια έρευνα αγοράς πρίν κάνεις οτιδήποτε.

Δημοσ.

Εφτασε λοιπον η στιγμη να συν-αποφασισουμε τι mobo θα παρω..Η παραγγελια θα γινει μεχρι της 22.00 επειδη μετα θα λειπω...

Το budjet ειναι με πολλες θυσιες 120 Ε max..

Να τονισω τελικα εχω κατασταλαξει να μη κανω crossfire απαραιτητα ομως να δωσω βαση στο overclocking.. Αρα πρεπει να μου προτεινεται κατι για το οποιο μετα θα ζηταω βοηθεια ετσι ωστε να παω τον 8500 οσο παει..

Δημοσ.

Την στιγμή που το budget σου σταματάει στα 120euro, θεωρώ την παρακάτω ως μονόδρομο.

ASUS P5Q PRO

πολύ καλή περίπτωση για OC είναι και η DFI P45-T2RS+, αλλά βγαίνει ελαφρώς εκτός budget, ΚΑΙ είναι λίγο πιο δύσκολη στο OC (για να την μάθεις) από την Asus.

Have no worries πάντως, θα τον ξεζουμίσεις τον 8500 either way...;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...