Koyklos7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλα χριστουγενα , το προβλημα μου ειναι οτι οταν κατεβαζω απο rapidshare αλλα και απο megaupload και εκει που κατεβενει στο 99% παντα λεει ακυροθηκε.. Εχω κλισει το antivirus και το firewall αλλα παλι τιποτα . Δοκιμασα και με to firefox αλλα και με το ie και παλι τα ιδια μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται ??
torrentleech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 χρησιμοποίησε κάποιον download accelerator όπως ο flashget (αν έχεις Premium account), διαφορετικά μάλλον έχει πρόβλημα η γραμμή του Internet με αποσυνδέσεις (αλλαγή ip), γι' αυτό και σου κάνει κόλπα.
Koyklos7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 και πως διορθωνεται το προβλημα ξερει κανεις .Δηλαδη μου λες οτι η ip μου αλλαζει ολι τιν ωρα?? Δεν θα εκανε restart to internet αν ηταν ετσι ? εμενα δεν αποσυνδεται απο το internet . Δεν εχω premuim account , τι αλλο μπορω να κανω??
torrentleech Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 υποθέσεις κάνω και εγώ, το κόλλημα στο 99% στο κάνει ΚΑΘΕ φορά; η τυχαίνει μια στις τόσες;
Koyklos7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα γενικα δεν ειναι δικο μου προβλημα, αλλα ενως φιλου μου.Μου το ελεγε απο τοτε που εκανε format στο pc του . Απο τοτε σε καθε download που κανει σε διαφορα αρχεια απο radipshare σταματαει ΠΑΝΤΑ στο 99% , λεω θα ειναι απο κανενα antivirus,μπαινω στο pc toy κλινω και το antivirus , κλινω οτι προστασια υπαρχει αλλα τιποτα.. και το interent του δεν βγαινει τι γινεται>>>:p
aliakio Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 κοιτα γενικα δεν ειναι δικο μου προβλημα, αλλα ενως φιλου μου.Μου το ελεγε απο τοτε που εκανε format στο pc του . Απο τοτε σε καθε download που κανει σε διαφορα αρχεια απο radipshare σταματαει ΠΑΝΤΑ στο 99% , λεω θα ειναι απο κανενα antivirus,μπαινω στο pc toy κλινω και το antivirus , κλινω οτι προστασια υπαρχει αλλα τιποτα.. και το interent του δεν βγαινει τι γινεται>>>:p καλησπερα.καποτε ενα τετοιο προβλημα ειχαν τα ρουτερ της οτενετ τα sagem.κανε update στο firmware.
Koyklos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ειναι τις otenet, siemens ειναι αλλα θα δοκιμασω να κανω update OK thnx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.