Προς το περιεχόμενο

Αλλαγή κουτιού και μάλλον μητρικής σε έτοιμο υπολογιστή

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας.

Πήρα έναν έτοιμο υπολογιστή απο multirama,και θέλω να μου προτείνετε με πιο κουτί να αλλάξω το ήδη υπάρχον.Βέβαια εκτός απο αυτά,λέω να αλλάξω και τη μητρική,για μητρική έχει αυτή

Ο επεξεργαστής μου είναι αυτός και η κάρτα γραφικών αυτή.

Τι λέτε να κάνω;Να αλλάξω τη μητρική ή δε θα δω διαφορά σε τίποτα λέτε;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Δεν το βρισκω λογικο αφου αγορασες ετοιμο pc(λαθος σου εκτος αν ηταν καμι ακαλη προσφορα) να δωσεις επιπλεον χρηματα για κουτι .

Οπως και ναχει η mobo ειναι μια χαρα οπως και cpu και vga.

Αν θελεις ντε και καλα κουτι κοιτα το αγαπημενο μου.

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650726

Δημοσ.

Καλή προσφορά...Σχετικό.Απλά εντάξει καλή καρτούλα γραφικών έχει,πολύ καλό τετραπύρινο έχει...και τον πήρα στα 1100 ευρώ περίπου νομίζω μαζί με οθόνη+ηχεία

Για οθόνη πήρα αυτήΚουτί θέλω να αλλάξω επειδή δεν έχει καλό αερισμό.Ανεμιστηράκια έχει μόνο σε κάρτα γραφικών και επεξεργαστή....

Δημοσ.

Επειδη το κουτι το παιρνεις και το κρατας αρκετα χρονια.........εγω αυτο εχω και αυτο προτεινω λογω της υψηλης ποιοτητας της εν λογω εταιριας!!!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1146157&catalog=20&Manufacturer=Lian+Li&category=69977695&THIKIMEGETHOS=Midi+ATX

Δημοσ.

Μια χαρα το βλεπω το pc σου.

Δεν ανεφερες ομως ποιο κουτι εχεις ακριβως. Εγω το innovator της υπογραφης μου με πατεντες του εβαλα 2 x 12cm και 2 χ 92cm ανεμηστηρια και ειμαι μια χαρα απο temps και απο εμφανιση μια χαρα. Eχω και ενα fan controller της akasa και κανω οτι θελω...Τωρα αν θελεις να γλιτωσεις κοπο και χρονο παρε αυτο που σου προτεινα.

Ενας φιλος μου ειναι υπερευχαριστημενος.

Δημοσ.

Το κουτι που θα παρεις(αφου θες να αλλαξεις)να κοιταξεις να ειναι σχετικα μεγαλο για να ειναι καλυτερη η κυκλοφορια του αερα..

Δημοσ.

Άμα αλλάξεις όμως κουτί και μητρική χάνεις την εγγύηση που σου δίνει ένα χρόνο. Γιαυτό πιστεύω πήρες και τον έτοιμο υπολογιστή. Κοίτα για κουτί και μητρική μετά απο ένα χρόνο. Πλήρωσες που πλήρωσες παραπάνω για την εγγύηση μη τη χάσεις κιόλλας.

Δε θα χάσεις για τα εξαρτήματα τα 3 χρόνια εγγύηση που σου δίνουν αλλά τώρα αν δε πειράξεις τίποτα οτιδήποτε πάθει ο υπολογιστής τον πας όλο όπως είναι πίσω. Απο εφαρμογή που είχε μέσα έως και περισσότερο θόρυβο απ`όταν τον πρωτο άνοιξες

Δημοσ.
Άμα αλλάξεις όμως κουτί και μητρική χάνεις την εγγύηση που σου δίνει ένα χρόνο. Γιαυτό πιστεύω πήρες και τον έτοιμο υπολογιστή. Κοίτα για κουτί και μητρική μετά απο ένα χρόνο. Πλήρωσες που πλήρωσες παραπάνω για την εγγύηση μη τη χάσεις κιόλλας.

Δε θα χάσεις για τα εξαρτήματα τα 3 χρόνια εγγύηση που σου δίνουν αλλά τώρα αν δε πειράξεις τίποτα οτιδήποτε πάθει ο υπολογιστής τον πας όλο όπως είναι πίσω. Απο εφαρμογή που είχε μέσα έως και περισσότερο θόρυβο απ`όταν τον πρωτο άνοιξες

+1

Mη το πειραξεις φιλε μου.Καταλαβαινω οτι λογω εορτων ψηνεσαι για καμμια αγορα..:-D

Η μητρικη σου ειναι καλη .Και το κουτακι ενταξει χωρις να ειναι τιποτα τρομερο..ειναι σχετικα εμφανισιμο.Ποσο θερμοκρασια ανεβαζει πια ? Μπορεις να ποσταρεις τις ενδειξεις (και να μας πεις κατα ποσο και αν εχεις προβλημα στη λειτουργια του υπολογιστη ) ?

Σε ενα χρονο που λεει το παιδι πιο πανω θα παρεις σιγουρα πολυ καλυτερη μητρικη , και αν θες τοτε παιρνεις και ενα κουτακι.Ο επεξεργαστης σου ειναι δυνατος και θα ''παιζει'' ανετοτατα ακομα και τοτε ...:-)

Γνωμη μου..

Δημοσ.

Να η θερμοκρασίες με το HWMonitor

Μόλις τον άνοιξα τον υπολογιστή απο αναμονή που τον είχα μετά απο περίπου ένα δύωρο...

Πάντως οποτε ανοίγω το HWMonitor δε λέει π.χ. στην κ.γραφικών πάραπάνω απο 41 βαθμούς....Άντε να έχει δείξει 43

post-99457-129062979455_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι μη πειράξεις τίποτα. Κάτσε ήρεμα με τον υπολογιστή σου. Έχω δει οτι ψάχνεσαι. Θα στα παίξει όλα άνετα χωρίς πρόβλημα και όλα στο full. Απλά αυτό που λέμε σχεδόν σε όλα τα posts σου είναι οτι θα γλύτωνες κάποια λεφτά ή θα έβαζες πιο ποιοτικά πράγματα ή λίγο καλύτερα. Το πήρες το μηχάνημά σου και θα σε καλύψει αρκετό καιρό μη σκάς.

Δημοσ.

Θα σε ακούσω αυτή τη φορά SwAToNeR.

Απλά,π.χ. θέλω να τον αφήσω ένα βράδυ ανοιχτό...ε μη πιάσει και φωτιές...

και άντε,πες ας καεί,υπάρχει και η εγγύηση,αλλά αν πάθει τίποτα ο σκληρός και τα χάσω όλα;Τι κάνω τότε; :-)

Αν πάω στη μουλτιράμα και πω να αλλάξουν κουτί επειδή δεν εμεινα ικανοποιημένος,θα μου χαλάσουν την εγγύηση λέτε;Εννοείτε οτι θα πληρώσω και τι διαφορά των κουτιών

Μπορείτε να μου λύσετε και μια απορία;Γιατί εκεί που λέει τι έχει η μητρική λέει Κάρτα δικτύου και εγώ δε μπορώ να συνδεθώ ασυρματα;

Δημοσ.

Κάρτα δικτύου λέει όχι ασύρματη κάρτα δικτύου. Και ότι επεμβάσεις θές να κάνεις θα τις κάνεις στα Multirama για να είσαι εντός εγγύησης. Όσο για την αλλαγή του κουτιού δε ξέρω αν θα την κάνουν με διαφορά τιμής. Μάλλον θα σε βάλουν να το πληρώσεις όλο γιατί και καλά είναι πακέτο προσφοράς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...