Προς το περιεχόμενο

θερμοκρασιες 8800GTX???

notios7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μέχρι και 85C είναι τα όρια του φυσιολογικού.

Από εκεί και πέρα πάλι δεν θα έχεις πρόβλημα, οι συγκεκριμένες σειρές αντέχουν μέχρι και ~120C.

• Moderators
Δημοσ.

Οχι μια χαρα εισαι.

Εφοσον μιλαμε για 8800GTX, οταν ειχα εγω που το ειχα ψαξει, με default το ανεμιστηρι ενιωθα ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ που ειχα 88 (!!!) βαθμους [καλοκαιρι ομως ε]! Γιατι αλλοι ειχαν 90+++

Η συγκεκριμενη καρτα και στους 100 δεν εχει προβλημα. :-)

Δημοσ.

ενα 600αρι που εχω σαν της υπογραφης σου μου βγαζει προβλημα τωρα τελευταια αν κλεινω το πι-σι απο το διακοπτη.δεν σηκωνουν οι πυκνωτες μαλλον.οταν ανοιγω,κλεινει για μια στιγμη και ξεκιναει με το πασο του μετα:lol:

• Moderators
Δημοσ.

Σηκωνει ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ εχεις δικαιο...

Παντως σιγουρα ενα καλο 600ρι τροφοδοτικο επαρκει?

Γιατι η 8800GTX καιει τ'αντερα της..

Οχι δεν εχουν προβλημα οι πυκνωτες. Οταν κλεινεις απο το διακοπτη, και μετα ξεκιναει μετα απο 2-3 προσπαθειες (απο μονο του), μαλλον ειναι P35 problem :P

Ειχαν ολες οι πρωτες P35 based Μητρικες τετοια χαζα προβληματα..

Δημοσ.
ενα 600αρι που εχω σαν της υπογραφης σου μου βγαζει προβλημα τωρα τελευταια αν κλεινω το πι-σι απο το διακοπτη.δεν σηκωνουν οι πυκνωτες μαλλον.οταν ανοιγω,κλεινει για μια στιγμη και ξεκιναει με το πασο του μετα:lol:

Δεν είναι θέμα τροφοδοτικού αυτό που λες.

Το πιθανότερο που μπορώ να σκεφτώ είναι πως η μπαταρία της μητρικής δεν "παίζει", και όταν το κλείνεις χάνει ρυθμίσεις.

Όταν το ξανά ανοίγεις κάνει reset το bios μόνο του, με την διαδικασία που μόλις περιέγραψες.

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 10 : 12 : 02-----

μαλλον ειναι P35 problem :P

Ειχαν ολες οι πρωτες P35 based Μητρικες τετοια χαζα προβληματα..

Αυτό το τρόπο (auto-reset) το έχω παρατηρήσει μόνο στις Gigabyte, και σε παλιότερα chipset, αλλά δεν το θεώρησα ποτέ "πρόβλημα" ..

Το έχεις δει και αλλού?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...