Προς το περιεχόμενο

Πιθανό πρόβλημα με wd 1tr

giorgos147

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά.Πριν κανένα 8μηνο είχα πάρει έναν western digital 1tr εξωτερικό...

Πρόσφατα μου χάλασε ο υπολογιστής και τον πηγαινοέφαιρνα σε έναν άλλον υπολογιστη...Σήμερα,τον έβαλα στον νέο μου υπολογιστή,και όπως ακούω μουσική(χαμηλά),έχοντας τον πάνω στο γραφείο ακούω να κάνει ένα εκνευριστικό γκουπ-γκουπ κάθε λίγο...Αυτό γίνετε όμως μόνο όταν ακούω μουσική,τώρα που συμπιέζω κάτι και τον βάζω να το στέλνει στην επ.εργασίας δε το κάνει...Λέτε να μου μείνει στα χέρια καμιά ώρα;...Όπως καταλάβατε συμπιέζω ολα τα αρχεία μουσικής μου και τα βάζω στον εσωτερικό σκληρό μου μην έχω κανένα πρόβλημα και τα χάσω όλα...

Edit

Τώρα που ακούω Bon Jovi δε μου το κάνει...Πριν που άκουγα aerosmith το έκανε(όχι μόνο σε aerosmith,αλλά και σε άλλους) :-D

Δημοσ.

Μπα, δεν φαίνεται να είναι κάτι, απλά συντονισμός από την κίνηση της κεφαλής. Γίνεται κατά διαστήματα επειδή προφανώς το πρόγραμμα που παίζει τα mp3s χρησιμοποιεί μέθοδο buffering και κάθε λίγο τραβάει δεδομένα.

Δημοσ.

Ευτυχώς :-)

Να'σαι καλά.Απλά το ανέφερα επειδή τον έχω τόσο καιρό,και πρώτη φορά με εκνευρίζει τόσο πολύ...Και όχι...Δεν έχω νεύρα σήμερα :lol:

Πάντως είναι ανθεκτικός.Μου έχει πέσει κάτω δύο φορές όπου τη μία βγήκε το κάλυμα κ.λπ.(για να καταλάβεις πέσιμο το λέω...),και δεν έπαθε γρατζουνιά :-)

Αλλά,ας μη το μελετάω τώρα και χαλάσει...:-D

Δημοσ.
Ευτυχώς :-)Μου έχει πέσει κάτω δύο φορές όπου τη μία βγήκε το κάλυμα κ.λπ.

Ααα... αν του κάνεις τέτοια... δεν το βλέπω και πολύ... :fear:

(ίσα που αναρωτιέμαι πώς έζησε)

Αν εκτός από το γκουπ-γκουπ αρχίσει να λέει και τα κάλαντα σφυρίζοντας κάποια στιγμή να αρχίσεις να ανησυχείς. :mrgreen:

Πάντως από την περιγραφή σου όντως μου φαίνεται ΟΚ.

Δημοσ.

Δε πειράζει μητέρα...Και εγώ δε σου ξαναμιλάω,θα σταματήσω να διαβάζω και θα λιώνω όλη τη μέρα στον υπολογιστή!

(κλασική έκφραση που λέει το παιδί προς τη μητέρα μόλις του απαντάει η μητέρα του)

υ.γ....Αυτόν τον σκληρό για τον οποίο μιλάω,τον είχα πάρει με δικά μου χρήματα :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...