OROKUSAKI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αλλο 1 φοβερο pc game ειναι και το Nikita!! Κοντευω να το τερματισω και μπορω να πω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα game που εχω παιξει!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 παναγία μου έχεις πιάσει ότι σαβούρα κυκλοφορεί...
OROKUSAKI Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Και εσυ που το ξερεις οτι ειναι σαβουρα?? Το εχεις παιξει???:lol: Αν ηταν σαβουρα τοτε γιατι το μαγαζι απο το οποιο το αγορασα ειχε 2 ολοκληρα ραφια γεματα με αυτο το game?? Δεν ειχα ακουσει τιποτα απολυτος σχετικα με το συγκεκριμενο game ωσπου το βρηκα ξαφνικα μπορστα μου !! Εγω προσωπικα το βρηκα πολυ διασκεδαστικο! Αν οχι σημεραα αυριο θα το εχω τερματισει! Ε δεν λεει να παιζουμε μονο fps... Ας παιζουμε και τιποτα αλλο!!
liopyr Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Tώρα θα φταίω εγώ αν ξαναποστάρω τι μου λέει ο γούγλης με την λέξη Nikita?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Και εσυ που το ξερεις οτι ειναι σαβουρα?? Το εχεις παιξει???:lol: δεν χρειάζεται να φάω σκατά για να ξέρω ότι έχουν απαίσια γεύση...
Tenshi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Και εσυ που το ξερεις οτι ειναι σαβουρα?? Το εχεις παιξει???:lol:Αν ηταν σαβουρα τοτε γιατι το μαγαζι απο το οποιο το αγορασα ειχε 2 ολοκληρα ραφια γεματα με αυτο το game?? Δεν ειχα ακουσει τιποτα απολυτος σχετικα με το συγκεκριμενο game ωσπου το βρηκα ξαφνικα μπορστα μου !! Ε δεν λεει να παιζουμε μονο fps... Ας παιζουμε και τιποτα αλλο!! Όπως;;;
polonos1313 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Όπως;;; Χαχαχαχα !!!! Ωραίος !!!! :lol::lol::lol:
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Tώρα θα φταίω εγώ αν ξαναποστάρω τι μου λέει ο γούγλης με την λέξη Nikita? βρεεεεεεεε!!!!!Εσύ έχεις λιώσει στις τσόντες!Πάλι με έκανες και...έλιωσα :lol::lol::lol::lol: Εμένα πάλι μου βγαζει αυτό http://www.surfersvillage.com/gal/pictures/Nikita450.jpg
cassidy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Let your mind run free Become a pirate like we! Στα πολωνικά έχει περισσότερο γέλιο
OROKUSAKI Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Tώρα θα φταίω εγώ αν ξαναποστάρω τι μου λέει ο γούγλης με την λέξη Nikita? Δοκιμασε να ψαξεις στο γουγλη με τις λεξεις Nikita the mystery of hidden treasure:-D:-D
cassidy Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δοκιμασε να ψαξεις στο γουγλη με τις λεξεις Nikita the mystery of hidden treasure:-D:-D Το Nikita: Tajemnica Skarbu Piratów δίνει περισσότερα αποτελέσματα http://www.gametv.pl/artykul.php?id=1553
OROKUSAKI Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 σημερα τερματισ το nikita!! Τωρα θα παιξω το κοlobok!!!!!!!
Tenshi Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2009 Me brains no work... Δέ σου έφερε τίποτα ο Αϊ Βασίλης φέτος;Δέν πειράζει,υπομονή 361 μέρες ακόμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.