Προς το περιεχόμενο

Δεν αναγνωριζει το scanner

xouzel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και Χρονια Πολλα. Παιδια τα φωτα σας παρακαλω : Μετα απο φορματ. ξαφνικα το p/c επαψε να βλεπει το σκανερ μου, αν και οι οδηγοι εγκατασταθηκαν μια χαρα. Παρ'ολα αυτα, οταν κατα την εγκατασταση, μου ζηταει να συνδεσω το σκανερ στον υπολογιστη και στο ρευμα, κατω δεξια μου βγαζει μπαλονακι οτι κατι δεν εγινε σωστα και το "αγνωστο αντικειμενο" δε θα λειτουργει σωστα. Ετσι ακριβως. Δεν το βλεπει πουθενα. Δωστε μου σας παρακαλω τα φωτα σας. Εχω XP SP3 αν αυτο λεει κατι. Αν θελετε καποια αλλη πληροφορια, ευχαριστως.

-----Προστέθηκε 26/12/2008 στις 08 : 51 : 19-----

Κανεις; Τιποτα;;;;;;

Δημοσ.

Γειά σου φίλε και χρόνια πολλά σε όλους. Τι μάρκα είναι ο σαρωτής σου? Είχα παρόμοιο πρόβλημα με σαρωτή τής ΗΡ όταν πήγα να τον εγκαταστήσω σε λειτουργικό Vista όμως.

Δημοσ.

Το Service Pack 3 μπορεί να σου την έκανε. Έχω ακούσει για κατάρευση συστήματος μετά την εγκατάσταση του σε PC και δεν μπήκα στην διαδικασία να το εγκαταστήσω.

Δεν το δοκιμάζεις το scaner και σε κανέναν άλλο υπολογιστή (π.χ. φιλαράκι σου) για να είσαι σίγουρος;

Σε παρόμοια περίπτωση τα είχε παίξει το τροφοδοτικό του scaner.

Δημοσ.

Φίλε για πάτα το παρακάτω link -> http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/DriverDownload.jsp?lang=el&cc=gr&prodNameId=297431&taskId=135&prodTypeId=15179&prodSeriesId=297429&submit.y=6&submit.x=4&lang=el&cc=gr

Είναι η ελληνική έκδοση του επίσημου site τής ΗΡ.Από εδώ μπορείς να κατεβάσεις drivers κτλ.Μήπως κατεβάζοντας από εδώ drivers σου λυθεί το πρόβλημα.

Δημοσ.
Το Service Pack 3 μπορεί να σου την έκανε. Έχω ακούσει για κατάρευση συστήματος μετά την εγκατάσταση του σε PC και δεν μπήκα στην διαδικασία να το εγκαταστήσω.

Δεν το δοκιμάζεις το scaner και σε κανέναν άλλο υπολογιστή (π.χ. φιλαράκι σου) για να είσαι σίγουρος;

Σε παρόμοια περίπτωση τα είχε παίξει το τροφοδοτικό του scaner.

Το τρφοδοτικο το αλλαξα. Παιρνει ρευμα απλως δεν το αναγνωριζει

• Moderators
Δημοσ.

Η καλυτερη λυση ειναι να το δοκιμασεις σε καποιο αλλο pc (φιλου κτλ) με XP SP2 κατα προτιμηση και να δεις αν εκει δουλευει. :-)

Δημοσ.

Χαχαχαχα καλο. Σα να μου τελειωσε η βενζινη στο αυτοκινητο και γω να ψαχνω για ζημια. Οχι φιλε Γιαννη, δεν ειναι κατι τοσο απλο. Αν προσεξες παραπανω, γραφω οτι την ωρα που εγκαθιστω το προγραμμα, μου ζηταει να συνδεσω το σκανερ. Ως εδω καλα. Μετα που θα το συνδεσω ομως, ΔΕΝ το αναγνωριζει, βλεπει μια αγνωστη συσκευη, "η οποια δεν εγκατασταθηκε σωστα και δε θα λειτουργησει κλπ κλπ κλπ". Απεγκατασταση και νεα εγκατασταση, αλλα παλι τα ιδια......... Καμια γνωμη ; ; ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...