freddy adu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Παλικαρακια καλησπερα σας!Χρονια πολλα και καλα σε ολους σας...Θελω την βοηθεια απο ολους ! Πριν απο λιγο καιρο ειχα κατεβασει ενα παιχνιδι για το wii ! Το εγγραψα και το εβαλα να παιξω! Ομως μου ειπε οτι θελει καποια αναβαθμιση και εγω πατησα οκ ! Ομως μετα απο λιγο καθηστερουσε παρα πολυ στο loading !Μπορει να εκανε και 10 λεπτα για να περασει στην επομενη ενοτητα!Καλα μεσα στο παιχνιδι δεν βλεποταν!Αποφασισα να το παω στον τεχνικο !Μετα απο καμια βδομαδα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει οτι εχει κληδωθει το μηχανημα! Και επιπλεον οτι δεν μπορω να κανω κατι!Το ερωτημα μου ειναι αν εχει τυχη κατι παρομοιο σε καποιο και αν υπαρχει καποιοσ τροπος να το αντιμετωπισω!Ευχαριστω μαγκιτες!Και παλι χρονια πολλα !
Mr_Terror Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Πρωτη φορα ακουω τετοιο προβλημμα.Να κλειδωθει το μηχανημα.Αλλα παιχνιδια εχεις δοκιμασει?
freddy adu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστω πολυ φιλαρακι που μου απαντησες! Ναι εχω δοκιμαση και αυθεντικα και παλι το ιδιο βιολι!
Mr_Terror Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Θυμασε το παιχνιδι που εβαλες και σου δημιουργησε το προβλημμα, τι region ηταν?Τι τσιπακι εχεις?
freddy adu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Νομιζω το παιχνιδι ηταν το resident evil..Το τσιπακι δεν το ξερω..Ο τεχνικος εδω στο βολο το εβαλε..PAL ειναι.. Αν βαλω αλλο τσιπ λες να δουλεψει?
Mr_Terror Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδη το προβλημμα που εχει το wii, ειναι οτι αργει παρα πολυ να φορτωσουν τα παιχνιδια.Τα τρεχει ομως σωστα?Παντως μαλα@ιες σου λεει ο τεχνικος.Το μυαλο μου πηγαινει,η σε πεθαμενο laser,η το τσιπ εχει καποιο προβλημμα.Πραγματικα φιλε πρωτη φορα το ακουω.Πηγαινε το και καπου αλλου να στο κοιταξουν,γιατι επεσες σε αλμπανη.
freddy adu Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Φιλε εισαι αλανι!Τα παιχνιδια παντου φλασαρουν!Θα το παω αλλου!
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αν μας εξηγούσες λίγο καλύτερα το πρόβλημά σου θα σε βοηθούσαμε.
freddy adu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Φιλαρακι οπως ειπα και πιο πανω κατεβασα ενα παιχνιδι απο τορρεντ και το εγραψα σε ενα δισκακι! Το βαζω να παιξω και μου ζητησε ενα update να κανω και το εκανα ! Μετα μπηκα στο παιχνιδι και εκει κολλουσε τρελα!Ο τεχνικος οπου εβαλα το τσιπακι μου ειπε οτι η κονσολα εχει κλειδωθει!Αυτο.....Τhanks παντως φιλε!
freddy adu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Για να περασει απο το κεντρικο μενου για παραδειγμα και να πατησω new game εκανε και 5 λεπτα!αλλα και οταν ξεκινουσε το παιχνιδι παλι φλαγκαρε! και το κανει σε ολα τα παιχνιδια !στο τεννις για παραδειγμα δεν το διαβαζει καθολου λεει error!και ειναι και αυθεντικο!
gherudos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Είναι πολύ πιθανό να φταίνε τα δισκάκια,δοκίμασε να ξαναγράψεις τα παιχνίδια σε 4χ με TDK.
ntinos19 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Πήγενε το original cd με το τένις σε κάπιο φίλο σου για να βεβεοθεις. τη κονσόλα φαντάζομε πος τη πήρες απο το τεχνίκο αν όχι πάρτη. ρώτα κάποιον τεχνίκο (ακόμα και τον ιδιο που σου έβαλε το chip) να δοκιμάσετε ένα άλλο chip και ένα laser (να είσαι και εσύ εκεί) απλά μια δοκιμή.
freddy adu Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Θα το δοκιμασω φιλαρακι! Thanks!
Tuko Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Είναι πολύ πιθανό να φταίνε τα δισκάκια,δοκίμασε να ξαναγράψεις τα παιχνίδια σε 4χ με TDK. Μη παίρνετε TDK δισκάκια. Είναι λοταρία, έπαιρνα παλιά και τα άλλαξα με Yuden και από τότε ΜΟΝΟ Yuden. Τα TDK είναι 2 ειδών σε σχέση με όσα είχα δει. Μπορεί να πέσετε σε Made in Japan και σε Made in India και ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΥΤΙ. Τα 2α = γάμησε τα και άφησε τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.