karaap Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αγόρασα ενα Berlin ασύρματο ισχυρό με δυνατότητα σήματος 500 μέτρα Το έβαλα μέσα σε ένα δωμάτιο 3χ4 και μόλις άρχισε να λειτουργεί άρχισα να έχω πονοκέφαλο, μούδιασμα στα δάκτυλα, γενική αδιαθεσία. Αμέσως έβγαλα την πρίζα και ως δια μαγείας όλα μου πέρασαν . Αυτό ήταν δυνατό και εμφάνισε άμεσα τα συμπτώματα ,τα άλλα τα αδύνατα κάνουν την ζημιά σιγά σιγά και κανείς δεν το καταλαβαίνει. Τώρα το χρησιμοποιώ με σύρμα Ethernet και έχω απενεργοποιήσει την ασύρματη δυνατότητα Τα συμπεράσματα δικά σας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Επέτρεψε μου να είμαι λίγο δύσπιστος... μια από τα ίδια... για κάποιο λόγο μου φαίνονται υπερβολικά...
sYn Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Αν είναι έτσι όπως τα λες, μέσα σε μια μέρα μπορείς να πας νοσοκομείο.. Συμπεράσματα δικά σας..
mayrozjack Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Σε μελέτη γιατρών που διεξήχθη πρίν μερικά χρόνια σε κάποιο νοσοκομείο των H.Π.Α., "έπεισαν" (τρομοκράτησαν στην ουσία ) μια ομάδα ανθρώπων πως ίσως είχαν μολυνθεί από ένα συγκεκριμένο μικρόβιο, και πως όταν θα εμφάνιζαν συγκεκριμένα συμπτώματα (πχ εξανθήματα, ναυτία κλπ) θα ήταν σίγουρα άρρωστοι, οπότε θα έπρεπε να γίνει εισαγωγή τους στο νοσοκομείο. Οι άνθρωποι, σημειωτέον, δεν ειχαν έλθει σε επάφη με το εν λόγω μικρόβιο, επομένως οι γιατροί τους έλεγαν ψέματα. Ολως παραδόξως τα άτομα αυτά μετά από ένα μικρό χρονικό διάστημα άρχισαν να εμφανίζουν ένα προς ένα τα συμτώματα που είχαν περιγράψει οι γιατροί. Είχαν καταφέρει να αρρωστήσουν μόνοι τους, μόνο και μόνο από τον πανικό τους!! Ο πανικός και η επιφυλακτικότητα, (ή γενικότερα η ψυχολογία), είναι παράγοντες που αποδεδειγμένα πλέον επηρεάζουν σε σημαντικό βαθμό τη σωματική μας υγεία, γι'αυτό και πλέον γίνεται λόγος για ψυχοσωματικά φαινόμενα. Αυτή τη στιγμή ψάχνω στο net και τη μελέτη που προανέφερα ώστε να τη διαβάσετε και μόνοι σας. Επιστρέφω σε λίγο με το link!!
karaap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αν είχα επιφυλάξεις δεν θα αγόραζα ασύρματο Δεν είχα καμία προκατάλυψη στα ασύρματα ΄ Τα συμπτώματα ήταν άμεσα στην εμφάνισή τους και στην αποδρομή τους ωστε ν μην ισχύει η ψυχολογική προετοιμασία Το μοντέλο δεν ηταν για οικίακή χρήση αλλά ηταν επαγγελματικό ,να το βάλει μια επιχείρηση στη ταράτσα και να καλύπτει όλο τον εργασιακό χώρο .
vagpap Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Μήπως το παράκανες λίγο? Ποιό μοντέλο είναι? FCC έχει περάσει? Το είχες βάλει δίπλα στο κεφάλι σου? Παρόμοια συμπτώματα δεν είχα κοντά σε ραντάρ επιφανείας SPS... που φαντάζομαι εκπέμπει λίγο περισσότερο από ένα router...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.