Προς το περιεχόμενο

Ποιά εταιρεία φτιάχνει καλύτερους χάρτες πλοήγησης για την ΕΛΛΑΔΑ;

paredwse

Ποιοί είναι οι καλύτεροι χάρτες πλοήγησης για την Ελλάδα  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιοί είναι οι καλύτεροι χάρτες πλοήγησης για την Ελλάδα

• NGI
    • Navman
    • Creative Image
    • Άλλο [Διευκρινήστε ποιό]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Αυτή η ψηφοφορία προτάθηκε από το μέλος Γιάννης Platano

Μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία απάντηση.

Η επιλογή σας θα είναι ορατή στα υπόλοιπα μέλη.

Διευκρινίζεται ότι η ψηφοφορία δεν αφορά το πρόγραμμα (πχ Destinator, iGo) αλλά τους χάρτες Ελλάδας (μεγαλύτερη κάλυψη, καλύτερη ενημέρωση, μεγαλύτερη ακρίβεια κλπ).

Δημοσ.

Ευχαριστω για την δημοσκοπηση.

Οπως εχω πει και σε αλλα posts απο οτι εχω διαβασει αλλα και απο προσωπικη εμεπιρια πιστευω οτι οι χαρτες της ngi (gi) ειναι οι καλυτεροι για τα ελληνικα δεδομενα.

Δημοσ.

Θα είναι τελείως υποκειμενική η ψηφοφορία.

Πόσοι από εμάς έχουν δουλέψει με τους χάρτες παραπάνω από μιας εταιριών??

Εγώ μόνο το destinator χρησιμοποιώ.

Αν δεν παίξω και με το navi πως μπορώ να ξέρω αν είναι καλύτερο ή όχι??

Το μόνο που μπορεί να αποτυπώσει αυτή η ψηφοφορία , είναι το πόσο ικανοποιημένος είναι ο καθένας με τους χάρτες που χρησιμοποιεί και τίποτα άλλο.

Επειδή οι πιο διαδεδομένες εφαρμογές είναι της NGI, ως λογικό επακόλουθο είναι ότι θα βγει πρώτη..

Εγώ ας πούμε είμαι πολύ ικανοποιημένος από τους χάρτες της NGI. Έχω το destinator pn εδώ και 2 χρόνια.

Πχ. μέχρι και σε παράκαμψη από αγροτικό δρόμο (καλοστρωμένο χωματόδρομο) στο δρόμο από Εθνική Θεσ.-Αθηνων προς Φάρσαλα με έβγαλε γλυτώνοντας 7 χιλ. διαδρομή. Τον δρόμο δεν τον ήξεραν ούτε οι ντόπιοι.

Αλλά δεν είναι αυτό το αντικείμενο της ψηφοφορίας.

Μόνο αν συγκρίνω για καιρό 2 λύσεις τουλάχιστον θα δικαιούμαι να έχω άποψη και να ψηφίσω.

Δημοσ.

............

Αλλά δεν είναι αυτό το αντικείμενο της ψηφοφορίας.

Μόνο αν συγκρίνω για καιρό 2 λύσεις τουλάχιστον θα δικαιούμαι να έχω άποψη και να ψηφίσω.

Να'σαι καλα ρε παλικαρι, με γλυτωσες απο αρκετο γραψιμο.

Δημοσ.

H navman δεν ασχολείται με χάρτες.

Βασικά λείπουν μεγάλες εταιρείες του χώρου, όπως navteq και teleatlas.

Στα περισσότερα με κάλυψε ο kfyros, δεν έχει νόημα η ψηφοφορία.

Κατα τη γνώμη μου τα καλύτερα δεδομένα πλοήγησης διαθέτει ο χάρτης της Gi, αλλά δυστυχώς χρησιμοποιείται απο ένα απαράδεκτο πρόγραμμα, το destinator και από ένα δεύτερο κάπως καλύτερο το miomap2008.

Σοβαρή πλοήγηση δεν έχουμε ακόμη στην Ελλάδα.

edit: Η Ngi έχει μετονομαστεί σε Gi...

Δημοσ.

Μην το λες αυτο...Εγω σε Tibo ειχα περασει το Ιgo (δεν θυμμαι τι χαρτη ειχε...) και ηταν σχετη απαγοητευση.

Ξερω πολλους ειδικα με pda που εχουν παραπανω απο ενα προγραμμα και παραπανω απο ενα χαρτη στο pda τους.

-----Προστέθηκε 27/12/2008 στις 01 : 00 : 02-----

edit: Η Ngi έχει μετονομαστεί σε Gi...

Σωστα ! Πιο σωστα νομιζω Geoinformatics αλλα οι πιο πολλοι ετσι την ξερουμε και η σελιδα παραμενει www.ngi.gr

Δημοσ.
Μην το λες αυτο...Εγω σε Tibo ειχα περασει το Ιgo (δεν θυμμαι τι χαρτη ειχε...) και ηταν σχετη απαγοητευση.

Ξερω πολλους ειδικα με pda που εχουν παραπανω απο ενα προγραμμα και παραπανω απο ενα χαρτη στο pda τους.

Δεν είναι η πλειοψηφία αυτοί.

Για να έχει κάποιος δύο εφαρμογές στο κινητό του, μάλλον είναι σπασμένες και δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστος ψηφοφόρος. Άσε που οι πολλαπλές εφαρμογές gps σε μια συσκευή συνήθως δημιουργούν προβλήματα.

Έδωσα 180 ευρώ όταν πήρα το destinator, και δεν μου περίσσευαν για να πάρω και το navman ή κάποιο άλλο.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ ότι θα πρέπει να ψηφίζουν όσοι έχουν δουλέψει με περισσότερους από ένα χάρτες, και μάλιστα για καιρό για να μπορούν να έχουν μια πιο εμπεριστατωμένη άποψη.

Αν δεν διασφαλίζεται αυτό με κάποιο τρόπο, δεν μπορεί να θεωρηθεί η ψηφοφορία ούτε στο ελάχιστο αξιόπιστη, και μόνο σαν διαφήμιση της μιας ή της άλλης εταιρίας μπορεί να θεωρηθεί...

Δημοσ.

Σωστα ! Πιο σωστα νομιζω Geoinformatics αλλα οι πιο πολλοι ετσι την ξερουμε και η σελιδα παραμενει www.ngi.gr

Geointelligence...

ps. Και το site της apple για Ελλάδα είναι το rainbow.gr, δε λέει κάτι το url.

5 χρόνια ασχολούμαι με πλοήγηση, τα τελευταία και επαγγελματικά.

Ο καλύτερος χάρτης για Ελλάδα ευτυχώς ή δυστυχώς είναι αυτός της Gi αυτή τη στιγμή και έχω δοκιμάσει πολλα προγράμματα πλοήγησης και χάρτες.

Σε 5 μήνες μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Έχουν μπει πολλοί στο παιχνίδι.

Δημοσ.

Σε 5 μήνες μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα. Έχουν μπει πολλοί στο παιχνίδι.

Σε πολυ πολυ λιγοτερο !!!!!

Η ngi βγαζει δικο της προγραμμα πλοηγησης με δικους της χαρτες.

Δημοσ.
Σε πολυ πολυ λιγοτερο !!!!!

Η ngi βγαζει δικο της προγραμμα πλοηγησης με δικους της χαρτες.

H Gi έχει ήδη τους δικούς της χάρτες.

Όσο για δικό της πρόγραμμα πλοήγησης ποιός το λέει;:X

Δημοσ.

Όσο για δικό της πρόγραμμα πλοήγησης ποιός το λέει;:X

Δεν εχει ανακοινωθει επισημα ακομα αλλα ο αμμεσος χρονος θα με επιβεβαιωσει ή θα με διαψευσει.Εγω πιστευω και εχω λογους που δεν μπορω να πω εδω για το πρωτο.

Δημοσ.
Δεν εχει ανακοινωθει επισημα ακομα αλλα ο αμμεσος χρονος θα με επιβεβαιωσει ή θα με διαψευσει.Εγω πιστευω και εχω λογους που δεν μπορω να πω εδω για το πρωτο.

Έχεις εσωτερική πληροφόρηση;

Γιατί εγώ πιστεύω οτι αυτό που λες δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.

btw η δημοσκόπηση είναι εντελώς αναξιόπιστη, αφού βρέθηκε χρήστης που ψήφισε τη navman η οποία δεν κατασκευάζει καν χάρτες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...