Προς το περιεχόμενο

Θέλω site , κλαπς!!

s4rdel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω μια σελλίδα ... στην οποία να προσθέτω σταδιακά πράγματα , όπως : Video , Music ,Blog ,Mail κ.α. Για να το κάνω προϋποθέτει γνώση (Java , HTML ...:cry:) η οποία δεν υπάρχει. ;)Δεν έχω ξανασχοληθεί με το άθλημα κ έτσι όσοι postaroun , ας ξεκηνίσουν απο πολύ απλά πράγματα όπως : δημιουργεία σελλίδας (πρόγραμμα) , ανέβασμα σελλίδας , ανανέωση κ.τ.λ.

Δημοσ.

Τσέκαρα το Site σου! :confused:

Καλο μου φάνικε ... Αρχικά θα φτιάξω κάτι παρόμειο...

Με το Joomla τι παίζει , πες μου γιατι βαριέμαι να ψάχνω?

Κατέβασα 2 εκδώσεις του αλλά δεν μπορώ να τις τρέξω :mad:, πρέπει να κάνω εγγραφή στο site? :shock:

Δημοσ.

Ώπα ρε μεγαλε!Σιγά μη κάτσω να σου λέω με το τρόπο που το ζητάς....Τι είμαι δηλαδή;Όλοι απο κάπου αρχίσαμε.Κάτσε μελέτησε και στήστα μόνος σου. :mad:

Δημοσ.

Δεν εννωούσα να μου στησεις και την σελλίδα ... έλλεος δλδ , είμαι κάφρος αλλά όχι κ τόσο όμως.

... ένα μικρό help ζήτισα ...

OK! Θα το βρώ πιστεύω , απλά ξές τώρα πως είναι αφτά τα πράματα , αν δεν στα εξιγίσει κάποιος έστο κ γενικά , δεν βγάζεις άκρι... εκτός αν φάς την ζωή σου στο google! Μπορεί να μην το έθεσα σωστά πριν ή εσύ να το πήρες στραβά , anyway !:cry:

Ευχαριστώ πάντος για τον κόπο σ!

Ελπίζω να μην χρειαστώ τπτ συμαντικό...

Δημοσ.

Γι αρχη να σου πω οτι πρεπει να στησεις εναν εικονικο server στον υπολογιστη κι εκει να τρεξεις το joomla...και οχι δε θελει καμμια εγγραφη!!!

Δημοσ.

αφου λοιπον δεν εχεις ξαναασχλολιθει με το αθλημα ξεκιναμε απο τα βασικα... notepad και κσεκινας να γραφεις....τι joomla ρε παιδια αφου δεν ξερει...

Δημοσ.

Τι notepad ρε παιδιά...θα κάτσει να μάθει css για να κανει μια σελίδα για το χόμπυ του?ο φίλος μας βαριέται να δεί πως περνάς joomla,css θα μάθει?

Εγώ λέω να δοκιμάσεις με joomla...κατέβασε ένα virtual server όπως το wamp και πέρνα εκεί το joomla..το cms αυτό είναι αρκετά εύκολο και δεν θα δυσκολευτείς αν το σκαλήσεις λίγο...δες κανένα tutorial ή κανένα videaki αν βαριέσαι το διάβασμα...Ακόμη,το forum του joomla είναι ένα καλό μέρος ν'αρχήσεις το διάβασμα...

Δημοσ.
Τι notepad ρε παιδιά...θα κάτσει να μάθει css για να κανει μια σελίδα για το χόμπυ του?ο φίλος μας βαριέται να δεί πως περνάς joomla,css θα μάθει?

Εγώ λέω να δοκιμάσεις με joomla...κατέβασε ένα virtual server όπως το wamp και πέρνα εκεί το joomla..το cms αυτό είναι αρκετά εύκολο και δεν θα δυσκολευτείς αν το σκαλήσεις λίγο...δες κανένα tutorial ή κανένα videaki αν βαριέσαι το διάβασμα...Ακόμη,το forum του joomla είναι ένα καλό μέρος ν'αρχήσεις το διάβασμα...

Kαι το template πως θα το φτιαξει?

Χρειαζεται πολλες γνωσεις ccs html.....Το joomla απλα θα του παρεχει τις δυνατοτητες ενος δυναμικου site.

Δημοσ.

βασικά αν θες blog, κάνε ενα λογαριασμό στα άπειρα blogsites, αν θες κάτι έτοιμο όπως joomla πάρε ενα μικρό λογαριασμό σε μια εταιρία hosting που να έχει cpanel. Απο εκεί με 3-4 clicks μπορείς να εγκαταστήσεις ότι cms θες γιατί γίνεται αυτοματοποιημένα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδία , αλλά λέω να ασχολειθώ με το joomla ,γιατί το πρωτείνουν οι περισσότεροι κ όπως και να έχει θα βρώ μία άκρη με το θέμα , εφόσων βρίκατε κ εσείς!! Πιστεύω...:fear:...

Άλλοστε το παλικάρι silverthan έχει κάνει mini διατριβή στο θέμα... Δεν ήταν κ τόσο εύκολο τελικά , για κάποιον άσχετο!

Ουαου!! Ωραίες οδηγίες , άκρος Α-Ν-Α-Λ-Υ-Τ-Ι-Κ-Ε-Σ!!:confused:

:shifty: Να τις κάνεις και βιβλίο , lol!! (Σοβαρά το λέω , μετράνε)

Πιστεύω η βοήθεια σου ήταν υπεραρκετή...

Έχω ένα μικρό πρόβλημα όμως , η http://localhost/phpmyadmin/ που έχεις δεν ανοίγει... έχει πρόβλημα με τον server. Έχουμε εναλακτική??

Αν μάθω Java κ HTML θα μπορέσω να κάνω 'προηγμένα' πράγματα ή δεν αρκούν??

... το site υποστιρίζεται αποκελιστικά απο τον δικό μου εικονικό server και δεν έχει καμία ανάμειξη με το joomla!!?? Σωστά?

...μπορεί κάποιος να πατήσει πάνω στην διεύθυνση που έχω ορίσει και να φτιάξει άλλη σελλίδα δικιά του, με το έτσι θέλω (όχι χάκερ , π.χ. κάποιος άλλος χρείστης από άλλο πρόγραμμα εφάμηλο του joomla) ή απλά φτιάχνω την σελλίδα κ μένει για πάντα σε μένα?

Και κάτι ακόμα ,sarakinos , δεν βαριέμαι το διάβασμα , το άσκοπο ψάξειμο στα τυφλά βαριέμαι ... :-D

-----lol-----

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...