marios_21 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Kαλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θα ήθελα να ρωτήσω προσπαθώ να εγκαταστήσω το πακέτο του windows live (messenger κλπ) και μου βγάζει συνεχώς αυτό το μήνυμα: "Παρουσιαστηκε κάποιο πρόβλημα με την εγκατασταση. Το Οικογένεια προγραμματων το Windows Live δεν εγκαταστάθηκε. Λεπτομέρειες σφάλματος συστήματος Κώδικας: 0x8000ffff Περιγραφή ανεπανόρθωτη αποτυχία" Ξέρει μήπως κανεί τι συμβαίνει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει
mathousalas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Παιδες καλησπέρα και από μένα, κι εγώ έχω σχεδόν το ίδιο πρόβλημα με το messenger. Μου βγάζει μήνυμα ότι το “Firewall” μπλοκαρι κάτι….. μήπως παίζει να hellp κανείς ? Ενας φιλος μου ειπε να πας για format αλλά πριν πας είπα να κάνω και μια ερώτηση εδώ μιας και γνωρίζετε κάτι
Antwni Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το αρχείο που ευθύνεται για όλα αυτά είναι το contact.msi.!!Ψάξε στο ίντερνετ να κατεβάσεις ένα τέτοιο αρχείο!!!
j1m4kos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Κλείσε το firewall των windows και του antivirus (αν έχει) ,το antivirus.
mathousalas Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 φιλε μοθ τα εχω κανει ολα αυτα που λες αλλα και παλι τιποτα μαλον για format με βλεπω και μαλιστα το εχω παρει και ζεστα ζεστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.