Προς το περιεχόμενο

καταστροφεις πολυτελων αυτοκινητων

rigasrigas1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ με 21k ευρώ αυτοκίνητο γλυτώνω το σπάσιμο ή οχι; Να ξέρω δηλαδή σε ποιά κατηγορία ανήκω, να φυλάγομαι ή όχι!

Δεν το γλυτώνεις... Εμενα μου το χαραξαν 2 φορες :mad: οπως θα είδες σε προηγουμενο μου ποστ...

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξεχνατε κατι πολυ βασικο.Περα απο τις γρατζουνιες που γινονται ηθελημενα ειτε απο γειτονες/ατομα που εχεις τσακωθει και τα σχετικα ειτε απο ασχετο ,οι περισσοτερες γινονται απο μικροατυχηματα.

Δεν υπαρχει κανενα αυτοκινητο που να κυκλοφορει τακτικα κεντρο και να μην εχει γρατζουνιες ειτε φιατακι ειναι ειτε mercedes.

Τα τιμονια απο τα μηχανακια που πανε να περασουν διπλα απο τα αυτοκινητα και οι καθρεπτες απο τα αυτοκινητα ειναι οι κυριοι υπευθυνοι...

Βεβαια εχω δει και αλλα πχ βαθουλωμα απο λαστιχο σε παρκαρισμα η πχ κεντρο να περπατανε σενιαρισμενες κοπελιτσες με αυτες τις τσαντες με τα διαφορα επανω και σε σημειο που ειχε κλεισει το πεζοδρομιο καποιος με το αμαξι οπως περναγε ακουσα το χρωμα να βγαινει σε καποιο μεταλλο της τσαντας.

Το ιδιο γινεται και με τα κουμπια απο τζιν κτλ...

Anyway ο καθε βλαχαντερ που κατεβαινει με 6χ3 τζιπ στο κεντρο εχει πιο πολλες πιθανοτητες να του το γρατζουνισουν λογω ογκου.

Δημοσ.

Δεν υπάρχουν γρατζουνιές κατά λάθος....

Είναι όλες ηθελημένες. Αν κάποιος περάσει και ακουμπήσει κατά λάθος ένα αμάξι (ακόμα και με κλειδιά), η ζημιά διορθώνεται με μια απλή κρέμα.

Θέλει δύναμη και επιμονή για να κάνεις ζημιά στο χρώμα....

Φυσικά και δεν δικαιούται κανείς να δημιουργεί φθορές σε ξένη περιουσία.

Η ασυδοσία, η ατιμωρησία και η μαλακία στο μυαλό που έχουν ορισμένοι πιτσιρικάδες έχει οδηγήσει σε αυτό το σημείο.

Υπάρχουν μαλακισμένα (κυρίως κοντά σε σχολεία - φροντιστήρια) που περνάνε από δρόμους και γδέρνουν ότι να 'ναι. Μπορεί να είναι ένα μαύρo ATOS καθαρό και να το γδάρουν. Δεν έχει να κάνει με την αξία του.

Όσα πιάνονται, σέρνονται με κλάματα στους γονείς τους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν τη ζημιά και να εκλιπαρήσουν να μην γίνει μήνυση (η φθορά ξένης περιουσίας είναι ΠΟΙΝΙΚΟ αδίκημα, και σου λερώνει το ποινικό μητρώο)...

Δεν έχει κανένας δικαίωμα να κάνει ζημιές σε αμάξι που δεν είναι παρκαρισμένο παράνομα ανεξαρτήτου αξίας. Εγώ δεν έχω δουλέψει ποτέ για το - στο δημόσιο, δεν έχω πουλήσει ναρκωτικά, δεν ασχολούμαι με νυχτομάγαζα και εμπόριο λευκής σάρκας, δεν έχω εμπλακεί ποτέ σε απάτες, δεν κλέβω την εφορία περισσότερο απ' όσο με κλέβει αυτή, είμαι ένας σοβαρός επαγγελματίας στον ιδιωτικό τομέα, και έχω αποφασίσει ότι δεν θα χρεωθώ για όλη μου τη ζωή για να αγοράσω ένα σπίτι που θα έχει χάσει τα 2/3 της αξίας του όταν θα το εξοφλήσω, αλλά θα πάρω ένα αμάξι το οποίο δεν θα είναι στην τάξη των 10.000 ευρώ αλλά των 20.000, για να μπορώ να μετακινούμαι πιο άνετα εγώ και η οικογένεια μου, και να χωράω χωρίς να στριμώχνομαι (και λόγω 1.93 ύψους).

Δεν έχει κανένας δικαίωμα να κρίνει την επιλογή μου, και πολύ περισσότερο δεν έχει κανένας δικαίωμα να κάνει ζημιά σε περιουσιακό μου στοιχείο. Και αν τον πετύχω, το μόνο που δεν θα πρέπει να φοβάται είναι τα δικαστήρια και οι αστυνομίες, αλλά θα πρέπει να έχει προμηθευτεί πολλές σούπες, γιατί θα κάνει αρκετές μέρες να ξαναφάει στέρεα τροφή ...

Από την άλλη, ξέροντας ότι είναι παράνομο, συμφωνώ απόλυτα με όσους περνάνε αγέρωχα χωρίς να προσέχουν δίπλα-πάνω σε αμάξια (ανεξαρτήτως αξίας) που παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμια κλείνοντας τα τελείως, ή σε διαβάσεις - φανάρια κλπ. χωρίς να αφήνουν χώρο για τη διέλευση των πεζών.

Δεν μιλάω για περιπτώσεις που απλά έχουν καβαλήσει το κράσπεδο, αλλά για αλήτες που κλείνουν τελείως τις διαβάσεις και τα πεζοδρόμια αναγκάζοντας τους πεζούς να βγαίνουν στη μέση του δρόμου, όπου περνάνε άλλοι μαλάκες με Ν χιλιόμετρα και κινδυνεύουν να τους πατήσουν.

Μακάρι το συγκεκριμένο αδίκημα να γινόταν ιδιώνυμο , και όχι άλλες μαλακίες που κατά καιρούς ζητάνε τα γίδια οι πολιτικοί..

Όπου περνάω και βλέπω τέτοια αλητεία , και διακόπτεται η πορεία μου, απαντώ ανάλογα. Δεν θα στριμωχτώ ούτε θα περάσω από τη μέση του δρόμου για να μην πάθει κάτι το αμάξι κάποιου αλήτη που στερεί τα δικά μου δικαιώματα.

Τα συνήθη θύματα είναι οι καθρέφτες (ειδικά όταν κουβαλάς και πράγματα και δεν μπορείς να κάνεις μανούβρες), αλλά αν δεν χωράω να περάσω έχει τύχει να περάσω και πάνω από το αμάξι (προφυλακτήρας-καπώ).

Και αν ζητήσει και κανένας το λόγο, θα είναι και ο τυχερός της χρονιάς με το ξύλο που θα φάει.

Δημοσ.
Υπάρχουν μαλακισμένα (κυρίως κοντά σε σχολεία - φροντιστήρια) που περνάνε από δρόμους και γδέρνουν ότι να 'ναι. Μπορεί να είναι ένα μαύρo ATOS καθαρό και να το γδάρουν. Δεν έχει να κάνει με την αξία του.

Το σπίτι μου είναι μπροστά από σχολείο, και το αυτοκίνητο το παρκάρω συνήθως μπροστά στο σχολείο. Ούτε την πόρτα του κλείνω, ούτε την διάβαση, ούτε ενοχλώ τον διάδρομο για τους μαθητές που περνάνε για να π'ανε για μάθημα. Μια μέρα μπαίνω μέσα στο αυτοκίνητο, πάω να βάλω μπρος και παρατηρώ 3-4 μαλακισμένα στην πόρτα να με κοιτάνε. Δεν έδωσα σημασία, και πάτησα γκάζι. Με το που ξεκίνησε το αυτοκίνητο, άκουσα έναν θόρυβο, είδα τα μαλακισμένα να γελάνε και να φεύγουν τρέχοντας. Κατέβηκα, και είδα ότι ακριβως μπροστά από την ρόδα μου, είχαν βάλει ένα γυάλινο μπουκάλι, το οποίο εγώ δεν είχα πάρει χαμπάρι προφανώς και το είχα σπάσει. Ευτυχώς δεν έσκασε το λάστιχο, ούτε υπήρξε ζημιά, αλλά θα έφταιγα άμα τα είχα στα χέρια μου να τα σαπίσω στο ξύλο? Δηλαδή απλά για να σπάσουν πλάκα εμένα με κάνανε να τρέχω σε βουλκανιζατέρ να δω αν έχει πάθει καμιά πιο σοβαρή ζημιά και να αργήσω στην δουλειά μου?

Η νοοτροπία ξεκινάει από αυτήν την ηλικία, που άμα πιαστούν, τους χαρίζονται, λόγω του ότι είναι μικρά. Αν κάποιος όμως δεν διστάσει και τον σαπακιάσει τον μπόμπιρα, να δεις, το ξανακάνει μετά???

Δημοσ.
Δηλαδη νομιζεις οτι αυτοι που εχουν καλο αυτοκινητο δεν εχουν παρκιν και το αφηνουν εξω επιτηδες?

Αποκλειεις την περιπτωση να εχουν παει καπου να ψωνισουν ή σε ενα φιλικο σπιτι η στο βιντεο κλαμπ ή για βολτα ..............

Εκτος και πρεπει να κανουν παραπονα γιατι δεν εχει κλειστα παρκιν σε καθε δρομο ή να κουβαλανε ενα κοντεινερ να το κλεινουν μεσα μη περασει ο καθε κομπλεξικος και το γδαρει

Επισης για να μη κομπλεξαρονται καποιοι προτεινω να ψηφιστει νομος ολοι να εχουν Lada και Υugo

Δεν παμε καλα μου φαινεται

αμα εχεις λεφτα για τετοιο αμαξι σιγουρα εχεις και ενα δευτερο λιγοτερο καλο για τις καθημερινες μετακινησεις οποτε μην λες για μαγαζια. (και ενα τριτο και ενα τεταρτο αναλογα ποσα ατομα εχει η οικογενεια)

Δημοσ.
αμα εχεις λεφτα για τετοιο αμαξι σιγουρα εχεις και ενα δευτερο λιγοτερο καλο για τις καθημερινες μετακινησεις οποτε μην λες για μαγαζια. (και ενα τριτο και ενα τεταρτο αναλογα ποσα ατομα εχει η οικογενεια)

Και να κατέβει στα μαγαζιά με το yaris? Ξεφτίλα :P

(Aφού αν εξαιρεσεις τα ταξίδια, τα μεγάλα αμάξια είναι για να πουλάς μούρη. Ποιος θα το αφήσει σπίτι να έρθει με το μικρό?)

Δημοσ.

Τι λέτε ρε παιδιά; Δηλαδή με αυτή τη λογική, όποιος έχει ακριβό σπίτι το κάνει για τη μούρη, όποιος έχει ακριβό λάπτοπ το κάνει για τη μούρη, όποιος έχει λεφτά το κάνει για τη μούρη κλπ. Αν δηλαδή εσείς παίρνατε 5 χιλιάρικα το μήνα και αγοράζατε ένα αμάξι των 60 χιλιάδων θα το κυκλοφορούσατε μια-δυο φορές το χρόνο; Και αυτό για να μη σας το γδάρουν? :confused:

Δημοσ.

Μα τι λες?

Δε θα δωσει λογαριασμο στον καθε κομπλεξικο ? η στο καθε κακομαθημενο αλητακι ?

Θα παρουν ολοι Yugo τελειωσε

Δημοσ.
Αν δηλαδή εσείς παίρνατε 5 χιλιάρικα το μήνα και αγοράζατε ένα αμάξι των 60 χιλιάδων θα το κυκλοφορούσατε μια-δυο φορές το χρόνο; Και αυτό για να μη σας το γδάρουν? :confused:

Ε όχι, αλλά δεν θα κατέβαινα με την cayenne στη στουρνάρη να πάρω λαπτοπ. Από θέμα χώρου και μόνο. Θα κατέβαινα με την elise :P

Δημοσ.
Και εν πάσει περιπτώσει, λογαριασμό δε θα δώσει σε κανέναν αυτός που έχει το Α5 αν κατέβηκε με αυτό στο κέντρο!

Πρεπει να εφαρμοστει το μετρο που λεγανε στο κεντρο της αθηνας να απαγορευονται τα τζιπ και τα αυτοκινητα απο μια κατηγορια και πανω.

Εχει παραγινει το κακο με το βλαχουριο που κατεβαινει με τζιπ 8.000 κυβικα(ναι εχω δει hummer στο ...κολωνακι) για ψωνια και κοβει ολη τη κινηση 100 φορες για να χωρεσει να περασει και πιανουν 10 θεσεις παρκιν 3 αυτοκινητα...

Να πανε στο χωριο τους με το Α5 και το hummer.

Τελος παντων το νημα ειναι ενδεικτικο της βλακειας που χαρακτηριζει τον ελληνα.

Σε μια χωρα βασιλειο της διαφθορας και πολιτευμα προεδρευομενη κομματικη χουντα οπου ξεπουλιεται η παιδεια,η υγεια,η οικονομια, δεν υπαρχει δικαιοσυνη κ σεβασμος στο πολιτη,τα καρτελ δρουν ανεξελεγκτα και παει λεγοντας τα προβλημα του μεσου ελληνα ειναι η γρατζουνια στο αμαξι του...

Με τη πλυση εγκεφαλου απο τα μεσα μαζικης εξημερωσης εκει εχουμε καταντησει...

Πλαστικα βυζια και γυαλιστερα αμαξια οι αξιες της εποχης...Fake χαρα και υλισμος.

Αυτος ο παρθενωνας στον ιερο λοφο θα βγαλει καμμια μερα ποδια και θα φυγει...

Δημοσ.

Mιας και θίξαμε το θέμα των γρατζουνιών, να μιλήσουμε και για τα βαθουλώματα από ελληνικό άνοιγμα πόρτας? Βλέπε σε πάρκινγκ σούπερμαρκετ, κινηματογράφου κ.α.

Έχετε παρατηρήσει πώς ανοίγουν τις πότες για να αποβιβαστουν-επιβιβαστούν κάποιοι βλάχοι?

Πολλές φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν επίτηδες....

Δημοσ.

Η ελλειψη παιδειας ειναι το βασικο προβλημα μας

Καποιοι φροντισαν να καταστρεψουν τα σχολεια πριν απο μερικα χρονια

Οταν πολιτικοι γονεις και δασκαλοι επικροτουν και σιγονταρουν καταστροφες τι να περιμενει κανεις

Δημοσ.
Ε όχι, αλλά δεν θα κατέβαινα με την cayenne στη στουρνάρη να πάρω λαπτοπ. Από θέμα χώρου και μόνο. Θα κατέβαινα με την elise :P

Σε αυτό σύμφωνοι. Αλλά νομίζω ότι άλλα ειπώθηκαν πριν...

Δημοσ.
Mιας και θίξαμε το θέμα των γρατζουνιών, να μιλήσουμε και για τα βαθουλώματα από ελληνικό άνοιγμα πόρτας? Βλέπε σε πάρκινγκ σούπερμαρκετ, κινηματογράφου κ.α.

Έχετε παρατηρήσει πώς ανοίγουν τις πότες για να αποβιβαστουν-επιβιβαστούν κάποιοι βλάχοι?

Πολλές φορές σου δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν επίτηδες....

Γάμα τα...

Γιαχουουου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...