sam_@ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 πριν καμια εβδομαδα περιπου εκανα ρυ8μισεις μεσω του riva tuner στην καρτα μου..της πηραζα τουσ χρονισμους της και μετα τα ρυ8μιζα οπως ακριβως την ειχα παρει γτ δεν ηξερα τι η8ελα...χ8ες σε καποια στιγμη εβγαζε στην ο8ονη κατι περιεργα πιξελς χρωματισμενα απο δω κ απο κει...παιζει να εκανα μαλ%^κια και να την χαλασα???????
sam_@ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 παιδια αν γινετε απαντηστε μου...η 4830 που εχω δεν την πηρα φτηνα...ηταν η ακριβοτερη απτη σειρα 4830... -----Προστέθηκε 1/1/2009 στις 12 : 24 : 58----- αυτο μου ειχε συμβει παλια..οταν της πειραζα τους συνχρονισμους
Kapazo Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δεν ειναι τιποτα φιλε μην ανησυχεις . Αυτα λεγοντι artifacts και βγαινουν ειτε απο υψηλες θερμοκρασιες ειτε πο υψηλους χρονισμους. Καλτερα αφησε την στις εργοστασιακες ρυθμισεις για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ασε που δε κερδιζεις και τιποτα το τρομερο σε επιδοσεις.
@topos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Με την 4830 λενε οτι κερδιζεις σεβαστα.. Εγω δεν εχω καταλαβει,την εκανες downclock και συνεχιζει να σου βγαζει artifacts?
sam_@ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 την υπερσυνχρονισα δν 8υμαμαι ποσο και λιγες ωρες μετα μου εβγαλε αυτα τα artifacts...μετα της ξαναβαλα τους εργοστασιακους χρονισμους και απο τοτε μια χαρα...απλος ρωτισα για να μαι σιγουρος...τι εννοεις οταν λες "Με την 4830 λενε οτι κερδιζεις σεβαστα.." ??
gdp77 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Θα την κάνεις o/c μέχρι το σημείο που δε σου βγάζει artifacts. Γενικά το o/c στις μέρες μας είναι πολύ ασφαλές, αν δεν πειράξεις ρεύματα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 την υπερσυνχρονισα δν 8υμαμαι ποσο και λιγες ωρες μετα μου εβγαλε αυτα τα artifacts... facepalm.jpg φαντάζομαι πόσο θα την είχες ανεβάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.