giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Γεια σας! Μια φίλη μου απο msn μου λέει οτι έχει πρόβλημα. Εκεί που κάθεται ξαφνικά κάθε λίγο βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ATTENTION!SPAM ATTACK DETECTED,προσπαθεί να το κλείσει...Αλλά τίποτα.Αυτό ανοίγει συνέχεια.Το αντιικό της,της είπε να κάνει reboot.Έκανε αλλά τίποτα.Προσπαθεί να ανοίξει τον task manager,αλλά δεν ανταποκρίνετε.Τι λέτε να φταίει;Και τι να κάνει;
dimitris2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 το πιο πιθανο ειναι οτι το μυνημα που της βγαζει να ειναι το ιδιο καποιο adware. ας δοκιμασει να βαλει το spybot και να κανει ενα check με αυτο
xvagos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Πως ονομάζεται το πρόγραμμα αυτό που σου λέει πως έχει πρόβλημα; Αν λέγεται κάπως έτσι: Antivirus 360 τότε πρέπει να το κάνεις διαγραφή τελείως από τον σκληρό σου και από την μνήμη του Η/Υ σου. Βέβαια είναι λίγο δύσκολο, ειδικά αν έχεις και Vista οπότε: Εγκατέστησε το Avast, το οποίο είναι δωρεάν, και πιστεύω να σου λύσει το πρόβλημα.
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έχω εγώ το πρόβλημα...Θα το πω στη γνωστή μου,και θα σας πω τι έκανε...Αν και μυρίζομαι οτι κάνει φορμάτ τώρα επειδή βγήκε απο msn
dimitris2006 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 εχχχ αμα εκανε φορματ πες της να τα ψαχνει λιγο καλυτερα τα πραγματα , δεν ειναι το φορματ πανακειο σε καθε προβλημα του pc:-)
j1m4kos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Κανένα scan με anti-malware ή anti-spyware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.