random Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2001 Εχει παρατηρηθεί οτι πολλοί που έχουμε μια ερώτηση τεχνικής φύσεως, τη βάζουμε στο "Γενικό" επειδή εκει θα τι δούν οι πολλοί, ή οι περιστασιακοί χρήστες, και θα έχουμε περισσοτερα replies. Προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό, αλλα απογοητεύομαι απο τη μικρή ανταπόκριση που έχουν ερωτήσεις στα Sware, Hware.<P>Φυσικά υποστηρίζω την εξειδίκευση των φορουμ, σε καμία περίπτωση δεν ζητώ συγχώνευση των πάντων σε ένα γιγαντιαίο Γενικό, όπως ήταν παλιά.<P>Ερωτώ τον Hal, εαν είναι δυνατόν, χωρίς να ξενυχτήσει σε μετατροπές κώδικα: Να υπάρχει ένα link για όλα τα νέα topic, όλων των φορουμ. Τα -ας πούμε- "shortcuts" θα σβήνονται αυτόματα απο αυτό το virtual φορουμ, 1,2 ή 3 μέρες μετά απο το <B>αρχικό</B> post. Δεν θα λαμβάνονται υποψη τα replies, για να το ξανανεβάσουν στην κορυφή.<P>Θα είναι ας πούμε ενα output του search <BR>"select all topics in all foras, with text = anything, and 1st post in last 3 days". <BR>Αλλα θα υπάρχει μόνιμα σε link στην 1η σελίδα των φορουμ, και θα είναι πιό γρήγορο απο το κανονικό search.<P>Αν δεν γίνεται εύκολα, OK. Δεν μας χρωστάει τίποτα ο άνθρωπος να κάνει χατήρια. <BR>Ελπίζω όμως να λιγοστέψουν τα replies του τύπου:<BR><I>"F*** U!! Φυσικά και ξέρω την απάντηση στην ερώτησή σου, αλλα δε στη λέω γιατι την έβαλες σε άσχετο forum. Kai eisai kai m..."</I>,<BR>γιατι μπορεί να σου απαντήσουν <I>"κι εγώ ξέρω οτι είσαι άσχετος κυριε random, και ξεπέρασες τα 155 post, κάνοντας τον χωροφύλακα του Γενικό ή απαντώντας σε ανέκδοτα σε στύλ: ha-ha poli kalo!!! pare ki ena zilion smilies na exeis"</I><P><BR>w0r + πS = Laiph 4 3v3r
3DViRuS Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 Δημοσ. 1 Μαΐου 2003 kalo tha itan ayto kapos san 0days mou akougete.... boliko .. nai nai nai gia alli mia fora ta ekana ......me tin imerominia....... sorry........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.