snik Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ο Μπεν Τόμας είναι ένας εφοριακός με σοβαρές αυτοκτονικές τάσεις, εμπνευσμένες από το ενοχικό του παρελθόν. Στο τούνελ της απόγνωσης που βρίσκεται, γνωρίζεται με μια κοπέλα, που τον τραβάει από την αγωνία. Ο έρωτας του για αυτήν που θα ακμάσει και η φιλία που θα αναπτύξει με έναν τυφλό πιανίστα τον βγάζουν, προσωρινά, από το αδιέξοδο. Μόλις την είδα και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες που είδα το 2008. Ο will Smith αν και δεν το είχα για κάλο ηθοποιό στα δράματα και στις κοινωνικές ταινίες (Δεν έχω δει ακόμα το Pursuit of happyness που είναι του ίδιου σκηνοθέτη) με εξέπληξε ευχάριστα και μπορώ να πω ότι μου άλλαξε άποψη που είχα τοστ καιρό. Πολύ συγκινητική ταινία που περνάει πάλα μηνύματα,με λίγα λογία δείτε την και θα με θυμηθείτε
polonos1313 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Ο Μπεν Τόμας είναι ένας εφοριακός με σοβαρές αυτοκτονικές τάσεις, εμπνευσμένες από το ενοχικό του παρελθόν. Στο τούνελ της απόγνωσης που βρίσκεται, γνωρίζεται με μια κοπέλα, που τον τραβάει από την αγωνία. Ο έρωτας του για αυτήν που θα ακμάσει και η φιλία που θα αναπτύξει με έναν τυφλό πιανίστα τον βγάζουν, προσωρινά, από το αδιέξοδο. Μόλις την είδα και μπορώ να πω ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες που είδα το 2008. Ο will Smith αν και δεν το είχα για κάλο ηθοποιό στα δράματα και στις κοινωνικές ταινίες (Δεν έχω δει ακόμα το Pursuit of happyness που είναι του ίδιου σκηνοθέτη) με εξέπληξε ευχάριστα και μπορώ να πω ότι μου άλλαξε άποψη που είχα τοστ καιρό. Πολύ συγκινητική ταινία που περνάει πάλα μηνύματα,με λίγα λογία δείτε την και θα με θυμηθείτε το Pursuit of happyness πρέπει να το δεις!! Για μένα από τις πιο ωραίες κοινωνικές ταινίες που έχω δει μαζι με το "Antwone Fisher"
KaizerSoze Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Eιχε λιγο τραγικη σκηνοθεσια ρε μαγκα ομως(το 7 pounds) Κανει αυτο το ηλιθιο κλισε τεχνασμα Λυντσιακης προελευσης με τις περιεργες φαινομενικα ασχετες σκηνες που δουλευει μια χαρα σε Λιντς, αντε να το φαω και σε κανα Μεμεντοειδες αλλα σε κοινωνικο δραμα ελεος, εχει παραφορεθει με αποτελεσμα να παλευεις 30λεπτα να δεις τι παιζει και κυριως ΓΙΑΤΙ γινονται αυτα που βλεπεις να χανεις συναισθημα γιατι λυνεις παζλ, μετα απο 45-60 λεπτα εχεις πιασει την big picture και δεν ειναι τοσο εκπληξη η τελικη εκπληξη τρως στην μαπα κατεγισμο κλισε σπαραξικαρδιων σκηνων και ολα αυτα για μια απλοικη ουσιαστικα giving ιστορια στο πνευμα των Χριστουγεννων Δηλαδη ο σκηνθετης κουρασε παααααρα πολυ διοτι το κονσεπτ ηταν ανταξιο μιας σελιδας σεναριου και μας φλομωσε στα τρικακια μπας και...και κριμα γιατι θα γινοταν ενα ωραιο μελο. Απλοικο, δεν θα πηγαινε για Οσκαρ κλαψιματος(στανταρ θα παρει κατι, τοσο κλαμα τσαμπα?), αλλα θα ηταν εντιμοτερη ταινια. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατι ορισμενοι σκηνοθετες εκει, με το ζορι να τα μπηξεις, το ζοριζουν
john1987 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Ειναι πολυ αξιολογη ταινια με καλες ερμηνειες εξυπνο σεναριο και δυνατες σκηνες.Απλα πρεπει να ειστε στην καταλληλη διαθεση γιατι ειναι πολυ βαρια... Θα συμφωνησω οτι ισως λιγο κουραζε μεχρι να καταλαβεις τι παιζει,αλλα το σεναριο ηταν καλα δουλεμενο πιστευω. 8/10
million_voices Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2009 ο κατεστραμμενος που ζηταει εξιλεωση χωρις ορια πλακα μου κανετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.