Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει ρε φιλοι καποιο προγραμμα για το στοιχημα που να υποστηριζει κουπόνι ΟΠΑΠ Ειχα το χbet αλλα πλεον δεν υποστηριζεται απο 31 /12

Καποιος μου ειπε για νορμα η για προγνωσι ειναι καλα? και ποσο κάνουν ?

Ξερει κάποιος κατι

ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω φιλε παιρνω φράγκα οχι πολλά αλλα παιρνω με μελετη - συγκριση αποδόσεων κλπ

Ειχα το χβετ πολυ καλό αλλά το κλείνουνε το μαγαζι και ψάχνω καποιο προγραμμα με κουπόνι βαθμολογίες φόρμες κλπ

Το χβετ με 5 € το μηνα ....ούτε οι εφημερίδες που τυπώνονται δυο και τρεις μερες πριν δεν κοστιζουν τοσο λίγο..... ηταν πολυ καλό οσο το ενημερωναν.

Επεξ/σία από agspan
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Υπαρχει ρε φιλοι καποιο προγραμμα για το στοιχημα που να υποστηριζει κουπόνι ΟΠΑΠ Ειχα το χbet αλλα πλεον δεν υποστηριζεται απο 31 /12

Καποιος μου ειπε για νορμα η για προγνωσι ειναι καλα? και ποσο κάνουν ?

Ξερει κάποιος κατι

ευχαριστώ

Βρήκα σήμερα το pcBet. Στο http://www.pcbet.gr. Από ότι είδα είναι δωρεάν για κανα μήνα. ΔΕν το έχω κατεβάσει ακόμη αλλά καλό μου φαίνεται

Δημοσ.

το εβαλα κια γω καλο φαινεται σαν το χβετ οι ιδιοι πρεπει να ειναι γιατι εβγαλαν και αλλο διαδυκτιακο http://www.xbet.gr/index.asp χωρισαν φαινεται τα τσανακια τους γιαυτο δεν ενημερωναν .....

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Και γιατί δεν κάθεσαι να φτοιάξεις ένα πρόγραμμα μόνος σου όπως ακριβώς το θέλεις εσύ;

Εγώ έτσι έκανα και βγάζω 4ψήφιο νούμερο κάθε χρόνο

Δημοσ.
Και γιατί δεν κάθεσαι να φτοιάξεις ένα πρόγραμμα μόνος σου όπως ακριβώς το θέλεις εσύ;

Εγώ έτσι έκανα και βγάζω 4ψήφιο νούμερο κάθε χρόνο

Και από που ενημερώνεις τα στατιστικά;

• 1 χρόνο αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...