bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Παιδια αγορασα το τροφοδοτικο της thermaltake και συγκεκριμενα το toughpower 750. Βλεπω με το everest τις ενδειξεις τασεων και εχουμε : + 5 V -> 5.59 +12 V -> 13 +3.3 V -> 3.36 Τα δυο πρωτα τα βλεπω λιγο (? ) χαλια... Ενταξει software ειναι , δεν ειναι πολυμετρο (δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα )αλλα με αυτα μετραγα και το προηγουμενο και εδειχνε μια χαρα... Τι λετε ????
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Να φοβάσαι αν βλέπεις μικρότερο και όχι μεγαλύτερο voltage. Μια χαρά είναι οι τάσεις. Ποιο software χρησιμοποιείς?
bluesattack Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 To everest ultimate. Nα μην ανησυχω λες ? Εκεινο το 13 μου εχει καθησει ασχημα ..μπας και μου καψει τιποτα ?.. * Εχει καμμια σχεση οτι εβαλα το 8-pin βυσμα αντι για το 4-pin στη μητρικη ?? *
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αν εννοείς την τροφοδοσία της cpu, αφού έχει 8pin υποδοχή η μητρική σου καλά έκανες και το έβαλες. Νομίζω δουλεύει και με 4pin, αλλά από την στιγμή που και η μητρική και το psu υποστηρίζουν 8pin είναι καλύτερο και σταθερότερο. Από εκεί και πέρα, μάλλον να χαίρεσαι θα πρέπει. ψηλότερα voltages = σταθερότητα. Τώρα το 13v που βλέπεις είμαι σίγουρος πως θα αλλάξει αν μετρήσεις με πολύμετρο. Τέλος τα toughpower είναι πολύ άξια σειρά της Thermatake, σε αντίθεση με τα φθηνά μοντέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.