MTG Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Στην κεντρική σελίδα είδα το εξής:<p>Το 2001 ήταν μια ενδιαφέρον χρονιά... <p>στο οποίο η λέξη "ενδιαφέρον" πρέπει να αντικατασταθεί με τη λέξη "ενδιαφέρουσα", έτσι για να μη ξεχνάμε και τα ελληνικά μας! <p>Καλή Χρονιά σε όλους.
AbreLosOjos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2002 Να προσθέσω κι εγώ κάτι... και πείτε μου αν κάνω λάθος. Έχω την εντύπωση ότι η λέξη υπολογιστής είναι λανθασμένη! Πώς λέμε ανελκυστήρας, αποροφητήρας κλπ. για αντικείμενα και λογιστής, χρηματιστής, ποδοσφαιριστής κλπ για άτομα... Έτσι δεν είναι; Οπότε, το Insomnia πρέπει να πρωτοπορήσει και να ονομάζει τα computers πλέον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΡΕΣ!!
Omiloparmenos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2002 <blockquote><font size="1" face="Verdana, Helvetica, sans-serif">quote:</font><hr>το Insomnia πρέπει να πρωτοπορήσει και να ονομάζει τα computers πλέον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΡΕΣ!! <hr></blockquote>Den einai kako, den einai kako...looool<p>[ 05-01-2002: Message edited by: Omiloparmenos ]</p>
pete666 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2002 File tha anagasto na diafoniso mazi sou.kali i skepsi sou,alla i diki mou kaliteri.iparhoun antikeimena pou kataligoun se -stis opos ouranoxistis,xistis kai polla alla.simfona me esena tha eprepe na legontai ouranoxistiras,xistiras,ktl.gia skepsou to ligo. .simfonei kai o bird hunter (A.C)
wert Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Οπότε, το Insomnia πρέπει να πρωτοπορήσει και να ονομάζει τα computers πλέον ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΡΕΣ!! Δέν ξέρω για τα δικά σας αλλά το δικό μου έχει γίνει οργωρήτηρι ή κάπως έτσι. Κάποιος αντεμΗΣΤΗΡΑΣ έπαθε και νομίζει ότι είναι τρακτέρ τώρα. Αφήνω τώρα τον υπολογιστήρα μου να δώ τι θα γίνει στο τέλος έτσι από περιέργεια. [/QB]<p>
MadMan Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2002 Καλά ας μην κολάμε στο αν οι υπολογιστές είναι έτσι ή αλλιώς. Πρώτον ο MTG επισήμανε ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα. Αυτό που έχω παρατηρήσει γενικά στην Insomnia είναι ότι πέρα από τα πολλά συντακτικά λάθη που διακρίνει κανείς είναι και τα φοβερά ορθογραφικά λάθη. Θεωρώ ότι είναι πολύ κακόγουστο οπτικά να διαβάζω ένα ανορθόγραφο κείμενο. Προτείνω απλά να διαβάζουν λίγο το κείμενο πριν πατήσουν αποστολή ή ας κανουν καμιά επεξεργασία αν δουν κάποιο λάθος από βιαστική πληκτρολόγηση. Κι εν τέλει ας ανοίγουν και κανα λεξικό. Είναι σεβασμός προς τους άλλους. Τέλος θερμή παράκληση προς όλους - όχι άλλα greeklish - προσωπικά 9 στις 10 φορές, προσπερνάω τα συγκεκριμένα post.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.