karab_b Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά αγόρασα το γνήσιο internet security 2009 - kaspersky για ένα pc. Θα ήθελα να ρωτησω αν το βάλω και σε δευτερο laptop θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα;
micos000 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά αγόρασα το γνήσιο internet security 2009 - kaspersky για ένα pc. Θα ήθελα να ρωτησω αν το βάλω και σε δευτερο laptop θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα; Ναι. Θα σου κάνει black list τον κωδικό και θα ησυχάσεις.
flik Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Νομίζω πως αν με αγορά ενός προιόντος σου δίνει μία άδεια, αυτό σημαίνει οτι είναι άδεια για έναν υπολογιστή. Αυτό το λέω γιατί πολλές φορές έχω δει οτι όταν αγοράζεις το cd, σου δίνουν άδεια για 3 υπολογιστές φεριπείν. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ
Gyrteroth Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Λογικα δεν μπορεις.Ειναι οπως οτι περνεις λειτουργικο.Δεν μπορεις να κανεις install σε πολλα pc.Μονο σε ενα.
satcaffe Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Στα Αντιβιρους προγραμματα υπαρχει εξερεση. Έχεις δικαίωμα να κάνεις εγκατασταση μέχρι σε 3ις οικιακούς υπολογιστές με το ιδιο κλειδι και το ιδιο εμαιλ λογαριασμό που θα δημιουργήσεις (PantaAntivurus, Notron κ.τ.λ) παρολου πού δεν το αναγράφουν/αναφέρουν οι εταιρίες. Για να σου λυθεί η απορία δοκίμασε σε 4ον και εαν σου το ενεργοποιήσει σφύρα μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.