evabb Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 απλα πιστευω οτι ενα πτυχιο (οτι και να ειναι) βοηθα στο να σε διαλεξουν..οχι τραγικα αλλα βοηθα. για ρωτα και τον πατερα μου γτ τα παρατησε; γτ δεν ειχε το πτυχιο; οχιιιι αλλα γτ η πιεση στην κουζινα ειναι τεραστια
Toufas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 απλα πιστευω οτι ενα πτυχιο (οτι και να ειναι) βοηθα στο να σε διαλεξουν..οχι τραγικα αλλα βοηθα. εχεις δουλεψει σε κουζινα μεχρι τωρα?
soturin Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 γιατι κανενας σοβαρος chef δεν θα νοιαστει αν εχεις τελειωσει καμια σχολη. το να μαθεις να μαγειρευεις δεν ειναι τιποτα, το να το κανεις στην πιεση δεν θα στο μαθει καμια σχολη. commis θα πας και 10 σχολες να τελειωσεις οπως πηγα και εγω. τα βιβλια μου: η σαμπάνια του alexzzz?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.