KaizerSoze Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μαγκες, δεν ξερω αν ειναι το κατάλληλο section -αν δεν ειναι στειλτε το αλλου με ενα pm για το που κατεληξε-αλλα εχω ενα ψιλοκουφο προβλημα Πηρα δωρο στους γονεις μου ενα dvd player της LG, η τηλεοραση τους ομως δεν εχει scart , εχει για εισοδους μονο τα κλασσικα RCA για ηχο και αλλο ενα που ΝΟΜΙΖΑ πως ηταν το αντιστοιχο κιτρινο για video αλλα πηρα πρεφα οτι δεν ειναι Ειναι αυτο που επισυναπτω, μπορει κανεις να με βοηθησει τι διαολο εισοδος video ειναι? Σημειωση, στο κεντρο η οπη ειναι σαν το σημα της Νισαν καπως -ο- Επισης ειναι σιγουρα video, το λεει απο κατω Δυστυχως η τηλεοραση ειναι καπως παλια, περιπου 10ετιας και δεν υπαρχουν πλεον manuals ή πολυτελειες με διαφορετικες εισοδους Απο κατω διακρινεται το RCA ηχου για να εχετε ενα μετρο αναφορας πως φαινεται στην καμερα του κινητου η υποδοχη
liopyr Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Aν έβγαλα σωστό συμπέρασμα από την φωτό πρόκειται για BNC jack και είναι αυτό: Υπάρχουν adaptors BNC to--> RCA, δεν γνωρίζω πόσο εύκολα θα βρεις.
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Σωστό συμπέρασμα έβγαλες liopyr. Είναι όντως BNC. Αντάπτορες μπορείς να βρεις πολύ εύκολα σε ένα κατάστημα με ηλεκτρονικό-ηλεκτρολογικό υλικό ή με συστήματα ήχου/εικόνας. Μπορείς να πάρεις έναν BNC αρσενικό σε RCA θυλικό και είσαι έτοιμος. Π.χ. από infocenter.
KaizerSoze Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Ειστε ωραιοι και μετρατε Αυτο ειναι, θα παω Σαββατο πρωι να παρω στους γερους μου γιατι το κοβω απιθανο να ξεσταρβωθουν να παρουν τηλεοραση της προκοπης
greg_m Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 γιατι δεν τους παιρνεις μια καινουρια..σαν καλο παιδι που εισαι;
KaizerSoze Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 γιατι η διαφορα των 65 και των 365Ε ειναι το 100χιλιαρικα παλιες δραχμες. Σεκαλυψα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.