Προς το περιεχόμενο

προβλημα οταν κατεβαζω απο rapishare και οχι μονο..

Koyklos7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα χριστουγενα , το προβλημα μου ειναι οτι οταν κατεβαζω απο rapidshare αλλα και απο megaupload και εκει που κατεβενει στο 99% παντα λεει ακυροθηκε.. Εχω κλισει το antivirus και το firewall αλλα παλι τιποτα . Δοκιμασα και με to firefox αλλα και με το ie και παλι τα ιδια μηπως γνωριζει κανεις τι γινεται ??:mad:

Δημοσ.

χρησιμοποίησε κάποιον download accelerator όπως ο flashget (αν έχεις Premium account), διαφορετικά μάλλον έχει πρόβλημα η γραμμή του Internet με αποσυνδέσεις (αλλαγή ip), γι' αυτό και σου κάνει κόλπα.

Δημοσ.

και πως διορθωνεται το προβλημα ξερει κανεις .Δηλαδη μου λες οτι η ip μου αλλαζει ολι τιν ωρα?? Δεν θα εκανε restart to internet αν ηταν ετσι ? εμενα δεν αποσυνδεται απο το internet . Δεν εχω premuim account , τι αλλο μπορω να κανω??

Δημοσ.

κοιτα γενικα δεν ειναι δικο μου προβλημα, αλλα ενως φιλου μου.Μου το ελεγε απο τοτε που εκανε format στο pc του . Απο τοτε σε καθε download που κανει σε διαφορα αρχεια απο radipshare σταματαει ΠΑΝΤΑ στο 99% , λεω θα ειναι απο κανενα antivirus,μπαινω στο pc toy κλινω και το antivirus , κλινω οτι προστασια υπαρχει αλλα τιποτα.. και το interent του δεν βγαινει τι γινεται>>>:P:p

Δημοσ.
κοιτα γενικα δεν ειναι δικο μου προβλημα, αλλα ενως φιλου μου.Μου το ελεγε απο τοτε που εκανε format στο pc του . Απο τοτε σε καθε download που κανει σε διαφορα αρχεια απο radipshare σταματαει ΠΑΝΤΑ στο 99% , λεω θα ειναι απο κανενα antivirus,μπαινω στο pc toy κλινω και το antivirus , κλινω οτι προστασια υπαρχει αλλα τιποτα.. και το interent του δεν βγαινει τι γινεται>>>:P:p

καλησπερα.καποτε ενα τετοιο προβλημα ειχαν τα ρουτερ της οτενετ τα sagem.κανε update στο firmware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...