Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με αγορα απο eshop εδρας Honk kong

islandero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την πατησα κ παραγγειλα απο ενα eshop κινεζικο με ηλεκτρονικα καλουδια και accessories, διάφορα για το ipod touch επειδη ειχε αναφερθει σε καποιο φορουμ οτι ειναι φθηνο και αξιοπιστο.

Εκανα την βλακεια λοιπον και εβαλα τον πιο φθηνο τροπο αποστολης χωρις tracking number & shipping insurance (8 ευρω μεταφορικα δλδ)

Την παραγγελια την εκανα στις 2-12 και στις 4-12 μου ηρθε email επιβεβαιωσης οτι εσταλει η παραγγελια. Πληρωσα με PayPal.

Μεχρι και σημερα δεν εχω λαβει τιποτα. Υπαρχει περιπτωση μεσω paypal να διεκδικησω τα χρηματα μου πισω? Και πως?

Δημοσ.

Χαλαρωσε...τα ελληνικα ταχυδρομεια τις περιοδους των γιορτων υπολειτουργουν...πες μας και το site που εγινε η αγορα...

Δημοσ.

Απο ποιο μαγαζι συγκεκριμενα? Αν ειναι το dealextreme, εχω κανει καμια 10αρια παραγγελιες ολα ηρθαν ΟΚ (μερικα λιγο αργα εως και 20 μερες μετα, τα περισσοτερα στις 10-12 μερες απο τη στιγμη που εγιναν shipped)...

Παντως να εχεις υπόψιν οτι η περιοδος των γιορτων για τα ταχυδρομεια ειναι ζορικη, οποτε μπορει να καθυστερησει...

Δημοσ.

Tο μαγαζι ειναι το sourcingmap .com.

Χρονος αποστολης ελεγε 7-15 μερες.

Τωρα διαβασα σε κατι ψιλα γραμματα οτι σε ορισμενες περιοχες μπορει να παρει και 30 μερες οποτε ας περιμενω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Λιγο αργα αλλα να αναφερω οτι η παραγγελια ηρθε κανονικα με το ταχυδρομιο. Το site εχει τα ΠΑΝΤΑ μπορω να πω και φθηνα.

Καλο θα ειναι να παρετε τον λιγο ακριβοτερο τροπο αποστολης για να εχετε και tracking number.

Προτιμηστε το!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...