Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για backup δίσκου

papaphilips

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να τραβάει backup το δίσκο μου μαζί με το ως και τα προγράμματα που έχω μέσα και να τα γραφει αυτόματα σε όσα χρειάζεται dvd??Έτσι ώστε την επομενη φορα που θα θέλω να κάνω format να περνάω αυτά τα dvd στο pc μου και να τα έχω όλα μέσα??Κάτι παρόμοιο όπως γίνεται με τα laptops.

Δημοσ.

Δοκίμασα με το Παράγων Drive Backup 9.0 personal και μου έκαψε τα dvd ελπίζω να είναι γραμμένα όλα και με το os....το έχει δουλέψει κανεις αυτό?

Δημοσ.
Δοκίμασα με το Παράγων Drive Backup 9.0 personal και μου έκαψε τα dvd ελπίζω να είναι γραμμένα όλα και με το os....το έχει δουλέψει κανεις αυτό?

Δεν το εχω ακουσει αλλη φορα.Τα πιο δημοφιλη ειναι το ghost και το acronis. Χρησιμοποιησε ενα απο τα δυο για σιγουρια.

Εκτος απο dvd παιρνουν backup και σε partition ή δισκο διαφορετικο βεβαια απο αυτο που θελεις να παρεις backup και μπορεις να επαναφερεις απο εκει.

Δημοσ.
Το καλήτερο που έχω δουλέψει είναι το " acronis true image " , θα σε σώσει !

Αν και προβλεπεται αλλη μια ... μονομαχια αιωνιων δεν μπορω να μην σε ρωτησω...Εχεις δοκιμασει ανεπιτυχως το ghost ???

• Moderators
Δημοσ.
Αν και προβλεπεται αλλη μια ... μονομαχια αιωνιων δεν μπορω να μην σε ρωτησω...Εχεις δοκιμασει ανεπιτυχως το ghost ???

Eγω παντως οχι.Και με τα δυο ειμαι ευχαριστημενος 100%.

Να πως την αμαρτια μου ομως το πιο προσφατο backup μου(σημερα) το εκανα με αυτο των windows(vista ultimate),απο το οποιο επισης δεν εχω παραπονο:lol:

Δημοσ.

acronis true image. Το χρησιμοποιώ κάτι χρόνια τώρα και κανένα μα κανένα πρόβλημα. Επίσης είναι πανεύκολο στη χρήση.

Δημοσ.

Παιδια ...Για να μην "αραπαχτουμε" παλι αν και δν εχω χρησιμοποιησει το acronis απο οτι λενε ολοι και δεν μπορει ολοι να κανουν λαθος ειναι αξοπιστο. Το ιδιο μπορω να πω και προσωπικα για το ghost που εχω χρησιμοποιησει παρα πολλες φορες με επιτυχια. Και αυτο ειναι ...ολιγα κλικ !!!!

Επιλογη του καθενος ποιο θα χρησιμοποιησει !!!Ειναι παρα πολυ χρησιμα προγραμαμτα και τα δυο.

Δημοσ.
Παιδια ...Για να μην "αραπαχτουμε" παλι

Ήρεμα κανένας δεν θέλει να "αρπαχτεί" με κανένα... Χρόνια Πολλά κιόλας.

Απλά ο καθένας παραθέτει τη δική του εμπειρία. Η κάθε μία είναι σεβαστή, εφόσον δεν υποκρύπτεται κάτι άλλο. ... :-)

Δημοσ.

@Γιάννης Platano

Ναι έχω δοκιμάσει το ghost και πολλά άλλα προγράμματα το acronis είναι ποιο γρήγορο και πέρνει back up με ποιο ασφαλές τρόπο από το ghost , επίσης είναι ποιο εύκολο για αρχαρίους .

• Moderators
Δημοσ.
Ακομα και για μενα πανευκολο.

Οχι Γιαννη,δεν εισαι average χρηστης:-);)

Ειναι οντως πολυ ευκολο παντως.Περιμενω να ακουσω τι εννοουσε ο φιλος με το "πιο ασφαλες".

Δημοσ.

@Gi0

Είχα χάσει το back up 3 φορές σε έναν μήνα με το ghost

@Γιάννης Platano

Ακομά και ένα παιδακι 10 χρονών μπορεί να κάνει το pc restor με το acronis .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...