nickval Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Τη καλησπέρα μου και τα χρόνια πολλά σε όλους σας! Θα παρακαλούσα να μου δώσετε τα φώτα σας: Καθώς έτρεχα ένα παιχνίδι, αυτό κόλλησε ενώ ο ηχος συνεχιζόταν κανονικά. Παραμόρφωση γραφικών κτλ, με ctr+alt+del έκανα επανεκίννηση και από τότε εμφανίζονται "ανωμαλίες" σε κάθε είδους απεικόνιση ακόμα από το boot του bios (βγάζει μπλέ μπάρες!) Μέσα στα windows εμφανίζοντα blocks μπλέ, πράσινου ή άλλου χρώματος και φυσικά δε μπορώ να παίξω κάποιο παιχνίδι. Ξαναπέρασα τους τελευταίους drivers αλλά τίποτα. Έβγαλα τη κάρτα γραφικών μου και την ξανασύνδεσα, τίποτα. Έκανα επαναφορά συστήματος, anttivirus,antispyware τίποτα! Σκέφτομαι πως από τη στιγμή που εμφανίζει ανωμαλίες απο το boot ακομα είναι 99% βλάβη της κάρτας γραφικών. Έχετε κάποια άλλη ιδέα? Η κάρτα γραφικών είναι μια Ati sapphire 4850 dual slot με XP sp3.
Snake_A Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Αν τρέξεις την κάρτα χωρίς Drivers τι γίνεται ? Στο Device manager το πισί διαβάζει οκ την κάρτα? Δοκίμασε αν την βλέπει και το GPU_Z. Σαν τελευταία επιλογή κάνε φόρματ...
alexzzz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το ιδανικό θα ήταν βέβαια να έβρισκες και να δοκίμαζες με μία άλλη κάρτα για να δεις τι θα γίνει.
chrismfz Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Τη καλησπέρα μου και τα χρόνια πολλά σε όλους σας! Θα παρακαλούσα να μου δώσετε τα φώτα σας: Καθώς έτρεχα ένα παιχνίδι, αυτό κόλλησε ενώ ο ηχος συνεχιζόταν κανονικά. Παραμόρφωση γραφικών κτλ, με ctr+alt+del έκανα επανεκίννηση και από τότε εμφανίζονται "ανωμαλίες" σε κάθε είδους απεικόνιση ακόμα από το boot του bios (βγάζει μπλέ μπάρες!) Μέσα στα windows εμφανίζοντα blocks μπλέ, πράσινου ή άλλου χρώματος και φυσικά δε μπορώ να παίξω κάποιο παιχνίδι. Ξαναπέρασα τους τελευταίους drivers αλλά τίποτα. Έβγαλα τη κάρτα γραφικών μου και την ξανασύνδεσα, τίποτα. Έκανα επαναφορά συστήματος, anttivirus,antispyware τίποτα! Σκέφτομαι πως από τη στιγμή που εμφανίζει ανωμαλίες απο το boot ακομα είναι 99% βλάβη της κάρτας γραφικών. Έχετε κάποια άλλη ιδέα? Η κάρτα γραφικών είναι μια Ati sapphire 4850 dual slot με XP sp3. Απο τη στιγμή που το κανεί παντου γενικά και όχι μόνο μεσα στα Windows κατα 99% φταίει κάρτα ή μητρική ή το Slot που κουμπώνει η καρτα.. Αλλιώς αν εφταιγαν windows - drivers - ιοι και το σχετικο μακρινάρι θα εφτιαχνε παιχνιδάκια μονο μεσα στο λειτουργικο... Οποτε ή α) βάζεις άλλη καρτα στο μηχανημα και βλέπεις αν κολλάει ξανα οποτε και φταίει μητρική ή slot ή β) βάζεις την κάρτα σε άλλο μηχάνημα και βλέπεις αν βγάζει προβλήματα και στο άλλο μηχανημα. ή γ) κανέ και τα 2 για να έχεις 2 γνώμες
Vatos_locos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 i vote κάρτα αν είναι αυτή ακριβός τότε δεν παραξενεύομαι καθόλου μια μου χάλασε εμένα ( έβγαζε artifacts με 1.5Vgpu ) μια σε έναν φίλο μου default και έχω ακούσει 2-3 ίδιες ακόμα χαλασμένες κάτι μου λέει οτι είναι μάπα η σειρά αυτή
outlaw star Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 i vote κάρτα αν είναι αυτή ακριβός τότε δεν παραξενεύομαι καθόλου μια μου χάλασε εμένα ( έβγαζε artifacts με 1.5Vgpu ) μια σε έναν φίλο μου default και έχω ακούσει 2-3 ίδιες ακόμα χαλασμένες κάτι μου λέει οτι είναι μάπα η σειρά αυτή ίσως δεν είναι τυχαίο που είναι μακράν η φτηνότερη.....για μένα τράβα την κατευθείαν για RMA να δεις τι θα σου πουν ....πάντως μάλλον προβληματική πρέπει να είναι...της έκανες κανά τρελό overclock???λέω μήπως...τι τροφοδοτικό έχεις?
nickval Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δεν έκανα καθόλου overclocking. Τροφοδοτικό έχω ενα 550W Seasonic. Ακόμα δε κατάφερα να την δοκιμάσω σε άλλο PC να δώ τί γίνεται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.