Προς το περιεχόμενο

Πυροβολισμοί

paschalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως και από τις δυο πλευρές υπάρχουν μαλάκες άνθρωποι. Τείνω να πιστεύω πως στους λεγόμενους αντιεξουσιαστές το ποσοστό είναι σαφώς μεγαλύτερο (με βάση τα παραδείγματα του Luxx).

Όμως στη σύλληψη, καλώς η κακώς οι περισσότεροι όχι μόνο αντιστέκονται, αλλά με όποιο τρόπο μπορούν.

Σε περίπτωση λοιπόν που πιάσουν κάποιον και προσπαθήσει να το σκάσει ή χειροδικήσει δεν μπορεί να περιμένει να μην του την πέσουν δέκα ή να μην φάει ξύλο.

Δεν αναφέρομαι βέβαια σε περιπτώσεις όπου έχει ήδη συλληφθεί και τις τρώει (όπως στον φοιτητή, και σε άπειρες ακόμα περιπτώσεις).

Όσο για την εκπαίδευση... τα έχουμε ξαναπεί. Απλά δεν υπάρχει.

Και το "εν βρασμώ ψυχής" απλά δεν υφίσταται για κάποιον που πετάει πέτρες, καδρόνια και τα συναφή. Μιλάμε για προμελετημένη πράξη, έτσι;

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Όντως και από τις δυο πλευρές υπάρχουν μαλάκες άνθρωποι. Τείνω να πιστεύω πως στους λεγόμενους αντιεξουσιαστές το ποσοστό είναι σαφώς μεγαλύτερο (με βάση τα παραδείγματα του Luxx).

Όμως στη σύλληψη, καλώς η κακώς οι περισσότεροι όχι μόνο αντιστέκονται, αλλά με όποιο τρόπο μπορούν.

Σε περίπτωση λοιπόν που πιάσουν κάποιον και προσπαθήσει να το σκάσει ή χειροδικήσει δεν μπορεί να περιμένει να μην του την πέσουν δέκα ή να μην φάει ξύλο.

Δεν αναφέρομαι βέβαια σε περιπτώσεις όπου έχει ήδη συλληφθεί και τις τρώει (όπως στον φοιτητή, και σε άπειρες ακόμα περιπτώσεις).

Όσο για την εκπαίδευση... τα έχουμε ξαναπεί. Απλά δεν υπάρχει.

Και το "εν βρασμώ ψυχής" απλά δεν υφίσταται για κάποιον που πετάει πέτρες, καδρόνια και τα συναφή. Μιλάμε για προμελετημένη πράξη, έτσι;

Δεν προσπαθουν να ξεφυγουν αλλα προσπαθουν να κρυψουν το προσωπο τους απο τις γκλοπιες των ματατζηδων. Ποτε κανεις δεν προσπαθησε να φυγει απο την στιγμη που τον μαζεψαν.

Και αυτο για το "εν βρασμώ ψυχής" και τους κουκουλοφορους το ειπα ειρωνικα στον Luxx που ειπε οτι ματατζης "εν βρασμώ ψυχής" δικαιολογειται να σπαει στο ξυλο ενα παιδι, ακομα και αν πεταγε πετρες, οταν ειναι πεσμενο κατω.

Γιατι αν προσεξες ειπα:

Παλι καλα που συμφωνεις οτι πανω στα νευρα τους θα χτυπησουν και λιγο παραπανω, ποσο λιγο ομως και ποιον?;). Αλλα αυτοι οι ανθρωποι υποτιθεται οτι ειναι εκπαιδευμενοι η κανω λαθος?

Και αφου εν βρασμω ψυχης κανουν οτι κανουν γιατι τα ριχνεις στους κουκουλοφορους που και εκεινοι με την σειρα τους σπανε και πετανε πετρες λογω φορτισμενου κλιματος. Και δεν ειναι και εκπαιδευμενοι...:P

Δημοσ.

Από μία δαρμένη κοινωνία προτιμώ μία άναρχη (<--Με όποιον ορισμό κι αν το θέλετε).

Δεν υπάρχει λόγος άσκησης της πολιτικής εφόσον αυτή δεν επιτελεί οποιοδήποτε έργο. Ποιος ο λόγος στο να ζούμε σε μία δομημένη ζούγκλα;

Να πληρώνω τον ισχυρότερο να με βαράει;

Αυτό που αρνούνται να καταλάβουν διάφοροι εδώ μέσα (κι όχι μόνο) είναι πως το κάθε μεμονωμένο περιστατικό της αστυνομίας, θα μπορούσε ο καθένας μας. Η εξέργεση έγινε από αυτούς που ήταν τυχεροί και δε δέχτηκαν τη σφαίρα, που δεν πλακώθηκαν απο την ζαρντινιέρα, που τους μειώθηκε ο μισθός και απολύθηκαν, από αυτούς που βλέπουν πως οι συνθήκες διαβίωσης τους χειροτερεύουν καθημερινά.

Κάποιοι είναι φανερό ότι προτιμούν ημιδαπούς βιαστές με στολή ή κοστούμι, τους οποίους και θα χειροκροτούν κατά την πρωκτική, μεταφορικά κι όχι μόνο, διάρρηξη.

Δημοσ.
Από μία δαρμένη κοινωνία προτιμώ μία άναρχη (<--Με όποιον ορισμό κι αν το θέλετε).

Δεν υπάρχει λόγος άσκησης της πολιτικής εφόσον αυτή δεν επιτελεί οποιοδήποτε έργο. Ποιος ο λόγος στο να ζούμε σε μία δομημένη ζούγκλα;

Να πληρώνω τον ισχυρότερο να με βαράει;

Αυτό που αρνούνται να καταλάβουν διάφοροι εδώ μέσα (κι όχι μόνο) είναι πως το κάθε μεμονωμένο περιστατικό της αστυνομίας, θα μπορούσε ο καθένας μας. Η εξέργεση έγινε από αυτούς που ήταν τυχεροί και δε δέχτηκαν τη σφαίρα, που δεν πλακώθηκαν απο την ζαρντινιέρα, που τους μειώθηκε ο μισθός και απολύθηκαν, από αυτούς που βλέπουν πως οι συνθήκες διαβίωσης τους χειροτερεύουν καθημερινά.

Κάποιοι είναι φανερό ότι προτιμούν ημιδαπούς βιαστές με στολή ή κοστούμι, τους οποίους και θα χειροκροτούν κατά την πρωκτική, μεταφορικά κι όχι μόνο, διάρρηξη.

Ρε φιλε μην προκαλλεις και εσυ...:devil:

Πηγαινε λιγο με τα νερα τους..;)

Αφου νομιζουν οτι οι κουκουλοφοροι ειναι Αρειανοι, η παιδια δικαστων,η πρακτορες αστους να το νομιζουν.

Υπαρχουν και βεβαια και τετοιοι

Αρειανοι:P

Δημοσ.
Ποτε κανεις δεν προσπαθησε να φυγει απο την στιγμη που τον μαζεψαν.

Μην παίρνεις και όρκο ;)

Τουλάχιστον όχι για το 100% των περιπτώσεων. Ειδικά όσοι έχουν χεσμένη τη φωλιά τους, χρειάζονται δέκα για να τους κρατήσουν κάτω. Και τουλάχιστον στα τελευταία επεισόδια, δεν ήταν και λίγοι. :-)

Τώρα αν το πέσιμο και το ξύλο εφόσον έχουν προβάλλει αντίσταση δικαιολογείται η όχι, δεν γνωρίζω τι λέει ο κώδικας. Αλλά φαντάζομαι πως προβλέπει την χρήση περιοριστικών μέτρων που δεν είναι και τόσο ευχάριστα (όπως π.χ. ξάπλωμα κάτω και γονάτισμα στην πλάτη).

Και αυτο για το "εν βρασμώ ψυχής" και τους κουκουλοφορους το ειπα ειρωνικα στον Luxx που ειπε οτι ματατζης "εν βρασμώ ψυχής" δικαιολογειται να σπαει στο ξυλο ενα παιδι, ακομα και αν πεταγε πετρες, οταν ειναι πεσμενο κατω.

Είπαμε, η λέξη κλειδί είναι εκπαίδευση. Και ψυχολογικός έλεγχος I may add.

Δημοσ.

Λοιπον μαγκες, δε βγαζουμε ακρη. Εγω ενα εχω να πω.. Η πολλη Δημοκρατια βλαπτει.. Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα! Αμερικη που θελουμε.. Εκλεψες τα φρουτα του μαναβη; Θανατος. Εβρισες; Θανατος.

Δημοσ.

Insomniak, μπορείς να μου λύσεις μια απορία που την έχω εδώ και καιρό ?

Πως είσαι σε θέση να σχολιάζεις και να κρίνεις τα εσωτερικά δρώμενα μιας χώρας (μιας οποιαδήποτε χώρας),από την στιγμή που ο χρόνος παραμονής σου σε αυτή είναι το περισσότερο ο ένας μήνας ?

(Σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα)

(Και όχι, δεν κάνω κάποιου είδους επίθεση,απλά ρωτάω)

Δημοσ.

[...]

Πλαστικη σφαιρα ρε!!

Γιατί ως γνωστόν το πρόβλημα είναι πως δε χρησιμοποιούν αρκετά τα όπλα τους.

Λοιπον μαγκες, δε βγαζουμε ακρη. Εγω ενα εχω να πω.. Η πολλη Δημοκρατια βλαπτει.. Μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα! Αμερικη που θελουμε.. Εκλεψες τα φρουτα του μαναβη; Θανατος. Εβρισες; Θανατος.

Έτσι, έτσι, ποινή θανάτου και ένας στρατηγός επάνω.

Πασχαλιά, εγώ μπορώ να σχολιάζω αυτά που συμβαίνουν στην Αθήνα ή η Κρήτη θεωρείται προάστιο; Μέχρι ποια χιλιομετρική απόσταση επιτρέπεται να έχει κανείς άποψη;

Δημοσ.

Agpr, αλλού ήταν το νόημα του ποστ και δεν πιστεύω ότι δεν το έχεις καταλάβει ...

Τώρα αν θεωρείς ότι είναι δύσκολο να το αντιληφθεί κανείς ή ότι έχει να κάνει με τα χιλιόμετρα και το ''Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα'' ή ότι απλά θες να πεις κάτι πνευματώδες,έτσι για να πεις κάτι ... πάω πάσο .

Δημοσ.

Μα δεν κάνω.

Αυτή την απορία την είχα από τότε που το είπε ο ίδιος .

Και είπα να ρωτήσω σήμερα που φεύγει και το 2008 .

Και νταξ, μπορείς να χαλαρώσεις και να μη βλέπεις παντού επιθέσεις και υποννοούμενα εκ του μηδενός .

Δημοσ.

Άσχετο με το θέμα αλλά απαντώ.

Έχω ελληνική παιδεία και έχω και μέτρο σύγκρισης πια, αυτό που προσπαθώ είναι να βελτιώνεται το επίπεδο της παρεχόμενης παιδείας (κι όχι μόνο) στη χώρα που έμαθα να σκέφτομαι.

Στην πράξη, δεν υπάρχουν πολλοί που ενημερώνονται από 3 εφημερίδες καθημερινά και 3,4 επιλεγμένα sites/portals/fora ή να πληρώνουν τους φόρους που τους αναλογούν 10 χρόνια τώρα...

Την αγάπη μου και χρόνια πολλά.

Δημοσ.
Insomniak, μπορείς να μου λύσεις μια απορία που την έχω εδώ και καιρό ?

Πως είσαι σε θέση να σχολιάζεις και να κρίνεις τα εσωτερικά δρώμενα μιας χώρας (μιας οποιαδήποτε χώρας),από την στιγμή που ο χρόνος παραμονής σου σε αυτή είναι το περισσότερο ο ένας μήνας ?

(Σύμφωνα με τα δικά σου λεγόμενα)

(Και όχι, δεν κάνω κάποιου είδους επίθεση,απλά ρωτάω)

I call personal attack on that...

Δημοσ.

Eγώ να ρωτήσω βάση ποιας λογικής δεν είναι σε θέση να σχολιάσει και να κρίνει κάποιος τα περιστατικά μιας χώρας, ακόμα και αν δεν έχει πατήσει ποτέ του σε αυτήν?

Δηλαδή δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε και να κρίνουμε την σφαγή στην Γάζα τις τελευταίες μέρες (και όχι μόνο) επειδή δεν είμαστε εκεί?

Πόσο κοντόφθαλμο επιχείρημα μπορεί να είναι αυτό?

paschalia μην το πάρεις σαν επίθεση, καλή χρονιά να έχουμε, άντε και του χρόνου περισσότερα σκοτωμένα παιδιά, εντός και εκτός συνόρων.

:whistle:

Δημοσ.

Ινσομνιακ, μου την έλυσες την απορία και όντως δεν είναι επί τοις παρούσης ,όπως είπες .

Βαλσαμωμένος και Λιοπυρ, έτσι είναι, αν έτσι σας αρέσει .

Καλή χρονιά και στους 3 και σε όλους τους άλλους .

Επί του θέματος, διάβασα σε σημερινό τοπικ ότι ξαναέπεσαν πυροβολισμοί .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...