Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία φτιάχνει καλύτερους χάρτες πλοήγησης για την ΕΛΛΑΔΑ;

paredwse

Ποιοί είναι οι καλύτεροι χάρτες πλοήγησης για την Ελλάδα  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιοί είναι οι καλύτεροι χάρτες πλοήγησης για την Ελλάδα

• NGI
    • Navman
    • Creative Image
    • Άλλο [Διευκρινήστε ποιό]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έχεις εσωτερική πληροφόρηση;

Γιατί εγώ πιστεύω οτι αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Το οτι εδω τωρα δεν μπορωνα πω κατι αλλο ας το κρινει ο αμμεσος καιρος.

Δημοσ.

Ελπίζω να είσαι εδώ στον... "αμμεσο καιρό" (wtf ο Μικρούτσικος είσαι!:lol:) για να δούμε τι θα γίνει τελικά και να μην τα πάρεις πίσω όπως έκανες και με τον χάρτη της Gi στο miomap2008.

Δημοσ.
Ελπίζω να είσαι εδώ στον... "αμμεσο καιρό" (wtf ο Μικρούτσικος είσαι!:lol:) για να δούμε τι θα γίνει τελικά και να μην τα πάρεις πίσω όπως έκανες και με τον χάρτη της Gi στο miomap2008.

Εισαι πολυ νεος για να μου λες οτι αν ειμαι εδω...Μαλλον αντιθετα σημαδια εχω δωσει τοσα χρονια...

Οχι κανενας ...Μικρουτσικος ή Μεγαλουτσικος δεν ειμαι αλλα ετυχε να ξερω κατι...Δεν καταλαβα τι λες οτι πηρα πισω.....

Δημοσ.
Εισαι πολυ νεος για να μου λες οτι αν ειμαι εδω...Μαλλον αντιθετα σημαδια εχω δωσει τοσα χρονια...

Οχι κανενας ...Μικρουτσικος ή Μεγαλουτσικος δεν ειμαι αλλα ετυχε να ξερω κατι...Δεν καταλαβα τι λες οτι πηρα πισω.....

http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?p=2478040#post2478040

Δημοσ.

πιστευω πως η auto drive hellas φτιαχνει πολυ καλους χαρτες...σε σχεση με καμια "μεγαλα" συστηματα πλοηγισης με αλους διαφορους χαρτες το garmin που αγορασα παει πολυ καλητερα και το λενε κιαλοι πιστευω...σιγρινα με το navigator και i navi της altec καμια σχεση...πολυ πιο ακριβης πλοηγιση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...