gaspazet Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Καλησπέρα και χρονια πολλά! Παρόλο που έψαξα το forum δεν έμεινα καλυμμένος σε όλες τις ερωτήσεις μου....για να μην μακροσκελω θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη/εμπειρία σας πάνω στο έξεις λειτουργικό.θα αγοράσω μέσα στην επομενη εβδομάδα καινούργιο pc με 3x2 μνήμη και x58 mobo ktlp.Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν θέλω να τρώω όλη μου την μέρα πάνω από το pc για να βρίσκω τα διαφορα games/progs,όπου θα υποστηρίζουν το x64 λειτουργικό..ξέρω πως τα καινούργια games υποστηρίζουν σχεδόν όλα x64 αλλα με τα progs τι γίνετε?Είναι τα ίδια με την x32 έκδοση η χρειάζεται ειδικό download για την x64 έκδοση?Όσοι από εσάς το έχετε είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα?Τα 3x2 μνήμη θα τα πάρω στάνταρ γιατί τα θέλω για μελλοντικές αναβαθμίσεις.....αλλα μπορώ να βάλω και τα γνωστά μας χρ και να περιμένω κάτι καλύτερο. Ευχάριστω πολύ και συγγνώμη εάν σας κούρασα Y.Γ τα vista δεν θα ειναι αγορασμενα....
nurse Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Y.Γ τα vista δεν θα ειναι αγορασμενα.... Χρόνια Πολλά και σε εσένα. Ποσώς δεν ενδιαφέρει εάν θα αγοράσεις ή όχι τα Vista. Είναι δικό σου ρίσκο. Προσωπικά δεν είχα κανένα πρόβλημα συμβατότητας με τα προγράμματά μου. Τα μόνα που δεν μπορούν να τρέξουν τα Vista 64bit είναι οι 16bit εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.