sukalas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας .. Πήρα τα z-5500 και έχω τις εξής απορίες.. Εχω την asus p5w dh deluxe η οποία έχει onboard audio controller την ATI RV770(7.1) και η μητρική διαθέτει αναλογική και ψηφιακή έξοδο(optical + coaxial)Παρήγγειλα απο e-shop καλώδιο οπτικής ίνας.Καλά έκανα ή να την ακυρώσω?Έχω και μία creative audigy SE που μπορεί να συνδεθει μόνο αναλογικά με τα ηχεία.Να προτιμήσω της asus ψηφιακή σύνδεση μέσω οπτικής ίνας?θα αποδώσει καλύτερα στα ηχεία?Και γενικά αν έχετε να προτείνετε κάτι για να βελτιστοποιήσω την απόδοση ήχου στα συγκεκριμένα ηχεία χωρίς αγορά ακριβής κάρτας ήχου(όχι πάνω από 50ευρώ)πείτε το.. Ευχαριστώ..
haHa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Απο την στιγμη που τα ηχεια σου εχουν ψηφιακη συνδεση, τον καλυτερο ηχο θα τον παρεις με ψηφιακη συνδεση. Μαλιστα στην ψηφιακη συνδεση δεν παιζει κανενα ρολο ποσο καλη ειναι η καρτα ηχου σου, γιατι ολη την δουλεια(αποκωδικοποιηση κλπ) την κανει ο ενισχυτης των ηχειων σου. Η καρτα απλα στελνει ψηφιακα τον ηχο,οτι καρτα κ να παρεις ακριβως την ιδια δουλεια θα κανει. Αρα μεινε με την onboard απο την στιγμη που εχεις ηχεια με ψηφιακη συνδεση.
phanispal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ που έχω την P35-DS4 θα χρειαστώ ξεχωριστό bracket όπως αυτό που φαίνεται εδώ:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/AccessoryList.aspx ;(εννοώ το S/N:12CR1-1SPDIN-01R)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εχω την asus p5w dh deluxe η οποία έχει onboard audio controller την ATI RV770(7.1) η ΑΤΙ RV770 δεν είναι το onboard audio controller αλλά η κάρτα γραφικών κατά τα άλλα συμφωνώ με τον HaHa
Finn Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ που έχω την P35-DS4 θα χρειαστώ ξεχωριστό bracket όπως αυτό που φαίνεται εδώ:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/AccessoryList.aspx ;(εννοώ το S/N:12CR1-1SPDIN-01R) Εγώ έχω συνδέσει την p35-ds4 μου με καλώδιο οπτικής ίνας στα z-5500 και το αποτέλεσμα είναι παραπάνω απο ικανοποιητικό.Δε χρειάζεσαι το expansion που παρέθεσες πάντως.
haHa Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ που έχω την P35-DS4 θα χρειαστώ ξεχωριστό bracket όπως αυτό που φαίνεται εδώ:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/AccessoryList.aspx ;(εννοώ το S/N:12CR1-1SPDIN-01R) Δεν νομιζω οτι το χρειαζεσαι αυτο.. Απο εδω: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2745 και συγκεκριμενα απο αυτην την φωτο, βλεπω οτι εχει μια χαρα ψηφιακες εξοδους η P35-DS4 . edit: στο ειπε κ ο φιλος απο πανω !
sukalas Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 η ΑΤΙ RV770 δεν είναι το onboard audio controller αλλά η κάρτα γραφικών κατά τα άλλα συμφωνώ με τον HaHa Εχεις δίκιο είναι η 3850 απλα το everest μου έδωσε τις πληροφορίες Multimedia: Device Description Type ATI RV770 - High Definition Audio Controller PCI Creative Audigy SE (SB0570) Sound Card PCI και το έκανα copy paste χωρίς σκέψη. Δηλαδή απλά συνδέω οπτική ίνα με ηχεία και είμαι κομπλέ.. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις..
phanispal Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Τότε γιατί δεν έχω ήχο όταν συνδέω την οπτική ίνα; Σημ.: Όταν η μία άκρη είναι συνδεδεμένη στη μητρική, η άλλη έχει κόκκινο φως.
Finn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Έχεις διαλέξει απ το control panel να διαχειρίζεται τον ήχο η onboard κάρτα ήχου? Άλλαξες το input στο panel των ηχείων σου?
Gabriel Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Απο την στιγμη που τα ηχεια σου εχουν ψηφιακη συνδεση, τον καλυτερο ηχο θα τον παρεις με ψηφιακη συνδεση.Μαλιστα στην ψηφιακη συνδεση δεν παιζει κανενα ρολο ποσο καλη ειναι η καρτα ηχου σου, γιατι ολη την δουλεια(αποκωδικοποιηση κλπ) την κανει ο ενισχυτης των ηχειων σου. Η καρτα απλα στελνει ψηφιακα τον ηχο,οτι καρτα κ να παρεις ακριβως την ιδια δουλεια θα κανει. Αρα μεινε με την onboard απο την στιγμη που εχεις ηχεια με ψηφιακη συνδεση. Έχω την X-Fi και τα z-5500 συνδεδεμένα αναλογικά. Καλύτερα με την Onboard και Optical Out δηλ? Και όσο αναφορά το CPU Usage και το EAX?Τι γίνεται? Σόρυ για το ot.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.