Προς το περιεχόμενο

προβλημα με μνημες σε νεο συστημα

sector2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στην παρεα σας !!!

εφτιαξα πριν λιγες μερες ενα νεο συστημα αποτελουμενο απο :

Asus p5Q SE

core 2 duo e8400

ocz 2 x 2Gb 1066 sli ready

WD 640Gb 7200 sata2

Gigabyte 1gbGddr pcie nvidia 9500 overclocked

coolermaster V8 Cpu fan

-------------------------------------------------------------

βασικα τα παραπανω !!!! το προβλημα ομως ποιο ειναι...... απο την αρχη που εστεινα το μηχανιμα πηρα πολλες BlueScreens κατα την εγκατασταση των XP ..... και επεισεις αρκετες φορες το μηχανημα Δεν αναβε η οθονη.....

εντωπισα προβλημα στις μνημες ...... διλαδη...... εριχνα την ταχητυτα τους στα 800 για να μπορει να γινει η εγκατασταση.......... πολυ περιεργο μετα μου το ξαναεκανε ομως.....αλλα με διαφοεριτκο τροπο διλαδη στο ΒΟΟΤ μου πεταγε οτι λειπει αρχειο απο το c:\windows\system32\ και οτι επρεπε να κανω r ......... ομως αλλαξα θεση στις μνημες απο channel A σε Β και μετα δουλευε κανονικα......... μετα απο πολυ προβληματισμο και πειραματα καταφερα να δωσω στις μνημες 2.3 VOlt και να τις τρεξω στα 800 με 5-5-5-15 και απο τοτε το συστημα μου σταθεροποιηθηκε πληρως........

απο οσο ειδα στο Manual το Μ.Β δεν συστηνει τις παραπανω μνημες...... μιπως υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας ???????

επισης εκανα ενα μικρο ο/c στo επεξεργαστη και ειμαι στα 3600 πολυ σταθερα αλλα οι μνημες στα 800..........

να τις αλλαξω ???????

θα τις αλλαξουνε ?????

ειναι οντως προβλημα ???? η λαθος ρυθμηση απο εμενα ????

επισης οι θερμοκρασιες μου στα 3600 ειναι 33 idle και 44 Full Load maximum με τον ανεμιστηρα στο minimum πιστευω ειναι αρκετα καλες !!

σας βαζω μερικες φωτο για τις μνημες κτλ

σας ευχαριστω πολυ προκαταβολικα !!!!!!

43713196ry4.jpg

w2560.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αγορασμενες απο eshop ....... μπορω να πω καποια καλη δικαιολογια να τις αλλαξω ????

κατι σιγουρο ...... για να μην περιμενω κτλ ?

λογο ασυμβατοτητας ???? η βλαβης ???

@ EliasKir: Η OCZ έχει βγάλει κατά καιρούς πολύ καλές μνήμες, όπως και εταιρείες σαν την Crucial, Mushkin κλπ. έχουν βγάλει και μετριότατες μνήμες.

@ sector2001: 1.312V για τα 3600MHz μου φαίνονται πολλά, τι VID έχει ο 8400 σου;

Μάλλον έχεις το Vcore στο auto και δίνει η μητρική ρεύμα αβέρτα...

εχω δωσει manual 1.310 στο vcore και ολα τα αλλα επιδη δεν ξερω ποσο να δωσω τα εχω auto

να το Ριξω ???? υπαρχει προβλημα ??? γιατι ουτε θερμοκρασιες εχω ουτε τιποτα αλλα επισης θελω αυτες τις μερες να τον παω στα 4 .......

μολις τωρα τον πηγα 4004mhz και βλεπω το συστημα μου αρκετα Stale τρεχω orthos ιδη με θερμοκρασια 33 Idle και 44 full επισης εριξα το ρευμα vcore στο 1.31 Και ανεβασα το FSB σε 445 χ 9

το αποτελεσμα που παιρνω μου αρεσει θα ελεγα....... ομως ...... τα υπολοιπα ρευματα στο M.B τα εχω αυτο..... μιπως πρεπει να ανεβασω καποια ??????

ευχαριστω παιδια !!!!

27379373av9.jpg

w776.png

Αν ειναι σταθερος ασε τα υπολοιπα στα Auto. Επισης βλεπω οτι εχει αρκετο Vdroop (o,o4 volt). Η μητρικη σου εχει επιλογη Load LIne Calibration? Ειναι στο Jumperfree, αν εχει κανε την Enabled.

Αν ειναι σταθερος ασε τα υπολοιπα στα Auto. Επισης βλεπω οτι εχει αρκετο Vdroop (o,o4 volt). Η μητρικη σου εχει επιλογη Load LIne Calibration? Ειναι στο Jumperfree, αν εχει κανε την Enabled.

τελικα δυστυχος μετα απο 1 ωρα orthos περιπου το συστημα κανει reboot μονο του

τη μπορω να δωσω παραπανω απο τα ΑΥΤΟ που εχω....????

επισης το MB ειχε επιλογη Load LIne Calibration το εβαλα enable !!! thanks

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Ανέβασε λίγο το NB.

Καλησπερα παιδια ειμαι νεος στην παρεα σας !!!

απο οσο ειδα στο Manual το Μ.Β δεν συστηνει τις παραπανω μνημες...... μιπως υπαρχει προβλημα ασυμβατοτητας ???????

Νομιίζω πως γι' αυτό δεν μπορείς να τις ανεβάσεις στα 1066... εγώ τις έχω "καρφωμένες" στα 1066..

Νομιίζω πως γι' αυτό δεν μπορείς να τις ανεβάσεις στα 1066... εγώ τις έχω "καρφωμένες" στα 1066..

οταν λες καρφωμενες ???????

εγω τις εχω στα 890 δυστιχος..............

καταχωρημένο από sector2001

Ανέβασε λίγο το NB.

Κατέβασε λίγο το Overclock.:P

Αν μπορείς να αλλάξεις μνήμες πάρε τις Geil ulta.(άκυρο θέλεις 4 γιγα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...