Προς το περιεχόμενο

καταστροφεις πολυτελων αυτοκινητων

rigasrigas1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή με αυτή τη λογική, όποιος έχει ακριβό σπίτι το κάνει για τη μούρη, όποιος έχει ακριβό λάπτοπ το κάνει για τη μούρη, όποιος έχει λεφτά το κάνει για τη μούρη κλπ. Αν δηλαδή εσείς παίρνατε 5 χιλιάρικα το μήνα και αγοράζατε ένα αμάξι των 60 χιλιάδων θα το κυκλοφορούσατε μια-δυο φορές το χρόνο; Και αυτό για να μη σας το γδάρουν? :confused:

Κάτσε αλλο το σπίτι. Εχει διαφορά να μένεις σε 2άρι από ότι σε οροφοδιαμέρισμα. Εισαι πιο άνετος. Και γενικά το σπίτι έχει αναμνήσεις. Η λαμαρίνα τι έχει? Αλλα πες μου εσύ αν πάρεις τη πόρσε και κάνεις την περιφερειακή υμηττού κάθε μέρα πότε θα τη χαρείς? Την ίδια ώρα θα φτάσεις εσύ και ο άλλος με το smart. Τώρα αν είσαι τόσο βλάκας και πας στο περίπτερο με το αμάξι και δε λογαριαζεις τη φθορά του βρες θέση, κόρναρε τον άλλο το λάκα που έχει παρκάρει παράνομα...

Αν εγώ έβγαζα 5000 θα ξόδευα τα 800-1000, θα κανα ιδιωτική ασφάλιση έτσι ώστε στα 40 να βγαινα στη σύνταξη.

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Πρεπει να εφαρμοστει το μετρο που λεγανε στο κεντρο της αθηνας να απαγορευονται τα τζιπ και τα αυτοκινητα απο μια κατηγορια και πανω.

Όταν εφαρμοστεί το συζητάμε, αλλά μέχρι τότε όποιος γραντζουνάει αυτοκίνητο επειδή κατά τα δικά του κριτήρια δεν έχει δικαίωμα να κυκλοφορεί στο κέντρο είναι απλά κομπλεξικός

Δημοσ.
Ένα μικρό tip:

μου τη λες που δεν βγάζω τόσα?

@ α και ναι δεν είπε κανείς ότι είναι νόμιμο να σπας το αμάξι του άλλου, αλλά και το χρηματιστήριο, τα ομόλογα, το βατοπαίδι, όλα νόμιμα γινήκανε. Δεν παρανόμησε κανείς.

• Super Moderators
Δημοσ.
μου τη λες που δεν βγάζω τόσα?

όχι, νομίζω ότι απλά τονίζει πως αυτή είναι δικιά σου επιλογή και όχι όλων/άλλων...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...