Προς το περιεχόμενο

Daemon-tools: Πώς γίνεται όμως;

johnyb98

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε και χρόνια πολλά!

Έχω εγκαταστήσει daemon-tools για να κάνω mount κάποιο .iso αρχείο που έχω στο σκληρό. Η διαδικασία είναι γνωστή: Κάνω δεξί click στο εικονίδιο daemon στο systray, επιλέγω mount και, κάνοντας browse, οδηγώ στο .iso αρχείο.

Θέλω κάτι πιό γρήγορο: Όταν είμαι στο φάκελο με το .iso αρχείο, να κάνω δεξί click στο αρχείο, και να υπάρχει, στο μενού που ανοίγει, εντολή για απευθείας mount και να μην κάνω όλη αυτή τη διαδικασία που ξεκινάει απ' το systray.

Γίνεται κάτι τέτοιο; Και αν όχι με daemon, με κάτι άλλο;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χρόνια Πολλά!

Και γώ έψαχνα κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχω βρει κάτι ακόμα. Αν ξέρει κάποιος ας μας πει.

Δημοσ.

Νομίζω γίνεται να το βάλεις στη λίστα "άνοιγμα με", αλλά δεν ξέρω αν θα το κάνει mount. Εγώ πάντως το έχω προεπιλεγμένο πρόγραμμα για όποια εικόνα θέλω και είναι η πιο γρήγορη μέθοδος. Κι αν θέλω να το γράψω σε dvd, υπάρχει η επιλογή απο το Imgburn με δεξί κλικ. Δεν χρειάζομαι τίποτα άλλο.

Δημοσ.

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/download.php?mode=ViewCategory&catid=2

και επιλέγεις το awxDTools ανάλογα με την έκδοση του λειτουργικού σου ή την έκδοση των DT (αν έχεις την v3 πρέπει να πας γενικά στα downloads και να επιλέξεις τα addons για την v3.)

Είναι ένα shell extension που κάνει αυτό που θέλεις ακριβώς. Προσθέτει το mount στο δεξί κλικ.

=)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...