Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Internet Explorer

S.M.Greek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.

Δουλεώ τον Firefox(τελευταία έκδοση) και έχω τον internet explorer 7 μόνο για να ανοίγω τα emails του msn...

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο καθώς δεν μπαίνω σε καμιά αλλη ιστοσελίδα εκτος του mail μου απο τον ie,πάντως απο τότε που έβγαλε ανακοίνωση η Microsoft οτι έχει κενό ασφάλειας ο ie μου έχει αρχίσει τα παράξενα.

Συνεχώς ενω είμαι στο Internet απο τον firefox μου ανοίγει απο μόνος του στα καλά καθούμενα ο ie7 και μπαίνει σε κάι ιστοσελίδες-διαφημίστηκα.

Πήγα πριν λίγο στις ρυθμίσεις του και έκανα block όλα τα site να μηξν ανοίγει κανένα.ΚΑι όμως, ο ie ξανα άνοιξε αλλα τουλάχιστον αυτή την φορά δεν μπήκε σε καμιά ιστοσελίδα...

Πως μπορώ να το σταματήσω αυτό το σπαστικό πραμα??

Έχω κάνει το update της microsoft στα windows vista x64 (original) αλλα κανένα αποτέλεσμα.Ψάχνω για spywares (με windows defender και spybot) και για ιούς με το avg (τελευταία έκδοση) αλλά δεν μου βρήσκει τίποτα απολύτως...

Τι να κάνω ρε παιδιά??:cry:

ΥΓ.Παρεμπιπτόντως, μπορώ να κάνω το mail μου στο msn να ανοίγει με τον firefox kαι όχι με τον InternetExplorer??

Δημοσ.

Κι όμως φαίνεται για ιό. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι παραπάνω, κατέβασε σε trial το avira premium. Θα σου έλεγα το avast, μιας και πιστεύω πολύ σ' αυτό, αλλά είναι θέμα πιθανοτήτων πλέον και μιας και το avira είναι πιο εύκολο και πιο γρήογορο στο σκανάρισμα δοκίμασε μ' αυτό. Αν ούτε έτσι βρεις κάτι, τότε μάλλον πρέπει να στραφούμε αλλού

Υ.Γ. Για το messenger 8.5 μπορούσες με το stuff plug. Για την καινούρια έκδοση δεν βγήκε ακόμα, τουλάχιστον πριν λίγες μέρες που το τσέκαρα. Δεν ξέρω αν είχε ή θα έχει ποτέ αυτή τη δυναντότητα το messenger plus. Όλα αυτά μαζί με το a-patch προσφέρουν επιπρόσθετες επιλογές στο msn, και είναι free.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...