Θου-Βου Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Θελετε να Χιονισει στην περιοχη οπου μενετε? και αν το διασκεδαζετε με χιονοπολεμο και χιονανθρωπουs!
slipknot Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αν χιονίσει στην Αθήνα τα πάντα παραλύουν,ο ηλεκτρικός σταματά να δουλεύει,κλείνουν τα σχολείο,πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ να αγοράσουμε προμήθειες σε περίπτωση αποκλεισμού λόγω χιονοστιβάδας,ετοιμάζουμε το καταφύγιο που έχουμε χτίσει.Γενικά η κατάσταση θυμίζει κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Όχι δε θέλω να χιονίσει,έτσι κι αλλιώς η χαρά δε κρατά πολύ.
Chrisxxx Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Kαι εγω δεν θελω να χιονισει σε περιοχες που δεν χιονιζει συχνα γιατι θα μας πρήξετε τα @@. Εδώ πάντως έχει ρίξει καλό χιονι και αυριο ετοιμαζεται εκδρομουλα σε χιονοδρομικο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 θέλω δεν θέλω θα χιονίσει... όχι δεν το διασκεδάζω γιατί συνήθως η τσαντίλα μου λόγο αποκλεισμού υπερισχύει...
coolman Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ναι θέλω. Δεν είδαμε άσπρα Χριστούγεννα, ας δούμε άσπρη πρωτοχρονιά.
kfyros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 όχι δεν θέλω. Θα γεμίσουν πάλι τα νοσοκομεία από μαλάκες που το παίζανε τζόβεννα και τσακιστήκανε, και τα φαναρτζίδικα με στραπατσαρισμένα αυτοκίνητα που τα οδηγούσαν μαλάκες που το παίζανε τζόβεννα και τα τρακάρανε... Και άλλα αυτοκίνητα που τα οδηγούσαν κακομοίρηδες και πάνω τους έπεσαν άλλα αυτοκίνητα που τα οδηγούσαν μαλάκες που το παίζανε τζόβεννα...
Θου-Βου Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τελικα Νομιζω το χιονι ειναι μονο για τα παιδια αλλα μπορει να συνδιαστει τελεια και με το γιορτινο οικογενειακο τραπεζι{γαλοπουλα,κρασακι} διπλα στο χριστουγενιατικο δεντρο ..συνφωνω οτι δημιουργει προβληματα σε μαs τουs μεγαλουs σε κινηση ,δουλεια,εξοδα για πετρελαιο. βεβαια αν εισαι κοντα σε χιονοδρομικο κεντρο και θεs να ξοδεψειs τον 13 μισθο σε χειμερινεs διακοπεs αυτο ειναι αλλο..παντωs βλεπωνταs απο το παραθυρο μου μπορω να πω οτι ειδα μια ασπρη μερα και συνεχιζει να χιονιζει..
adamakos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 τζόβεννα τι σημαινει αυτη η λεξη??? βασικα εγω θελω να χιονισει αλλα να το κρατησει για να το χαρουμε προβληματα ιδιαιτερα δεν θα δημιουργησει γιατι ειμαι στην επαρχια και η κινηση ειναι σαφως λιγοτερη και στην τελικη παμε και με τα ποδια
kfyros Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 τι σημαινει αυτη η λεξη??? βασικα εγω θελω να χιονισει αλλα να το κρατησει για να το χαρουμε προβληματα ιδιαιτερα δεν θα δημιουργησει γιατι ειμαι στην επαρχια και η κινηση ειναι σαφως λιγοτερη και στην τελικη παμε και με τα ποδια Η αρχική σημασία της λέξης προέρχεται από τα Ιταλικά και αναφέρεται στον "νεαρό" και "πιτσιρικά" , ενώ χρησιμοποιείται και στην ναυτική ορολογία για τον νέο ναύτη - βοηθό. Κοροϊδευτικά χρησιμοποιείται για όποιον (συνήθως μεσήλικα - ηλικιωμένο αλλά και γενικότερα) υπερτιμά τις δυνατότητες του και καταπιάνεται με πράγματα τα οποία δεν μπορεί να τα ολοκληρώσει (όπως είναι το να οδηγάς με 100 χιλιόμετρα στο χιόνι). Στην συγκεκριμένη μεταφορά θα μπορούσαν να μεταφραστούν και σε "ξεμωραμένους", "μαλάκες" (θα ήταν πλεονασμός γιατί ήδη χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη λέξη), "καραγκιόζηδες", "γελοίους", "ανεύθυνους", "απρόσεχτους" και όποιο άλλο σχετικό επίθετο σας έρχεται στο νου... Δυστυχώς δεν έχει Χριστουγεννιάτικες διακοπές για μένα, οπότε δεν έχω καμιά όρεξη να χιονίσει στην βρωμόπολη που ζω. Απλά θα δυσκολευτούμε ακόμα περισσότερο. ΥΓ. Η Margaret έμαθα τσακίστηκε στο Καστρί και την πήγαν στο ΚΑΤ. Μάλλον έπεσε θύμα του post μου (περαστικά της όπως και να 'χει)..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.