Προς το περιεχόμενο

καταστροφεις πολυτελων αυτοκινητων

rigasrigas1980

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ είμαι 100% σίγουρος πως τα μη πολυτελή αυτοκίνητα τα γρατζουνάνε για γκομενοδουλειές.

μα το 80% των αυτοκινητων που υπαρχουν στο δρομο ειναι εξαιτιας γκομενας.

να παει στη γκομενα, να παει τη γκομενα βολτα, να τη βγαλει εξω, να βρει γκομενα, να ριξει τη γκομενα....

αν δεν υπηρχαν οι γυναικες τοτε δε θα υπηρχαν ολα αυτα τα αυτοκινητα 80%, μη πω οτι δε θα υπηρχε ΚΑΝ το αυτοκινητο γιατι το υπολοιπο 20% ειναι για επαγγελματικες δουλειες αλλα οπως ειπα αν δεν υπηρχε η γυναικα τοτε δε θα υπηρχε και λογος να δουλεψουμε :X

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ας φτιαξουν πρωτα κλειστο γκαραζ και μετα ας πανε να δωσουν 100 χιλιαρικα για αμαξι.

Επισης οπως ειπωθηκε να το παρκαρουν σε παρκινγκ οταν βγαινουν για ποτακι.

Τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους.

Δεν ειναι μονο οτι θα στο γρατζουνισει καποιος ηθελημενα.

Στην αθηνα και ειδικα στο κεντρο τα μικρογραρσιματα απο μηχανακια και αυτοκινητα λογω των αθλιων στενων δρομων,ελλειψης παρκιν κτλ ειναι κανονας.

Αν εισαι τριτοκοσμικος γυφτος και κατεβαινεις στο κεντρο με 5 μετρα μηκος και 3 πλατος τετρακινητο εκτος δρομου οχημα και θες να το παρκαρεις και σε κοινη θεα για να σε προσεξει καμμια τελειωμενη που κοιταει τα λεφτα η γενικα για να σε δουν τοτε παρε γρατζουνιες να'χεις και οχι λογω του οτι θα στις κανει καποιος με κλειδι αλλα επειδη τετοια αμαξια ειναι ακυρα για το κεντρο μιας πολης.

Δημοσ.
Τώρα αυτό ειναι επιχείρημα ή απλά μας δείχνεις πόσο κομπλεξικός είσαι που δεν μπορείς να έχεις και εσύ? Ούτε εγώ έχω, αλλά δεν λέω τέτοιες αοριστολογίες... Και στο κάτω κάτω της γραφής, δεν είναι λόγος να του το σπάσεις επειδή είναι μπούλης. Ίσως του το σπας επειδή δεν φοβάσαι αφού είναι μπούλης, αλλά άμα ο πλούσιος μπούλης, φέρει τους bullies του και σε σαπίσουν στο ξύλο μετά, τότε να σε δω να επιχειρηματολογείς παρομοίως....

Εσύ αυτό κατάλαβες, δεν του το σπαώ επειδή είναι μπούλης, πάω σιγά επειδή ενώ πάω με 100 σε δρόμο με όριο 130 μου αναβοσβήνει τα φώτα. Τώρα αν εσύ στη ζωή σου δεν διεκδικείς τα δικαιώματα σου επειδή κάποιος έχει περισσότερα φράγκα από σένα και κιοτεύεις πρόβλημα σου.

Δημοσ.

Άλλο το να πηγαίνεις σιγά (δεν είπα να είσαι παράνομος), και άλλο να του το σπας. Μεγάλη διαφορά. Και κάτι ακόμα. Το αν έχει κάποιος περισσότερα λεφτά από μένα, δεν με κάνει κότα αν δεν του το σπάω και εσένα τεράστιο μάγκα αν του το σπάς. Δεν διεκδικείς έτσι τα δικαιώματά σου. Αν θές να έχεις και εσύ Cayenne, πήγαινε δούλεψε περισσότερο και πάρτο. Αν δεν θέλεις να έχεις Cayenne μην ασχολείσαι καν. Τι λογική είναι αυτή να του το σπάσεις επειδή ο άλλος έχει. Σαν αυτό που λεεί να ψοφήσει η κότα του γείτονα είναι αυτό. Τι σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος?? Και στο κάτω κάτω, μπορεί να μην είναι καν ένας πλούσιος φλώρος, όπως τον αποκαλείς εσύ. Μπορεί απλά να τα φέρνει βόλτα και να έχει πάθος με τα αμάξια, και να έβαλε τις οικονομίες του που μάζευε για να πάρει ένα καλό αυτοκίνητο (δεν ενδιαφέρονται όλοι πια να ρίχνουν γκόμενες...). Με ποια λογική πας εσύ και του το σπας???

Δημοσ.
Πόσο ανώριμος μ@λάκας ή κομπλεξικός ήταν αυτός που το έκανε?

Πολλοί κομπλεξαρίζονται μόνο και μόνο που παρκάρεις μπροστά απ'το σπίτι τους. Ειδικά εδώ που μένω εγώ (Κορυδαλλό, αλλά κοντά στο Σχιστό, όχι κεντρικά -Πλ.Ελευθερίας, Ταξιαρχών κτλ-) που είναι μικρες γειτονιές, νομίζει ο καθένας οτι ο δρόμος μπροστά απ'το σπίτι του του ανήκει. Όποτε παρκάρω και είναι κάποιος στο παράθυρο, με κοιτάει λες και του σκότωσα τη μάνα. Στα περισσότερα σπίτια.

Δημοσ.

Απαγορευεται να εχεις καλο αυτοκινητο γιατι το θες για να βρεις γκομενα

και χω δικαιωμα να στο σπαω γιατι ειμαι φτωχος Ξανθοπουλος

Επισης εχω το δικαιωμα να μη σε αφηνω να τρεξεις γιατι δεν πρεπει να περασεις το Yugo μου επειδη εισαι πλουσιος και γω φτωχος

τραγικα σχολια γραφονται σε ενα απλο θεμα

ΚριμαΣ

Δημοσ.

@dark orion διάβασε ποστ γιατί του το σπάω, μην τα ξαναλέω.

Τώρα δε νομίζω ότι είναι απλό το να λες σε κάποιον δούλεψε και βγάλε φράγκα να παρεις αμάξι. Διότι όλος ο κόσμος δουλέυει 8ωρο(σε γενικές γραμμές), απλά κάποιοι παίρνουν το βασικό και κάποιοι άλλοι δουλεύοντας το ίδιο ωράριο παίρνουν πολύ περισσότερα. Αρα δεν είναι τόσο απλό.

αντι όσο εσένα σου φαίνονται τραγικά αυτά που γράφεις, άλλο τόσο θεωρώ ξεπεσμό να δουλέυει κάποιος μόνο και μόνο για να πάρει μια bmw. Και να το θεωρεί κατόρθωμα λες και κανείς άλλος δν μπορεί. Και μετά να θεωρεί πως πρέπει να παραβιάσει το φανάρι, γιατί έχει suv. Δεν έχει δικαιωμα να με προσπεράσει λόγο κοκ. Οπως προείπα πάω αττική οδό με 100 αυτός για να με προσπεράσει πρέπει να πατήσει τουλ 130-140, άρα θα παραβεί το όριο + απαγορεύεται προσπέρασμα από δεξιά. Ασε που διακινδυνεύει. Επομένως καλό του κάνω του λαλάκα

Δημοσ.
Τώρα δε νομίζω ότι είναι απλό το να λες σε κάποιον δούλεψε και βγάλε φράγκα να παρεις αμάξι. Διότι όλος ο κόσμος δουλέυει 8ωρο(σε γενικές γραμμές), απλά κάποιοι παίρνουν το βασικό και κάποιοι άλλοι δουλεύοντας το ίδιο ωράριο παίρνουν πολύ περισσότερα.

Οκ afentiko7, βλέπεις τα πράγματα με διαφορετικό μάτι. Και επειδή αυτός στο 8ωρό του παίρνει παραπάνω από το δικό σου 8ωρο, πρέπει να του το σπάσεις.

αντι όσο εσένα σου φαίνονται τραγικά αυτά που γράφεις, άλλο τόσο θεωρώ ξεπεσμό να δουλέυει κάποιος μόνο και μόνο για να πάρει μια bmw. Και να το θεωρεί κατόρθωμα λες και κανείς άλλος δν μπορεί.

και εγώ το ίδιο θεωρώ, αλλά δεν του το σπάω. Και στο κάτω κάτω, δεν κάνω εγώ κουμάντο στα λεφτά του. Αν θέλει να είναι τόσο ρηχός και να έχει αμάξι για να ρίξει γκόμενα, θα έχει και την ανάλογη γκόμενα....

Και μετά να θεωρεί πως πρέπει να παραβιάσει το φανάρι, γιατί έχει suv.

Αυτός είναι μαλάκας ούτως ή άλλως. Γι΄αυτό υπάρχει βέβαια η τροχαία, αλλιώς άμα ο καθένας στους δρόμους την είχε δει τιμωρός, θα είχαμε γίνει ζούγκλα.

Ασε που διακινδυνεύει. Επομένως καλό του κάνω του λαλάκα

Σου το ζήτησε ο ίδιος? Αφού είσαι τόσο υπεράνω, αστον να στουκάρει και να χαλάσει και το ακριβό αυτοκίνητο. Τι σε νοιάζει εσένα?

Δημοσ.

Δηλαδη θεωρεις σωστο και λογικο να καθεσαι στην αριστερη με 100 και μολις δεις πισω σου καποιον να τσεκαρεις αν ειναι πλουσιος με καλο αυτοκινητο και αφου το εξακριβωσεις να αρχισεις να του κλεινεις το δρομο αναγκαζοντας τον να αρχισει τις σφηνες ωστε να σκοτωσει οσους περισσοτερους μπορει ?

Δημοσ.

ειναι στη λογικη του ελληνα,

αφου εχω καγιεν, σας μαμαω,

καβαλαω τις διαβασεις,

σας τσαλαπαταω,

ειμαι καποιος τελοςπαντων,

αν τα παιρνετε για γκομενες,

κερδος γιοκ

ουτως η αλλος το κερατο ειναι της μοδας, κοινοβια ειναι ολα,

νομιζετε οτι ειναι δικα σας

ναναι καλα οι παντρεμενες και οι δεσμευμενες,

εχει πολυ πλακα,

ναχεις καγιεν και να μενεις σε ενα σπιτι ερειπιο,

το βλεπω πολυ συχνα,

ποια ειναι η λογικη του ξανθοπουλου με καγιεν?

Δημοσ.

ρε παιδια για να το πουμε απλα.... οποιος εχει τα γενια εχει και τα χτενια, τα μεταξωτα βρακια θελουν και επειδεξιους κωλους και παει λεγοντας...

αμα εχει αυτοκινητο 50000 γιουρια ποσο ηλιθιος πρεπει να εισαι για να το αφησεις στο πεζοδρομιο κσι οχι σε παρκιν; δλδ ειναι σαν να λες ελα γρατζουναμε η στην καλυτερη τον περιπτωσεων μπορει να γινει καταλαθος....

επισης συμφωνω με αυτο που ειπαν καποιοι, οτι ειναι τελειως ηλιθιο να ψωμολυσσας και να αγοραζεις με δοσεις πραματα που δεν αντεχει η τσεπη σου... αλλα εδω μπαινουμε στο θεμα πουλμουρ του ελληνα που αμα δεν φοραει αρμανι νιωθει μαλακας και αμα φοραει μια φορμουλα ολοι την στραβοκοιταν... και μην πειτε οτι δεν ειναι ετσι... βλεπω την διαφορα στην νοοτροπια στην ελλαδα και στο εξωτερικο :devil::devil::devil:

Δημοσ.

Δηλαδη νομιζεις οτι αυτοι που εχουν καλο αυτοκινητο δεν εχουν παρκιν και το αφηνουν εξω επιτηδες?

Αποκλειεις την περιπτωση να εχουν παει καπου να ψωνισουν ή σε ενα φιλικο σπιτι η στο βιντεο κλαμπ ή για βολτα ..............

Εκτος και πρεπει να κανουν παραπονα γιατι δεν εχει κλειστα παρκιν σε καθε δρομο ή να κουβαλανε ενα κοντεινερ να το κλεινουν μεσα μη περασει ο καθε κομπλεξικος και το γδαρει

Επισης για να μη κομπλεξαρονται καποιοι προτεινω να ψηφιστει νομος ολοι να εχουν Lada και Υugo

Δεν παμε καλα μου φαινεται

Δημοσ.

Όπως έχω διαπιστώσει πλειστάκις, δεν γρατζουνάνε μόνο τα ακριβά,αλλά και τα ταπεινά αυτοκίνητα που δεν προκαλούνε.

Βέβαια,μπορεί να είναι τίποτα προσωπικά θέματα σε αυτές τις περιπτώσεις..

Πάντως,οι <<δηλώσεις>> απαντώνται,και ειδικά οι προκλητικές δίνουν δικαίωμα για κάθε είδους <<απάντηση>>.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...